Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #7

• 112 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Привет!
Цвети, Вера, благодаря за споделеното bouquet Аз изоставам, още не съм гледала серията, ще пиша като я видя.
"Халка - тъмната страна", от продуцента. Снимките са в албумче в линка, стрелкичката за разглеждане е вдясно

https://www.instagram.com/p/Btl8wvsAhbH/

# 136
  • Русе
Нощен привет!  Hug

Аз успях да изгледам серията и... твърдо стоя на позицията си, това което писах и по-рано. Хюмейра не е лошата страна. Да, тя е в червената стая и дава някои нареждания, но... с преправен с машина глас, звучи като мъж. Не мисля, че с отмъщението, което е планирала от години ще вкара двете момчета в престъпните среди, по-скоро иска големите играчи да се самоизядат... Използва някои похвати, дали е научила нещо и изнудвайки някого или просто като част от схемата, но... за да се крие така, значи никой от тях не знае за участието и.
Тепели знае много, защото той застреля Искендер, когато той спомена '' това момче знае ли'' и се отнасяше за Каан. Има нещо в тази реплика и... тя отговаря точно на моментите от онези дискове, където се казва, може би пак от този преправен с машината глас, че... Искендер по заповед на Тепели убива Карабулут, но... пък само Джихагир чува и другото, че той е син на убития, а Каан не подозира, че не е син на Хюмейра.

Този Дженгиз не ми изглежда инвалид, а няма вид и на баш лидер, но... щом го казват и Джемал в 4 серия, а във фрага и Хюмейра, значи е така и... може би точно през него действат и нашите тайни отмъстители.
Друго, което разбрах от превода е, че... Хюмейра е загубила не само мъжа си, но и баща си - от куршум, отнели са и детето и, та... точно това и остава да прави - да живее за да измисли как си върне своето и да накаже тези, които са и го причинили. Едва ли ламти за власт и позиции в тези среди, но... ще ги използва за да успее в начинанието си.

А пък за тази двойка... няма да се повтарям, но... и не мога да пропусна това  Wink

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 01:28 от Cveti67

# 137
Привет!
Две нови снимки от "Халка"

"Наше приключение здесь не заканчивается"

И фенски колажи, които харесах.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 17:56 от LU4IQ

# 138
  • Русе
Здравейте!  Hug

Първо новината, която вече става и традиция  Wink - Хазал отново е първа сред 10-те най-обсъждани в соц мрежите актриси за изтеклата седмица.

Имаме и нов фрагман за 5 серия - динамиката продължава

https://www.instagram.com/p/BtoOjl_FHHt/

# 139
Цвети, благодаря за фрагмана!
С рус. суб.

https://vk.com/dizimaniaask?w=wall-137006963_289833

Честито ти нов сериал с Туба! Wink От познатите ми турски актьори тя ще е първата, която ще участва в документална драма, американска. Владеенето на английски език също е изиграло роля за избора ѝ, защото сериалът ще се снима само на английски, а кастът е интернационален. И ще го покажат в цял свят. Браво!

# 140
Здравейте! Нова съм в темичката ви. От два дни започнах сериала 'Назови ме по име', но искам да попитам има ли някой, който го е изгледал до края? Искам да знам дали свършва щастливо, защото ако е драма може би не бих го гледала. Много ми допада, но вече съм на еп 10 и всеки път се надявам на някаква ронантика между ГГ, а те се държат изключително студено Simple Smile
Знаете ли дали Айше умира?
Много ще съм благодарна ако някой ми преразкаже с няколко изречения само развръзката на л. с.... Изключително ми е важно да гледам нещо, което завършва щастливо.. Благодаря ви:)

# 141
Емили, Айше не умира. Романтика има, ама докато стигнеш до 150-тия или 300-ния епизод, ще потърпиш. Laughing А иначе истинска развръзка, ясен край нямаше, защото главните актьори излязоха от сериала. Опитаха се да го продължат с други, но ... не стана. Но любов между ГГ (и актьорите  Laughing) има и тя е много интересна като начин на показване. Hug

# 142
Привет!
Емили, Катя ти е отговорила bouquet, но и от мен - гледай сериала, няма да съжаляваш. Втори сезон доооста го разтегнаха, но като гледаш сериите накуп, не се усеща. Някой може и да не е гледал до края, но ние тук го гледахме всеки ден онлайн и после с превод Laughing
Не се поддавай на измамата, че ГГ се държат студено Joy Wink И в най - големия студ лумват неугасими пожари щом има любов. А Хазал и Еркан са двойка и в живота Laughing От това по - хубаво не можем да искаме Sunglasses

# 143
Благодаря ви момичета! Ще гледам в такъв случай!

# 144
От мен също положителен глас за сериала - няма такъв друг! Уникален и неппвторим.

# 145
  • Русе
Здравейте!  Hug

От мен също положителен глас за сериала - няма такъв друг! Уникален и неппвторим.

newsm10 newsm53

Емили  Hug вече ти отговориха, но... само да добавя - естествено, че си струва да гледаш сериала, защото такава химия, каквато има при Йомер и Зехра поне аз ( която няколко пъти се вкарвах в други двойки) не бях усещала с такава сила и затова и бях убедена, че там не всичко е игра, а има истинска голяма любов, не просто връзка. Хазал и Еркан са заедно и в живота от ноември 2016г, признаха си през януари 2018 в голям материал в КЛАС Магазин и сега продължават да са двойка и живеят заедно.  Simple Smile

Между другото, момичета много ми харесва как представят НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ в бг ефира - усилена реклама по НОВА и Диема Фемили, статии сайтовете на НОВА и ДАРИК радио

Скрит текст:
Романтичният хит "Назови ме по име" с премиера по DIEMA FAMILY на 11 февруари

Гледайте началото на премиерния сериал в понеделник от 21.00 ч.
След броени дни една от най-успешните турски поредици ще направи своя дебют и в българския ефир. Зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да гледат завладяващия разказ на "Назови ме по име" от 11 февруари, понеделник, 21.00 ч. Още с първите си епизоди през 2016 романтичната поредица успява да се превърне в най-гледания дневен сериал в южната ни съседка. Затова и създателите на новия сериен хит взимат логичното решение да заснемат следващи сезони, които затвърждават успеха му сред зрителската аудитория.

Премиерният сериал "Назови ме по име" ще ни преведе през историята на двамата главни герои Зехра и Йомер, чиито различни пътища се пресичат по неочакван начин. Йомер е млад и красив, който не вярва на жените. Единствената жена, за която някога го е било грижа, е сестра му Айше, която е болна от рак и ѝ остават 6 месеца живот. Зехра е бедно, красиво и наивно момиче от предградията, която иска само да осигури на болния си баща добро лечение, но няма средства за това.

Голямото желание на Айше, на която лекарите дават шест месеца живот, е да види Йомер женен и със щастливо семейство. За да изпълни желанието на сестра си, той решава да се споразумее със Зехра да сключат фиктивен брак и в продължение на месеци да се представят пред неговото семейство за щастливи съпрузи. Двамата не се харесват и скоро изпълнението на тази уговорка изглежда практически невъзможна. Ще се съгласят ли Зехра и Йомер в името на личните цели и може ли омразата да се превърне в трепетна любов? Отговорите на тези въпроси зрителите ще могат да следят с интерес всяка делнична вечер от 21.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.

Станете част от историята на новите герои на DIEMA FAMILY с епизодите на премиерния сериал "Назови ме по име" – гледайте от 11 февруари, понеделник, от 21.00 ч.

Скрит текст:
Премиерният сериал „Назови ме по име“ е новото романтично пътешествие по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал „Назови ме по име“ ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 ч., а първата среща с новите герои на DIEMA FAMILY е на 11 февруари, понеделник, след епизода на „Слънце и Луна“. Разнообразието от образи, полюсните емоции и заплетените истории ще са водещи в сюжетната линия на „Назови ме по име“, с която поредицата печели широка телевизионна аудитория в различните страни, в които е излъчвана.

Новият премиерен сериал по DIEMA FAMILY разказва историята на Зехра, която ще срещне любовта, но и ще трябва да вземе едни от най-трудните решения в живота си. Ролята на красивата Зехра е поверена на изгряващата звезда Хазал Субашъ. Създателите на „Назови ме по име“ решават да се доверят на интуицията си и се спират на нея, въпреки липсата й на опит в киното и телевизията. "За мен това бе много сериозно предизвикателство, но бързо свикнах. Бях много щастлива и горда, че още в първия си проект изпълнявам главна роля”, споделя Хазал, която по-късно печели отличие за най-добра актриса в родината си.

Човекът, който ще промени живота на Зехра е другият главен герой - Йомер. Той има идеален живот преди да разбере за тежката болест на своята сестра Айше, която той много обича. В образа на Йомер влиза актьорът Еркан Мерич, който по-късно се превръща в любимец на публиката с ролята си в сериала. „Когато прочетох сценария на "Назови ме по име", почувствах, че това е моят проект. Никога не се ангажирам с роли, които не са грабнали сърцето ми“, разказва Еркан.

Последното желание на Айше е Йомер да се ожени и така той предлага на Зехра фиктивен брак, който да продължи 6 месеца. Поради различни недоразумения обаче Йомер започва да мисли, че Зехра не е нищо повече от една непочтена млада жена. Но с времето той ще се усъмни в преценката си. Дали омразата му няма да се премине в истинска любов – предстои да разберем?

Не пропускайте да станете част от историята на най-новия премиерен сериал „Назови ме по име“. Гледайте началото в ефира на DIEMA FAMILY на 11 февруари, понеделник, от 21.00 ч.

А ние тук... макар и гледали не само по веднъж сериите, сега пак ще гледаме  Wink - поне аз съм сигурна за себе си  Laughing

Само във вторник вечер ще си оставя серийката за гледане на НОВА ПЛЕЙ в сряда, че... ХАЛКАТА ми е интересна и нямам търпение какво ща стане там, с това действие и сюрпризи  #Crazy

А и там нашето момиче Хазал се справя прекрасно с новият си образ и дори вече има хора, които мечтаят да видят любовта на нейната Бахар с Каан  Simple Smile

https://www.instagram.com/p/BtqIyj3HWdN/?fbclid=IwAR2aPd7J0z-FCp … gBiPWwhqsvy_M_0w0

Лу  Hug не обичам исторически сериали, ама... този има шанс за повече достоверност и...  Wink затова съм доволна за шанса на Туба и... ще видим какво ще излезе  Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 20:20 от Cveti67

# 146
Цвети, не съжалявай за новата роля на Туба. Нали виждаш колко малко са хубавите сценарии за сериали. А документалната драма ще бъде много интересна, сигурна съм. Ние в темата за историческите, където обсъждаме Чукурова, следим за новини и чакаме сериала. Ето подробности на руски език

http://teammy.ru/2019/01/14/5910/

С "Халка" изостанах тази седмица, но се надявам утре най - после да наваксам. Wink

# 147
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug аз и не съжалявам никога за избора на първата ми любимка - тя винаги е доказвала, че знае как да избира ролите си, без нито един спрян по-рано проект и с едни от най-любимите и най-много гледаеми сериали, та... сега ли, когато е в международен проект и с възможност за още по-голяма публика ли да съжалявам...  Wink Та аз, заради Туба може и да заобичам историческите сериали  Grinning, тоест могат да спечелят и такива, като мен с такъв проект.  Peace

А сега да си дойда на думата и за двамата ми сладки любимци ХазЕр... Жалко е, но този път не съм с добри новини... Снощи нещо се случи при тях. Знаем, че от много време те започнаха да намаляват с показваните съвместни неща и това караше някои хора да предполагат и раздялата им, ревността на някои фенове обичащи повече Еркан и това, че Хазал има един, после и втори и то много добър проект, докато той няма нищо и се занимава с друг бизнес... Всичко това, изразявано от някои хора, като коментари към техни публикации, накара Хазал отдавна да затвори инстисторията си за коментари, но... вчера явно чашата на търпението съвсем преля и тя направи същото и за коментарите в профила си, а Еркан я подкрепи и направи същото.
От една страна съм силно разстроена от това положение, защото само предполагам колко е била наранена Хазал, за да вземе такова решение и не я упреквам изобщо за това, но и в същото време съм доволна от реакцията и на Еркан, който отново доказа, че много обича половинката си и застана до нея.
Сега си обяснявам и защо в последно време не го виждахме усмихнат на работното му място, явно ''фенският'' тормоз дълго ги е мъчил, често съм виждала постове и коментари на Фатош, които навеждаха на такива подозрения и... затова не беше изненада случващото се, а просто последица. Дано обаче това не се отразява на тях самите, нека Хазал и Еркан да живеят собственият си живот, според техните желания и разбирания и все така да се обичат и подкрепят  Peace

Последната им съвместна и пусната от тях лична снимка - от Нова година...

А кога пак ще го направят... не знаем, искаме, но... това си е тяхно решение и го разбираме  Peace

Затова ще гледаме спомени, АСК и ХАЛКА  Simple Smile, а... и естествено - механата с Еркан  Wink Peace

Снощи той беше усмихнат, все пак и повод имаха - приятелят и съдружник на Еркан, Махмут посрещна Рожден ден  Simple Smile

Цитат

https://inkphy.com/media/BtrPyhQFdSA?fbclid=IwAR3cQ1ZYuqr0A2y1BB … znVnFFKsVlT3nWb8g

https://www.picbon.com/media/1975741651188039778_3072320489?fbcl … vQTibMKs280AX6xw0

https://inkphy.com/media/Btreb9alI-K?fbclid=IwAR2noGaMAoVwvUqGB2 … jyOUNct8CQW3IbgSs

# 148
      Привет!
Цвети! И аз напоследък се изненадвам от това,което някои фенова на Хенде пишат
по различните форуми.Много злоба,завист и обиди се излива върху Хазал.Съвсем
логично е да постъпи така.Еркан винаги е бил и е до нея и я подкрепя безрезервно!
Това е правилна позиция за двамата и доказателство,че любовта им е над всичко .
Резултатите от социалните мрежи са красноречиви за това,че Хазал е оценена
 според това,което показва с играта си
Лошото е за нас,че няма да ги виждам по-честоИмаме си достатъчно много колажи,
снимки и клипове,за да си ги гледаме.

Тук са най-чаровните от всички!

Лек и усмихнат почивин ден в очакване на новини за "Халка"!  В

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 11:59 от 12345ds

# 149
Привет!

Цвети, ако знаеш как ме стресна с това Жалко е, но този път не съм с добри новини... Снощи нещо се случи при тях. ooooh!
Много добре правят като забраняват коментарите. Те знаят колко са обичани от феновете, защо да се огорчават с простотии. И Еркан го каза в онова участие в репортажа от дома му, излъчен после в youtube.
Вчера феновете припомниха думите му - Hazal'la bir kere bile kavga etmedik - Нито/дори веднъж не сме се карали с Хазал. Хич, йок Grinning

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/768fc1c85e2b80ddfdb1 … .cdninstagram.com

Те двамата да не живеят заради хората, които леят злоба в мрежата, че и да им дават поле за изява.
Чакам си обща снимка за Св. Валентин Wink

Ето го усмихнат на снощния рожден ден, а през другото време е на работа. Ние откъде да знаем с какви проблеми се справя там, в механата. Не е лесно да се създаде и ръководи успешен бизнес... персонал, клиенти, доставки... милион грижи на главата на шефа ooooh! И за капак да чете злобарите в мрежата no

Вера, и ти не се изненадвай Wink Анонимността дава сила и на лошотията.

Общи условия

Активация на акаунт