Форумски липси - тема 8

• 86 645
  • 850
  •   1
Отговори
# 150
Невена си пише. Онзи ден разправяше в една тема в СО, че диабета е заразен и даваше акъл на една бременна  снаха да стои на страна от болната си свекърва, защото диабетните бактерии са много опасни.
Аз от темата за децата на Цветелина Оланд я знам и тям имаше изказвания.

# 151
  • София
Точно тоя бисер съм цитирала в Смешките, то само той да беше, и други чудни съм й чела...

Айде де, Зло, кажи на Ментова стария ник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
  • На топло
Невена и перфектна граматика 😂
Даже мъжът и се оказа, че не е точно ъъъ 😅 французин.
Тя обаче е такова перде...

# 153
Ментова влизаше много симпатично с оная Мими, дето ни разсмиваше, като се правеше на проста. Голям хилеж беше с темата за театъра.
Бижу като Балу ми беше неприятна, а после безразлична. С чувствах и заради детските драми, но някак на едро хвърляш обвинения и правеше обобщения. За мен е един от най-неприятните съфорумци

Липсва ми къс своята позитивно ст Де що види, освен ако не пише с нов ник. Но аз много не шетам из клюкарника в посл време. Липсват ми Малена и Монда, макар и на живо да съм имала приятните моменти на общуване с тях. Буба също беше приятна.

# 154
Невена не беше ли дамата, която категорично заяви, че никога не би се омъжила за човек ядащ пици, яхнии и манджи?

# 155
Същата.  Laughing

# 156
  • София
Невена не беше ли дамата, която категорично заяви, че никога не би се омъжила за човек ядащ пици, яхнии и манджи?
Мчи то ко остана за ядене? Grin

# 157
  • Ямбол
Охлюви

# 158
Тревата зад блока е годна за паша, също.

# 159
  • София
Мчи то ко остана за ядене? Grin

СаЛ гурме изгъзици Trollface

# 160
Какво се случи с Анабел? Anna-bell се изписваше, май.

Последно беше споделила за развода си, а малко по-късно имаше и нов партньор, но оттогава ми се губи. С друг ник ли е или вече не пише?

# 161
Бижу като Балу ми беше неприятна, а после безразлична. С чувствах и заради детските драми, но някак на едро хвърляш обвинения и правеше обобщения. За мен е един от най-неприятните съфорумци

Ти да не бъркаш нещо? Не схванах въобще - Бижу като Балу и детски драми?

# 162
Бижу преди това беше Балу. На мен тогава ми беше по-симпатична, после нещо се изнерви.

# 163
Бижу преди това беше Балу. На мен тогава ми беше по-симпатична, после нещо се изнерви.
А след като стана Лили направо изтрещя. И да, въобразяваше си, че си пише с Ласето.

# 164
  • София

Ти да не бъркаш нещо? Не схванах въобще - Бижу като Балу и детски драми?

Много драматично приемаше, че е осиновена. Вечно беше неблагодарна и недоволна от родителите си, търсеше биологичните. После написа някаква история как открила голямо семейство - братя и сестри. Те също я били търсили, майката починала с нейното име. Май много сериали беше гледала.
След известно време писанията и по случая мистериозно изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт