Форумски липси - тема 8

• 86 669
  • 850
  •   1
Отговори
# 180
Да, и аз я харесвах. Както и Crazy Chick и Nevena Virolan. Интелигентни, с перфектна граматика.

Сериозно ли сравняваш Крейзи Чик с Невена? Моля те, кажи, че се шегуваш...

Да, защо?
Правя уговорката, че макар да съм тук от 2006-та, не съм нито редовен, нито кой  знае колко знаменит потребител. Та на Невена съм чела 10-тина мнения тук-таме, най-вече когато пишех в парфюмната тема. Ако е имала някакви неприятни изяви съм ги пропуснала. Какво й е на граматиката, пише си добре? Това поне е обективен критерий. Или си пишем тук колкото да спорим Rolling Eyes
От Чик имам повече впечатления и все добри, но.... няма как всички да сме на едно мнение.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 17:38 от Анонимен

# 181
  • София
За Бижу ниските мъже бяха второ качество. Имаше някаква фиксация в това отношение,  все едно можеш да си избереш външността.

Е ама мъжа можеш да си го избереш. Simple Smile

# 182

Ти да не бъркаш нещо? Не схванах въобще - Бижу като Балу и детски драми?

Много драматично приемаше, че е осиновена. Вечно беше неблагодарна и недоволна от родителите си, търсеше биологичните. После написа някаква история как открила голямо семейство - братя и сестри. Те също я били търсили, майката починала с нейното име. Май много сериали беше гледала.
След известно време писанията и по случая мистериозно изчезнаха.

Отвратително гнусно изказване.
Няма да го коментирам въобще, защото означава да ти падна на нивото.

Въобще в тази тема (ако си с бан или по свое желание напуснал форума или деактивирал профила си) след време  може да прочетеш интересни неща за себе си.

Синовете на Бижу са не само красиви, много красиви. А  и безкрайно възпитани и умни момчета.
Не че с това ще Ви спра жлъчните изказвания, но просто ми стана крайно неприятно да чета последните постове.
А в този форум не е като да не сме чели хвалби, изхвърляния, градномащини, показност и самовлюбеност.
Не причислявам аз Бижу към този контингент потребители.

# 183
За мен е неприемливо да се пускат снимки на собсвените деца, които не са абитуриенти, дори и красавци, за да отнемеш от радостта на другите родители на абитуриенти.

# 184
Бижу е агресивна скандалджийка, която е нападала за няма нищо доста съфорумки. Мен включително, много пъти, някои от които без никаква причина.
Лични детайли от живота на съфорумки никога не бих коментирала, но трябва да се има предвид, че изнесените неща те сами си ги пишат с подробности и по много пъти. След като целенасочено търсят публичност, няма как ние да пазим личния им живот.
Ако някой разкрива неща, които са му споделени лично, тогава е друга работа и е напълно недопустимо и според мен.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 11:36 от Анонимен

# 185
Много взехте да преувеличавате вече, то гнусни изказвания, то жлъчни коментари. Бива, бива изнеженост, ама чак такова хиперболизиране си е абсолютно оливане. 

# 186
Хайде да се съсредоточим върху нас си, да оставим децата на мира, а?

Та на Невена съм чела 10-тина мнения тук-таме...

Прочети повече и пак си помисли можеш ли да сравниш едната с другата.  Simple Smile

# 187
За Бижу ниските мъже бяха второ качество. Имаше някаква фиксация в това отношение,  все едно можеш да си избереш външността.

Както за Вилико пълните жени Laughing Все едно като си слаб това те прави задължително красив и прекрасен Crossing Arms

# 188
Абе не искам и да ги сравнявам. Бяха ми симпатични, всяка по своему.
Людмил къде отиде, Людмил?
И за Янечек нищо не казахте. Има ли я с друг профил?

# 189
Янечек и на мен ми липсва.

# 190
Аз пък си мисля, че е много безвкусно да обиждаш човек, който не може да се защити.

# 191
Много взехте да преувеличавате вече, то гнусни изказвания, то жлъчни коментари. Бива, бива изнеженост, ама чак такова хиперболизиране си е абсолютно оливане.  

Изразът "абсолютно оливане" е също хиперболизиране.
Това че Антигона или някой друг не прави разлика между коментари с негативен оттенък и коментари в стил Сигнално жълто и Вулева, и ги квалифицира като изнеженост, е нещо, което не ме интересува и няма да влизам в спор и дискусии.

Но коментарите са грозни и жлъчни, това е факт, не е преувеличение. Особено, че намесвате деца.
А да не коментираме факта да обиждаме хора, които не са тук и няма как да се защитят.Ама то и това сигурно е преувеличена изтънченост?

От кога простащината е на мода? А възпитанието и премерения изказ се превърнаха в лукс и изнежване?

# 192
Тия деца, отдавна са мъже. А и кой им е виновен, че майка им ги показва по форуми, колкото и да са хубави. Айде без драма куин.

Хубави са момчетата, виждала съм ги.

# 193
Сарказма не схвана ли? Или беше прекалено заета да дириш под вола теле?

А, сетих се! - ако се коментира нечий любим потребител, дори и с лек нюанс на негативност, то веднага трябва да се изплаче колко жлъчни са коментиращите с техните гнусни изказвания.

Всеки споделя какви впечатления е оставил даден потребител в него, всеобщи любимци или лоши герои няма.

Случайно или не, но съм засичала единствено изблиците и сопванията на Бижу, но това в почивките от споменаването на синовете й. Следователно, впечатлението ми за нея е базирано върху тези неща. Къде видя жлъч, къде видя гнусотии? Защото твоите “факти” може и да са такива, но моите са че единствено преувеличаваш, поради симпатиите си към този потребител.

# 194
Тия деца, отдавна са мъже. А и кой им е виновен, че майка им ги показва по форуми, колкото и да са хубави. Айде без драма куин.

Хубави са момчетата, виждала съм ги.

Твоето момченце е също голям бонбон, показвала си го. Татко му също.

Чета хаотично и не съм много по писането.

Общи условия

Активация на акаунт