Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,

В търсене бях на дневен крем, попаднах на тестер на Shiseido Benefiance. Разкошен е, попива веднага и кожата изглежда и се усеща хидратирана, без никакъв мазен филм. С комбинирана кожа съм.

# 586
Ох и аз се точа на шисейдо, но доста ме идва скъп....

# 587
  • Бургас
Абсолютно подкрепям за Талго,техните кремове са едни от най-добрите въобще за мен!Сега имат и промоция крем и маска мисля да се възползвам,искам да пробвам и новата им хиалуронова маска.

# 588
Здравейте,

В търсене бях на дневен крем, попаднах на тестер на Shiseido Benefiance. Разкошен е, попива веднага и кожата изглежда и се усеща хидратирана, без никакъв мазен филм. С комбинирана кожа съм.

В момента ползвам същият Шисейдо (за втори път вече) и съм много доволна.

# 589
  • Берлин
Вечер преди крем.
При мен просветлява тена и кожата изглежда сияеща и стяга порите (петната ги преборих преди години и  от тогава съм маниачка в превенцията им)
Препоръчват го и за изсветляеане на пигментации.Но марката си има специална линия само за петна.
Как преборихте петната? Целогодишно съм със слънцезащита 50+, но имам две петна,които си останаха

# 590
Моля за препоръка за серум и дневен крем. Обърках се тотално след като последният ми фаворит за нощен крем е на марка, която ми е табу за грижа (Lancôme). Кожата ми се преобрази в последната година и никога не е изглеждала толкова добре-от периоди на цистично акне и почти постоянни ситни обриви, разширени пори, наченки на бръчки и сухи петна до гладка, по-стегната и хидратирана чрез грижа. Като тип е суха, идеята ми е да боря малкото останали петна през нощта и да хидратирам през деня. Имам нужда от силно хидратиращ серум и дневен крем, в търсене съм на уау ефекта, който ми дава нощната ми грижа и през деня.

# 591
  • някъде под слънцето...

Препоръчват го и за изсветляеане на пигментации.Но марката си има специална линия само за петна.
Как преборихте петната? Целогодишно съм със слънцезащита 50+, но имам две петна,които си останаха
След продължителни битки с петната с променлив успех, посетих дерматологична клиника, за пилинг, при едно ходене в България, оказа се, че само с един няма да решим проблема, а нямам толкова отпуска да ходя в България през месец.., та в общи линии след щателен преглед ми изписаха рецепта за приготвяне на крем в аптека.
И един ферман с указания как , кога и какви слънцезащити да използвам.
Това преди 7 или 8 години.
Използвам кремове с ретиноиди и гликолова киселина, които комбинирам със  серуми с вит C.
Слънцезащитата ми е маниакална  по часовник в определените  от производителя количества, целогодишно.Изключение само, когато съм в помещение без  да попадам под пряка слънчева светлина.
Слънцезащитите ми са минимум 50+ Специализирани за превененция и избелване на петна .
Лятото използвам тонирани.
ФДТ през деня ( със защита минимум 35) само над защита 50+, и за всеки случай основа с фактор 50+, за да съм сигурна, че количеството използвана  защита се доближава до  препоръчителнито.
Поради тази ми маниакалност, често съм обект(по често във форума, и много рядко  в реалния живот) на ирония , открит присмех и саркастични забелжки , но това по никакъв начин не влияе върху изградената  ми вече рутина за защита и превенция на петна.

# 592
Моля за препоръка за серум и дневен крем. Обърках се тотално след като последният ми фаворит за нощен крем е на марка, която ми е табу за грижа (Lancôme). Кожата ми се преобрази в последната година и никога не е изглеждала толкова добре-от периоди на цистично акне и почти постоянни ситни обриви, разширени пори, наченки на бръчки и сухи петна до гладка, по-стегната и хидратирана чрез грижа. Като тип е суха, идеята ми е да боря малкото останали петна през нощта и да хидратирам през деня. Имам нужда от силно хидратиращ серум и дневен крем, в търсене съм на уау ефекта, който ми дава нощната ми грижа и през деня.

За петната мога да ти препоръчам интензивна грижа на Germaine de capuccini, това е единственото нещо, от което съм имала видим резултат в избледняване на петна и имам намерение да ползвам края на всяко лято:

Скрит текст:

# 593

След продължителни битки с петната с променлив успех, посетих дерматологична клиника, за пилинг, при едно ходене в България, оказа се, че само с един няма да решим проблема, а нямам толкова отпуска да ходя в България през месец.., та в общи линии след щателен преглед ми изписаха рецепта за приготвяне на крем в аптека.
И един ферман с указания как , кога и какви слънцезащити да използвам.
Това преди 7 или 8 години.
Използвам кремове с ретиноиди и гликолова киселина, които комбинирам със  серуми с вит C.
Слънцезащитата ми е маниакална  по часовник в определените  от производителя количества, целогодишно.Изключение само, когато съм в помещение без  да попадам под пряка слънчева светлина.
Слънцезащитите ми са минимум 50+ Специализирани за превененция и избелване на петна .
Лятото използвам тонирани.
ФДТ през деня ( със защита минимум 35) само над защита 50+, и за всеки случай основа с фактор 50+, за да съм сигурна, че количеството използвана  защита се доближава до  препоръчителнито.
Поради тази ми маниакалност, често съм обект(по често във форума, и много рядко  в реалния живот) на ирония , открит присмех и саркастични забелжки , но това по никакъв начин не влияе върху изградената  ми вече рутина за защита и превенция на петна.

А бихте ли споделили от медицинската козметика кой крем с фактор 50+ препоръчвате? Кожата ми е нормална към мазна. След козметична процедура за премахване на петна ми препоръчаха непрекъснато използване на такъв крем. Аз имам на Виши, но докторката каза, че Биодерма например са по - добри. И когато се налага да се ползва и фондьотен, как става подновяването на крема - изтрива се всичко и се апликира наново или върху фондьотена? Още един въпрос - какво мислите за защитните бебешки кремове, Бочко имат за лице с 50 фактор.
Извинявам се за дългият пост и многото въпроси, но не съм наясно с някои продукти. Благодаря Simple Smile  

# 594
  • някъде под слънцето...
За да не спамим тук, заповядай в темата за слънцезащитата
https://m.bg-mamma.com/?topic=1059682

# 595
Взех си дневния крем от новата серия на Nuxe prodigieuse Boost, ползвам го от няколко дни, с приятна гел текстура е, попива бързо в кожата, засега не ми създава раздразнения, при по-продължителна употреба ще дам отзиви.
Обмислям да си взема, околоочния и нощния балсам от серията.

# 596
Аз ползвах около месец нощния. Приятен е като текстура, с хубав аромат, без да е натрапчив. На мен лично ми идваше тежичък и кожата ми сутрин лъщеше, което не ми се случва по принцип. Кожата ми в момента е нормална към смесена и затова ме изненада този ефект. Първо пробвайте с тестер, ако можете.

# 597
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разчиствах си резервите и попаднах на гел крем на Сисли Sisley Double Tenseur moisturizing Gel.
Абсолютен ужас,за който и 5лв не бих дала(а по принцип харесвам марката,особено маските им са всички страхотни).Състав: вода,глицерин,силикон...за $110.
Лепне,не попива изцяло,усещам кожата си мръсна.

Иначе ползвам вмомента хидратиращ на ЕЛ като дневен/нощен.Комбинирам го с маска и серим на Диор Dior Dream Skin серията(чудесни са за бързо освежаване и блясък на кожата).

# 598
  • Варна
В търсене съм на бюджетен дневен анти ейдж крем за летния сезон, който да е по скоро със акцент хидратация, нощен вече си намерих ще го тествам другия месец, кожата ми е смесена и алергична, и състава ми е важен да не е мн. комедогенен, без алкохол и силикони.

Общо взето търся еднорог, но съм убедена че ще намеря, тъй като до сега успявах да открия нещо читаво и във този клас козметика.

# 599
Разчиствах си резервите и попаднах на гел крем на Сисли Sisley Double Tenseur moisturizing Gel.
Абсолютен ужас,за който и 5лв не бих дала(а по принцип харесвам марката,особено маските им са всички страхотни).Състав: вода,глицерин,силикон...за $110.
Лепне,не попива изцяло,усещам кожата си мръсна.
Аз си взех една маска на Сисли и я използвам вече няколко пъти, искам да я снимам и да пиша за нея. Ами, какво да пиша, обаче??? Никакъв ефект, никакъв смисъл няма от тази маска! Сигурно за два лева, ако бях си купила, по-голямо действие щеше да има. Преди време използвах тониран крем на Сисли, тоник за лице и хидратиращ крем. Същите боклуци бяха! Това е единствената марка, за която мога да кажа, че нито един от продуктите не става.

Общи условия

Активация на акаунт