Форумски липси - тема 8

• 86 635
  • 850
  •   1
Отговори
# 135
Ако не се лъжа той беше с постоянен бан. Известно време след това попаднах на ник, който пишеше в Бонгов стил, други потребители също го заподозряха, че е той. Сега пак с ник Бонго ли е?

П.П: Сега погледнах. Подвизава се като 7002_ognob, пише по същия начин, обръщат се към него с Бонго, но регистрацията му е от 2017.

Че то може ли така?! С постоянен бан и след нова регистрация чист като сълза.

Бижу/Лили ми беше много интересна с кореспонденцията, която споделяше с някакъв скандинавец-модел.

# 136
На мен Лили пък ми беше пошла и досадна. Всъщност не се учудвам почти за никой от споделените до тук, че са с бан. Доста често наводняваха теми с мненията си и приемат форума твърде лично. Не се учудвам и че някои са толерирани с очевидно възкресени нови сходни профили, след като са взели поука и са коригирали поведението си.

# 137
  • София
Да наистина приятен събеседник, но с предния и ник не я траехте.
Ей, само бомби хвърляш...Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой е предният й ник?

# 138
Подвизава се като 7002_ognob, пише по същия начин, обръщат се към него с Бонго, но регистрацията му е от 2017.
Никът си е бонго 2007 наобратно, не съм учудена, че е имал бан, малко рязко се изразява понякога, но се радвам че е във форума, не ме дразни.
Вермилион изчезнала ли е наистина? Защо? Много ще ми липсва и на мен.

# 139

Мисля, че може. Ако се държат прилично и не нарушават правилата, защо не?
Много често поведението на потребителите се влияе от избора на ник. Пък и повечето тук градят някакъв образ, който невинаги отговаря на действителността. Та нищо не пречи например някоя разпасана мадама да се прероди в скромна домакиня, нали? Или обратното, но пък със съответните последици ако пресоли манджата.  Simple Smile

# 140
  • На топло
Ако не се лъжа той беше с постоянен бан. Известно време след това попаднах на ник, който пишеше в Бонгов стил, други потребители също го заподозряха, че е той. Сега пак с ник Бонго ли е?

П.П: Сега погледнах. Подвизава се като 7002_ognob, пише по същия начин, обръщат се към него с Бонго, но регистрацията му е от 2017.

Бижу/Лили ми беше много интересна с кореспонденцията, която споделяше с някакъв скандинавец-модел.
Не беше истинския скандинавец, някой се предстявяше за него в Инстаграм. И пишеше на жени да ги сваля 😂

# 141
  • Ямбол
Може. Тази, която хвърля бомбите, е с вечен бан и с нова регистрация. Засега се държи прилично.

# 142
Ментова изключително приятен събеседник беше, нищо че нееднократно сме спорили.
Да, и аз я харесвах. Както и Crazy Chick и Nevena Virolan. Интелигентни, с перфектна граматика. Е, Крейзи беше доста хаплива, но на мен това ми допада, когато се излага добре аргументирано мнение.

# 143
Nevena Virolan  не липсва, тук си е

# 144

Не беше истинския скандинавец, някой се предстявяше за него в Инстаграм. И пишеше на жени да ги сваля 😂

А тя се хвалеше с кореспонденцията Mr. Green

# 145
За, знам, Happy. Дадох я като пример за приятен за мен потребител.

# 146
  • София
Скрит текст:

http://www.bg-mamma.com/

А тя се хвалеше с кореспонденцията Mr. Green
Хвалеше се, но на шега. Самата тя пишеше, че това вероятно е някой нигериец или подобен и ще се пробва да ѝ иска пари

# 147
Баш първите пъти, като се похвали, си вярваше и беше много развълнувана.

# 148
Да, и аз я харесвах. Както и Crazy Chick и Nevena Virolan. Интелигентни, с перфектна граматика.

Сериозно ли сравняваш Крейзи Чик с Невена? Моля те, кажи, че се шегуваш...

# 149
  • Ямбол
Тази невена е цитирана в смешките и изобщо не ми прилича на това, с което я описват тук.

Общи условия

Активация на акаунт