Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Аз ползвам базови неща и рядко се отказвам от тях, освен ако отявлено не са ми зле за кожата.Така добивам идея кое и дали ми харесва ,дали бих повторила и препоръчала.
Вече не се запасявам с продукти. станала съм био-еко активист))))

# 631
  • Orihuela Costa,Spain
Не знам, хора, да полудее човек вече с тези кремове. Всички обещават, ама малко изпълняват. На химик съм се превърнала да чета съставите на кремове, олиа, серуми...
Понякога съм доволна от резултатите, но толкова неща използвам, че не знам от кое ми е добре 😊

И аз съм така😊,минах през Авен, Сенсилис, Юсерин, Nuxe,  Ести Лаудер, Шисейдо, двата серума и крем на Руми Илиева и сега съм на вълна Алтея:grinning:

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 21:44 от danylony

# 632
  • София
Кожата ми е доста суха, но сложа ли концентрирано масла ми избиват пъпки, каквито никога съм нямала. В пубертетена възраст нямах ни една.

# 633
Имам я маската с черна роза, преди 13 месеца я купих, беше намалена с 20%, иначе не бих дала толкова пари.
Не я ползвям много често, и още поне за 2-3 месеца "матрял" си има в тубата, което за мен прави високата цена що годе, приемлива. Тук немкините така са ме научили да си изчислявам, дал си 100евро, примерно, ама раздели ги на 15,(месеца)  щото дълго време ще го ползваш, и ето ти, изгоден продукт! Много продукти така си купих, много изгодни излизат всички, особено когато аз ги изчислявам...
 Ползвам маската като нощен крем, никога не съм я ползвала като маска. Заклевам се, че на сутринта се събуждам друг човек!  Кожата ми изглежда хидратирана, подхранена, по-сияйна някак, и свежа. Има и някакъв стягащ ефект явно, но той трае час-два, по млада и аз няма да стана, но наистина не е никак лоша.
Със суха кожа съм, и се изпъпчих, когато я ползвях за първи път,  след това вече не се е случвало.
 Имала съм и други продукти на марката, най-вече почистващи, аз може да имам един единствен крем за лице, и някакво мижаво лосионче, но съм малко маниак за почистващи продукти, та, нищо повече не са от други, които са наполвина по-евтини.
Аз обаче съм заклет фен на Дермалогика (почистващите им продукти 😀) и за мен лично, нищо не ми почиства лицето по-добре от тях,а имам и на други марки, те са ми един вид мерило, досега никой не го е надскачал.

Иначе кремове, сега съм много доволна от един  Clarins, hydra essential, който случайно го купих, пак на намаление и след подробно изчисление, та,  този крем ме накара да премина изцяло на Clarins. Купих след това и лосион и един друг техен крем, а всъщност, от години ползвах почти само Shiseido. Аз не съм по такива сменяния на марки, които познавам и ползвам от години, не обичам, мога да пробвам различни, но си имам винаги "основни" стари познайници, от които не се отказвам. Този Clarins ме изненада,  много е нежен, лек, тази нежност и "лекост" забелязвам и в останалите им продукти, явно Shiseido са по-"тежки", срванение с тях, каквото и да значи това.
В същото време, кожата ми е хидратирана, а по принцип се раздразва от всеки вятър, като всяка суха кожа,  цялата Зима изкарах с него.

# 634
Преди година попаднах на блога на някаква фармацка,,в който се хвалеха кремовете на AVIA-Варна.
Пробвах с дневния и нощния и изхвърлих кремовете на другите фирми(е,ползвах ги за шия,ръце...)
Отразиха  ми се прекрасно като подхранване,хидратация,комфорт и визия.От няколко дена ползвам Юник,пак техен,и отново ми оправи лицето.Мислех,че е някакъв подобен на Здраве,защото го дават и за кожни проблеми,но е перфектен за суха,изтощена кожа.Просто винаги си личи,когато съм го ползвала.Съставът е хубав също.Цена около 10 лв,икономичен(при моя начин на ползване).
Ако не ги развалят,оставам с тях трайно.
Купих си и един шампоан техен с хума,не съм го ползвала.Дъщеря ми каза,че слабо се пенел-ще го видим...

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 10:48 от LilaC

# 635
  • Варна
Преди година попаднах на блога на някаква фармацка,,в който се хвалеха кремовете на AVIA-Варна.
Пробвах с дневния и нощния и изхвърлих кремовете на другите фирми(е,ползвах ги за шия,ръце...)
Отразиха  ми се прекрасно като подхранване,хидратация,комфорт и визия.От няколко дена ползвам Юник,пак техен,и отново ми оправи лицето.Мислех,че е някакъв подобен на Здраве,защото го дават и за кожни проблеми,но е перфектен за суха,изтощена кожа.Просто винаги си личи,когато съм го ползвала.Съставът е хубав също.Цена около 10 лв,икономичен(при моя начин на ползване).
Ако не ги развалят,оставам с тях трайно.
Купих си и един шампоан техен с хума,не съм го ползвала.Дъщеря ми каза,че слабо се пенел-ще го видим...

Даа, кремовете на Авиа са страхотни и бюджетни. Аз ги използвам вече 1.5 год. и мога да кажа само хубави неща, доволна съм и от маските им за коса, шампоана го пробвах, но нещо механизма на шишето ме затрудни и не повторих. Ина че с този unique си възстанових лицето след алергичен дерматит за има няма седмица, но за ежедневна употреба ми идва мазничък. За сметка на това нощния ми е фаворит, лицето на сутринта е като кадифе.

за блога Инфармация ли говориш?

Между другото миналото лято бях със тях, но това лято съм решила да разнообразя, защото те са богати кремчета и в жегите малко ми натежаха. Та сега тъй като следя въпросния блог със съвети (жената е магистър-фармацевт), си избрах друг продукт който тя подробно е разнищила, пък и е вече сериозна анти-ейдж грижа от която за съжаление имам нужда.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 13:19 от didito

# 636
Account, заинтригува ме с почистващите продукти на Дермалогика. Ще пробвам Simple Smile Аз от Clarins не съм доволна (за моята комбинирана кожа не намерих лек и хидратиращ крем), но от две седмици ползвам Shiseido Вenefiance и съм много доволна (за сега Simple Smile )

# 637
Здравейте! Чета ви отдавна и доста полезни неща съм научила от вас. Но сега имам въпрос - тези кремове на Авиа, които хвалите са един дневен и един нощен нали? Нямат други видове? И наистина ли са само за суха кожа, какво пише в описанието. Много ми се иска да ги пробвам, но ме е страх, защото аз съм по-скоро с мазна.

# 638
  • Варна
Здравейте! Чета ви отдавна и доста полезни неща съм научила от вас. Но сега имам въпрос - тези кремове на Авиа, които хвалите са един дневен и един нощен нали? Нямат други видове? И наистина ли са само за суха кожа, какво пише в описанието. Много ми се иска да ги пробвам, но ме е страх, защото аз съм по-скоро с мазна.
аз съм със смесена към суха зимата, и към мазна лятото
иначе да, кремовете са само два, и не пише за какъв тип кожа са, поне последно като гледах опаковките , а unique е третия им крем но той е за по-специални случаи, води се регенериращ и е по-скоро оздравителен

# 639
Сега погледнах-да,той е.Надя Йорданова е дамата.
Би ли казала какво друго си избрала?

Юник-а е също с много приятна,лека текстура,като вътре има малки твърди частички,хума май,не съм сигурна-но не пречат по никакъв начин.Ползвам го за нощна грижа,на сутринта е "изпит",лицето ми е съживено.
Дневният и нощният са една идея по-леки,хидранти по-скоро.Тях ги ползва понякога и дъщеря ми с по-мазна и чувствителна кожа и й се отразяват добре.Според мен са универсални.Не знам дали имат тестери.Аз рискувах и си ги взех по отзиви.Като резултат не ми отстъпват и на висок клас бяла козметика.

# 640
Поръчах си и трите крема на Авиа за всеки случай Grinning Понеже тепърва навлизам в грижата за лице и сега експериментирам (т.е. досега съм ползвала само медицинска козметика против акне и то в тинейджърска възраст). Освен тях поръчах и серума на Биотен Колаген. В момента ползвам този на Марион, не знам дали има кой знае какъв ефект, но ми харесва, че бързо попива и лицето не лъщи след него. Кремовете ми в момента са на Биотен дюлята и нара, като този с нар още не съм го почнала, дюлята ми се отразява добре на лицето, но го ползвам само нощем. Има страх сутрин да нанасям крем, за да не ми лъщи прекалено много лицето. Сега за първи път със серума на Марион се престраших да излезна с намазано с нещо лице.
Много сте ми полезни и интересни със своте познания и опит, така че и занапред възнамерявам да ви следя Hug

# 641
Поръчах си и трите крема на Авиа за всеки случай
Звънни и ги питай в твоя град къде зареждат.Защо да плащаш доставка?Аз така направих.

# 642
Поръчах от Ремедиум, при поръчка над 40 лв. е с безплатна доставка - трите крема + серума на Биотен ми излезнаха толкова. А иначе в Ремедиум цените са по-ниски от тези в сайта на Авиа, не с много, но все пак Simple Smile
Иначе благодаря за съвета, друг път, ако ми се наложи да плащам доставка, ще опитам по твоя начин.

# 643
  • Варна
Сега погледнах-да,той е.Надя Йорданова е дамата.
Би ли казала какво друго си избрала?

Юник-а е също с много приятна,лека текстура,като вътре има малки твърди частички,хума май,не съм сигурна-но не пречат по никакъв начин.Ползвам го за нощна грижа,на сутринта е "изпит",лицето ми е съживено.
Дневният и нощният са една идея по-леки,хидранти по-скоро.Тях ги ползва понякога и дъщеря ми с по-мазна и чувствителна кожа и й се отразяват добре.Според мен са универсални.Не знам дали имат тестери.Аз рискувах и си ги взех по отзиви.Като резултат не ми отстъпват и на висок клас бяла козметика.

Така е кремчетата си ги бива, сега обаче съм се спряла на ето този:
http://www.infarmaciq.com/suha-zrqla-kozha-avon/
и разбира се няма да е Sisley

а иначе за дневен си взех едно случайно откритие от Лили, тъй като отдавна чета блога и се мъча да се образовам по въпроса със съставките, след преравяне на лавиците на Дм, Елитис и Лили си взех този крем:
https://apteka.framar.bg/30056691/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B0 … 0-50-%D0%BC%D0%BB
основно се състои от масла, но е супер лека консистенция и попива мигновено, като не оставя мазни следи, нито филм върху кожата,
а за жегите съм харесала пак по състав ето това:
https://apteka.framar.bg/30021278/%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 644
  • Стара Загора
а сега тъй като следя въпросния блог със съвети (жената е магистър-фармацевт), си избрах друг продукт който тя подробно е разнищила, пък и е вече сериозна анти-ейдж грижа от която за съжаление имам нужда.

Би ли споделила кой продукт си си избрала?

Писали сме по едно и също време...и виждам, че вече си отговорила

Общи условия

Активация на акаунт