Форумски липси - тема 8

• 86 753
  • 850
  •   1
Отговори
# 360
  • European Union
Имаше един друг тираджия, той поне звучеше като истински - ман сити май беше, но не съм сигурна. Той сигурно е прототипът на сегашните.

# 361
Е ся кво, двамата са един и същи човек ли? Признавам, че в началото и аз си го помислих, но не съм задълбавала. Натаел раздаваше акъл и красотните теми. 😆
Е, то и Сандоканчев пишеше в темата за менопаузата....

Той не просто пишеше в темата за менопаузата в стил "Спира НИ цикълът", но и влачеше постове от там с оплаквания на жените в темата със смешките. Рядко противен тип.

# 362
  • София
И друг път съм писала, че за мен, смяната на ника без основателна причина, е шизифренна работа.
А, джендърството съвсем изплисква легена.

Явно, се позволява, за да не се приемем съвсем насериозно един- друг, пък и бройки да има.

# 363
Да не се е преродил в тираджия. А може и той да не е бил мъж.

# 364
Имаше един друг тираджия, той поне звучеше като истински - ман сити май беше, но не съм сигурна. Той сигурно е прототипът на сегашните.

Ман сити изглежда реален, а се вясва на периоди във форума, което е логично, предвид колко време е на път. А тия по-пресните тираджии не знам кога сколасват да въртят волана, плюс останалите им активитита.

# 365
Тц, тц ..какви неща се случили докато си почивах от тукашните  драми и герои .Рибозом от бизнес мацка изпаднала до тираджия .

# 366
А, преди 2-3 години хич не беше бизнес-мацка.

# 367
  • София
А, преди 2-3 години хич не беше бизнес-мацка.
Аз я знам само като висока слаба мацка, която много спортува, а като малка е била дебела. И пляскаща чужди мъже по задника в магазините.

# 368
Аз пък съм я запомнила с постоянното и разстройство, ма то защото съм я чела само в темата за оплаквания.

# 369
Аз пък съм я запомнила с постоянното и разстройство, ма то защото съм я чела само в темата за оплаквания.
Tрябва да си мазохист за да четеш тази тема . Аз я четох ехей преди време и тя само се оплакваше , клечка станала, ама майка и била уж лекарка но тя стигнала до инжекции в спешното, мъжа и ревал ..и така месеци наред на солети . Едни добри души и даваха съвети ...аз им се чудех на акъла как се ловят на въдицата ..ама нейсе

# 370
Ами и аз и вярвах, от тази тема научих, че е станала тираджия Laughing Накрая се установи май, че има непоносимост към лактоза bowuu

# 371
Що за болен мозък трябва да си, за да влизаш в такива роли?! doh

# 372
  • Другата България
Пишеше /ако помня правилно/, че е някаква бизнес офис акула със заплата 2-3-4 хилки и нагоре, домашна помощница, две деца и мъжът ѝ искал трето. Постоянно разстройство, дори по време на бизнес срещи ѝ се налагало да излиза заради това. Зверски диети и станала като клечка. И многобройни изследвания, лекари, диагнози...хората съвсем добронамерено ѝ даваха съвети....
Малее, и аз вярвах. Наистина беше забавно да я чете човек. Голяма съм патица. Ама то човек от грешките си се учи.
Що за болен мозък трябва да си, за да влизаш в такива роли?! doh
Да, аз сериозно се замислих, че това си е плашещо.

# 373
Ами и аз и вярвах, от тази тема научих, че е станала тираджия Laughing Накрая се установи май, че има непоносимост към лактоза bowuu

Преди или след диетата ѝ от секс и сладолед се установи непоносимостта към лактоза?

# 374
Май след тях, установи се от какво е разстроена и рязко изчезна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт