Моля,да гласувате и в моята анкета!

• 8 470
  • 224
  •   1
Отговори
# 75
Микаела ми беше в моя списък за любими имена, така че съм за него, но и Мелина ми допада.

# 76
Микаела

# 77
микаела Hug

# 78
  • Стара Загора
Мелани   Laughing

# 79
  • Варна
Гласувах за Мелани, но по принцип съм за българските имена. Във вашия случай обаче ви разбирам напълно. Успех!

# 80
  • гр.Варна, сега Германия
Мелина

# 81
Микаела. Всички имена са красиви, изберете това което и на вас ви допада най-много.

# 82
Микаела - другите са доста "далечни" по мое разбиране...
И аз съм за Микаела, звучи по-побългарски, другитеееееее..............
Микаела - някак си по-българско ми е 

Кое точно ви звучи български в това име? newsm78  Българския вариант е МиХаела.  Wink

# 83
Мелани-нежно и любвеобвилно Hug

# 84
Нито едно не ми харесва. Не се засягай, но ми звучат много префърцунено. Rolling Eyes

Абсолютно на същото мнение съм, но разбира се всеки си има свой вкус и разбирания. Аз предпочитам българските имена. Не виждам например нищо лошо в името Михаела, но явно звучи по-обикновено от Микаела.
Все пак пожелава успех в избора на име и дано другите момичета ти помогнат!    bouquet

# 85
Извинявам се, не съм видяла, че живеете в Германия и може би това е причината за колебанието между точно тези имена. В такъв случай разбирам напълно и смятам, че Микаела е добър вариант, защото звучи немско, хем има и българско звучене (поне така ми се струва).

# 86
Гласувах за Микаела

# 87
Мелани и Микаела   Peace
Всички имена са хубави

# 88
За пръв път чувам името Мелина, но ми харесва страшно много  thumbsup
Мелани също е хубаво име, но Микаела може би е по-добре да стане Михаела.
Мерилин без да искам го свързвам с Мерилин Менсън, а Мелиса с една марка спагети  Embarassed

# 89
  • някъде
Мелани, но и Микаела ми харесва  Peace
Успех в избора и леко раждане!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт