Форумски липси - тема 8

• 86 662
  • 850
  •   1
Отговори
# 165
Бях я забравила тази история. Освен с неоснователните нервни изблици, аз я помня и с редовните хвалби, които сама си правеше по повод красивите й синове.

# 166
Ако в някоя тема /например абитуриентската/ се хвалеше някое момиче/момче, тя веднага вадеше снимка на синовете Laughing Хвалбите веднага се пренасочваха.

# 167
Аз не съм ги виждала и не знам колко са красиви, но малко в повече ми идваше цялото им обожествяване.

# 168
  • Пловдив
О, да, само "аз, аз, аз!" и синовете, които били модели! (май)...Неприятен образ ми беше.

# 169
Не че ви опонирам, но синовете й са много красиви, а тя самата винаги ми е била симпатична.

# 170
Тъй де, не спорим дали са красиви, но честите хвалби по собствен адрес не правят добро впечатление. Поне на мен.

Иначе и аз съм много красива, прекрасна и великолепна, ама предпочитам друг да го каже, някак по-готино е усещането. 😜

# 171
  • Другата България
Аз не съм ги виждала и не знам колко са красиви, но малко в повече ми идваше цялото им обожествяване.
Не точно обожествяване, но си ги хвалеше, да.
От друга страна аз донякъде я разбирам, защото за всяка майка нейните деца са най-красиви.
В тази връзка Бижу съвсем не беше и не е единствената, която си е хвалила отрочетата тук, във форума - и за външен, и за друг вид.

# 172
Наистина са красиви. Мъжът й също.

# 173
  • София
Наистина много хубави момчета, не е като да е изтипосвала себе си в търсене на комплименти.

# 174
  • София
Наистина много хубави момчета, не е като да е изтипосвала себе си в търсене на комплименти.

За мен разликата е минимална, но пък и двете не ми пречат Simple Smile

# 175
Аз мисля, че съм мяркала само големия син на Бижу, и да красив е. И тя е красива. И не съм забелязвала чак такава грандомания, а сме писали в неедна тема. Но всеки си има право на мнение.

# 176
  • София
Хубави са близнаците на Бижу - да са живи и здрави. Не знам дали само единия участваше в снимки за каталози и списания. Но едва ли са били съгласни да ги изтипосват пред  огромен форум.

# 177
  • Русе/София
Бижуто не пише ли под нов ник?
И на мен би беше тягостно това нейно АЗ и Синове.

# 178
За Бижу ниските мъже бяха второ качество. Имаше някаква фиксация в това отношение,  все едно можеш да си избереш външността.

# 179
  • София
Какъв е проблемът с това? Един не харесва едно, друг – друго.

Общи условия

Активация на акаунт