Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Попаднах на това за козметиката на Авиа из нета:

И продуктите ви не са 100 про натурални, повечето съдържат Cocamidopropyl betaine, който ппц е безвреден, но не е натурален.
Казвате, че шампоанът тук https://aviacosmetics.com/produkt/av...-kosa-1000-ml/ не съдържа алкохол, а в съдържанието му има... това си е чисто подвеждане и е редно да ви докладват в КЗП за подвеждаща реклама на сайта ви. На маската ви за коса пише, че има витамин А, Е и В5, а в съдържанието ги няма въобще.

И поработетет си малко върху опаковките, че причилат на нещо удивително старо като дизайн от социализма, правено с мн мощна липса на вкус.

# 646
  • Варна

И продуктите ви не са 100 про натурални, повечето съдържат Cocamidopropyl betaine, който ппц е безвреден, но не е натурален.
Казвате, че шампоанът тук https://aviacosmetics.com/produkt/av...-kosa-1000-ml/ не съдържа алкохол, а в съдържанието му има... това си е чисто подвеждане и е редно да ви докладват в КЗП за подвеждаща реклама на сайта ви. На маската ви за коса пише, че има витамин А, Е и В5, а в съдържанието ги няма въобще.

И поработетет си малко върху опаковките, че причилат на нещо удивително старо като дизайн от социализма, правено с мн мощна липса на вкус.

нямам намерение да ги защитавам, но това звучи като чист хейт и не бих обърнала внимание на подобен коментар, пък и аз  нямам впечатление те да са се борили  за 100% натурпродукт, но в крайна сметка всичко е възможно затова като се купува трябва да се чете
между другото и марката Христина също е не съвсем коректна относно изписване на състава(мои наблюдения)

# 647
В сайта наистина пише "без алкохол" и в съставките е написано "алкохол" ... В един блог казват че балсама с мед не е лош. Аз не бих им се доверила.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:33 от kiki99912

# 648
  • Варна
В сайта наистина пише "без алкохол" и в съставките е написано "алкохол" ... В един блог казват че балсама с мед не е лош. Аз не бих им се доверила.
доколкото видях пише benzyl alcohol, той не се води от така наречените лоши алкохоли, попада някъде в средата между добрите и лошите алкохоли и го отнасят повече към ароматите

а относно това какво се говори във блоговете, всеки има право да говори, препоръчва, хвали, както го правим и ние тук, но в крайна сметка като отидеш да си купиш нещо е добре сам да прецениш на база прочетено и видяно, състав, срок на годност, фирма производител и т.н, и тогава да купуваш, иначе кофти продукти има и във всяка аптека.. (като състав)

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:50 от didito

# 649
това е добре щом е така.

# 650
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам въпрос, относно гримирането по-скоро. Дневния крем и/или серум не служи ли за prime (основа) за грим. Или основата си я мажа след крема? И какво повече има в основата?

# 651
  • Велико Търново
Основата/базата/ за грим съдържа основно силикони - заглаждат леко бръчици, позапълват пори и върху нея тонирания продукт има по-добра визия и издръжливост. Ако лицето няма проблеми, спокойно може да се мине без основа, а след крема да се нанесе ФДТ/ББ и т.н. Ако все пак държиш да ползваш база, то тя се нанася след дневния крем.

# 652
  • При децата ми
По въпроса за кремовете на "Авиа", аз отдавна се чудя дали да си купя техен крем? Спира ме тази хума в състава. Отдавна следя блога на Надя и четох, и за трите крема които препоръчва в тази публикация. Ползвала съм /няколко пъти го купувам вече/ само този на "Фитокод" и съм много доволна. Та имам питане: Хумата не ви ли изсушава повече кожата? Със суха към нормална кожа съм и искам хидратация и антиейдж.

# 653
  • Бургас
Да, при мен имаше изсушаване на кожата след ползването на дневния крем на "Авиа". Отдавам го на хумата.
И аз следях въпросният блог и освен горепосочения продукт закупих и споменатия от didito точно заради направеното там сравнение със Sisley. Той пък оставяше кожата ми лепнеща. Реших, че явно не мога да се разбера с хвалените там кремове.
Това, което не ми е харесало, може да е прекрасна грижа за друг вид кожа. Споделям как беше при мен.
На 49 съм, с нормална кожа.

# 654
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Та имам питане: Хумата не ви ли изсушава повече кожата? Със суха към нормална кожа съм и искам хидратация и антиейдж.
Не съм ползвала кремовете на тази марка, но съм с много суха кожа и хумата винаги я изсушава чувствително, затова я избягвам във всякакви продукти.

# 655
  • Враца

Прегледах няколко шампоана и видях единствено Benzyl Alcohol, което е
За бензиловия алкохол: Бензиловият алкохол е естествена и синтетична съставка, използвана като разтворител и консервант;
Четете малко повече преди да пишете
И като ги разгледах този
https://aviacosmetics.com/shampoan-byala-huma
има много хубав състав
Lauryl Glucoside, Desyl Glucoside-много меки пенители.

# 656

Прегледах няколко шампоана и видях единствено Benzyl Alcohol, което е
За бензиловия алкохол: Бензиловият алкохол е естествена и синтетична съставка, използвана като разтворител и консервант;
Четете малко повече преди да пишете
И като ги разгледах този
https://aviacosmetics.com/shampoan-byala-huma
има много хубав състав
Lauryl Glucoside, Desyl Glucoside-много меки пенители.
Кики пише, че е попаднала на такива коментари в нета, не го е писала тя.

# 657
  • Враца

Нищо лично към никой Hug просто химията е доста обширна и трябва много четене, и не е нужно никой да се страхува от съставки, просто трябва четене.................. макар че дори и това не е нужно, инсталираш си някое приложение за състава и сканираш и там е дадено подробно кое какво е и с цветове е отбелязано вредно ли е и колко.

# 658

Нищо лично към никой Hug просто химията е доста обширна и трябва много четене, и не е нужно никой да се страхува от съставки, просто трябва четене.................. макар че дори и това не е нужно, инсталираш си някое приложение за състава и сканираш и там е дадено подробно кое какво е и с цветове е отбелязано вредно ли е и колко.
Би ли споделила имена на приложения?
Благодаря

# 659

Би ли споделила имена на приложения?
Благодаря

И аз се интересувам

Общи условия

Активация на акаунт