Форумски липси - тема 8

• 86 818
  • 850
  •   1
Отговори
# 195
Hello J, просто спри да се занимаваш с мен и да ми правиш реплика на всяко трето мнение. Вярвам, не съм чак толкова важна за теб.
Що се отнася до обидите, виж се първо ти. Спирам, че съм за триене.
Мнението ми за Бижу е базирано на реалности, не е емоционална квалификация. Но май доста внимание и отделих, а не смятам, че заслужава.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 18:40 от Анонимен

# 196
Какъв е проблемът, че потребителката била показвала синовете си в този форум? Те нали били модели и се снимали за каталози - значи точно това искат - да бъдат показвани и да радват колкото се може повече хора с красотата си. И са пълнолетни, доколкото разбрах.

# 197
Тия деца, отдавна са мъже. А и кой им е виновен, че майка им ги показва по форуми, колкото и да са хубави. Айде без драма куин.

За теб са мъже, за някой са деца.

Драма куин викаш, а това с Даун беше комедия или нещо не разбирам аз критериите на драматизиране.

Антигона, ама моля те - чети!
Конкретен цитат съм дала за "гнусен" и го определям като такъв не само на факта, че е насочен към конкретен потребител, а и на съвсем друга основа. Който може да чете с разбиране ще разбере.

Аз не крия кой ми е симпатичен, кой ми липсва и кой не, конкретно в тази тема Simple Smile, тя е затова. Но правя разлика между откровени и грозни обиди и изказано мнение за потребител, който не ни е мил и драг и не ни липсва.

Нека да спрем, за да не заключат и тази тема.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 18:53 от *Serendipity*

# 198
Не, *Serendipity*. Децата порастват и стават мъже. Не можем да ги жалим по един и същи начин, защото е смешно. "О, милото дете! Само на 2 годинки е, защо така го разнасят по форумите?" и " о, милото дете! На 20 годинки е, защо така го разнасят по форумите?" еднакво ли ти звучи?

Абсолютна Драма Куин си да се вайкаш за двама големи мъже показани във форум от пълнолетната си майка.

# 199
Въпросът е, че ги натрапва в темата за абитуриенти например, за да засенчи абитуриенти а съфорумки. От какъв зор. Смешно е

# 200
Пу! Така и не ги видях тия красавци на Бижу. Иначе да, имаше запомнящи се изтрещявания, имаше и чудесни включвания.

# 201
Прочетох го, но не го намирам за гнусен.

Това са лични неща, които Бижу е споделяла по свое желание и то пред огромна аудитория, която може да реши да се възползва по всякакъв начин. Дали присмивайки се, дали съчувствайки или разпространявайки го с надсмешка.

# 202
  • София

Драма куин викаш, а това с Даун беше комедия или нещо не разбирам аз критериите на драматизиране.

Този въпрос не е ли приключен. И темата беше подстригана от админите. Simple Smile

На мен ще ми липсва Таис. Simple Smile

# 203
Какво е станало с Таис?

# 204
  • Пловдив
Аз не видях някой да лепи етикети на "децата". Пише се за непрекърснатото им споменаване и изтъкване от страна на майка им, потребител на форума, което е нейна черта, не тяхна.

# 205
  • София
Ама Таис е тук. Или пак е изчезнала Thinking

# 206
Какъв е проблемът, че потребителката била показвала синовете си в този форум? Те нали били модели и се снимали за каталози - значи точно това искат - да бъдат показвани и да радват колкото се може повече хора с красотата си. И са пълнолетни, доколкото разбрах.

Не е проблем показването, а набиването на канчета на останалите, които трябва да приемат еталона за красота- въпросните три момчета. Аз лично съм запомнила не децата на Бижу, а мъжа и. Изключително завладяващи сини очи, много интелигентно излъчване и обаяние. Харесвах Бижу, забавлявах се с нейните постове, не съм влизала в спорове с нея, защото не смятам, че трябва да се боря с вятърни мелници.

# 207
Има и други зациклили на разни теми - апартаменти, мързел, домакинство, красота....Ами, ако наистина са красиви - както всички го признават - защо това  дразни някои?

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 18:57 от fmino

# 208
  • София
Нищо. Нямам детайлен отчет, не ми и влиза в работата. Просто знам, че е аут.

П.П.
Пак, да. Simple Smile

# 209
  • На топло
Изтървала съм да видя синовете на Бижу, само съм слушала колко са красиви. Значи не ги е показвала достатъчно 😊
Таис беше тук преди няколко дни.
( опс и мъжа си ли е показвала?)

Общи условия

Активация на акаунт