Форумски липси - тема 8

• 86 749
  • 850
  •   1
Отговори
# 420
Сега четох нещо за Иванка. Може би наистина съм се подвела. Но както и да е. Свеж образ беше той.

# 421

От това, което прочетох - вече съвсем не ми наподобява Иванка. Правописът му не е изряден в другите публикации, но идейно е различен. За момент ми напомни Вълкът с дълъг ник (или както там се наричаше онзи потребител с таксито) - той също обичаше да разказва истории. Обаче историите на Вълка бяха невинно-добродушни, докато Селтакис акцентува върху сексуалното. И Big City Nights не е - той също се фокусира върху сексуалната тема, има интерес към писането, но във форума никак не е обстоятелствен, изглежда даже безсловесен, а Селтакис има дълги постове.

Та така - на никого не ми прилича, автономен си е.

# 422
Биг Сити-то пише ли още?

# 423
  • Другата България
Да,  от дъжд на вятър.

# 424
Докато четях темата за виртуалната кончина на Селтакис видях ника на Не тази вечер, Жозефина!!!!. Някой спомня ли си я, май и тя липсва във форума?

# 425
  • София

Да, отделен потребител е.
В реала е добре,  успешен и щастлив.
А коя е Иванка, може ли пояснение. Благодаря.

# 426
Докато четях темата за виртуалната кончина на Селтакис видях ника на Не тази вечер, Жозефина!!!!. Някой спомня ли си я, май и тя липсва във форума?
Червената депешарчица  Simple Smile Помня я. Така и не разбрах защо спря да пише.

# 427

Да, отделен потребител е.
В реала е добре,  успешен и щастлив.
А коя е Иванка, може ли пояснение. Благодаря.

Иванка Курвоазие е образ от фейсбук: пише нарочно с много грешки, пародийно, представя се за чистачка.

# 428
Освен Селтакис имаше и един друг готин образ - Селинджър. По едно време се говореше, че са един и същ човек. Но сякаш не бяха.

# 429
  • София
Помня я добре аз с едно изключително клюкарско ЛС, непоискано от мен.

# 430
Аз я помня с интересни предложения за книги. Преди този ник имаше друг, или греша?

# 431
  • постоянно
Аз я помня с интересни предложения за книги. Преди този ник имаше друг, или греша?

Жозефината имаше няколко ( Лабел, Френч нещо си , Корасон Еспинадо ) .

Герри-то защо зачезна ? Не " мелихме брашно " с нея винаги , но да си призная беше достоен събеседник. Може да е оставила градския живот за  къщата в Родопите мисля беше ?!? 

# 432
  • София

Жозефината имаше няколко ( Лабел, Френч нещо си , Корасон Еспинадо ) .

Скрит текст:
Герри-то защо зачезна ? Не " мелихме брашно " с нея винаги , но да си призная беше достоен събеседник. Може да е оставила градския живот за  къщата в Родопите мисля беше ?!? 
Тези не ги знам. Аз помня Сърдечко и Червената депешарчица

# 433
    А освен съфорумките, кои теми ви липсват?

Без да се замисля се сещам за някои, няма да ровя и вероятно цитирам не съвсем правилно:
"Най-хубавите стихове за майката"- мисля, беше на Шанел.Много хубава тема

"Не се храни акуратно"- на Ксения, голям смях падна с нейния мъж

За прането на чаршафите- и там имаше смехории

"17 мига от пролетта или 17 мига..."- не посмях да пиша в тази тема, но е една от малкото, които са ме просълзявали .Имаше много силни и светли моменти, но  и много споделена мъка

"Тиквените семки"- с претенции да е тайнствена- за някого, който непрестанно оставял във входа пакетче семки.

За това, суеверие ли е, че на момченцата трябва задължително да се дава храна, ако им се прияде"Момченце е..." или нещо подобно- пак беше смешна

"Изгубени в превода"- там падна голям хилеж от разбрано- недоразбрано при различни чути преводи, особено текстове на песни.

# 434
Не успява да ми залипсва никоя тема. Периодично се циклят пак същите теми. Даже вече мога да се обзаложа кои ще са първа писта в темите за хвалене с харчене на пари и с преяждане,  в санитарно-хигиенните теми, в темите за изневярата, в темите за провайдване и пр.

Иначе се сетих, че Александро.сф ми липсва - беше много много забавен трол.

Общи условия

Активация на акаунт