Форумски липси - тема 8

• 86 763
  • 850
  •   1
Отговори
# 375
Ми било е редно модератор по рано да се намеси. Аз все още мисля, че трябва повече модериране,не по малко

# 376
  • ВАРНА
 Тя сякаш преди бизнеса, беше лаборант?

# 377
  • Ямбол
Сетих се за Селтакис. Липсва. И какви теми намерих за него:
http://www.bg-mamma.com/?topic=438685
http://www.bg-mamma.com/?topic=492908

# 378
Даже на фитнес ходеше на две солети в стомаха , но кво да се прави стил
и я сакаха много в офиса и тя не можеше без работата си и като безценен кадър тръгваше ..въпреки препоръките на лекаря че е развалина . Клечка , но стилна ..и така половин година изкара с разсройство . Но иначе майка и е лекар но не е забелязала нищо за да и помогне .и не могли да и хванат вената в слабата ръка . Тогава потръпнах ..даже повярвах за миг ..
Имаше къща и хлапета ..и много буркани и вино ...

# 379
А как сте сигурни?
Не споря с вас. Може и така да е...но аз не мога категорично да кажа този се е преродил в този...ако и да ми прилича на него ...

Имаше един stedra  .....мъж. От темата за перилните...все имаше мерино чорапи, кашмир пуловери...в кой ли се прероди и той...

# 380
  • На топло
Ми било е редно модератор по рано да се намеси. Аз все още мисля, че трябва повече модериране,не по малко

Как един модератор да разбере, че някой си разказва фалшивия живот, тя по принцип не нарушава правилата на форума.
Освен да отидат на място да проверят дали в момента има разстройство 😂

# 381
Имаше една Юличка, която пишеше често, и изведнъж изчезна, в Бургас май живееше.

# 382
Аз я бъркам с Мис Джули. Тя мисля,  че беше юрист и роди, преди около година.

# 383
Тя сякаш преди бизнеса, беше лаборант?

В темата за Пържолан, че наскоро стана дума за него, беше домакиня, после по някое време взе да се занимава с проекти за вътрешна декорация, вярно че и лаборант беше, преди да стане шефка с 5-цифрена заплата.

# 384
  • До морето
Ама това все като Рибозом ли, или в различни превъплъщения?

# 385
  • София
Имаше една Юличка, която пишеше често, и изведнъж изчезна, в Бургас май живееше.
Имаше Юличка има и Мис Джулай. Втората е от Бургас, миналото лято бяхме заедно в Родопите. Sunglasses

Интересни сте ми с каква категоричност превърнахте Рибозом в тираджия. Те щото модераторите ряпа ядат. Нали ще я засекат веднага по ай пи-то.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 20:19 от Тонка*

# 386
Шефка, дет не знае как се слагат запетаите. Инак голямата финансова акула.

# 387
Аз я бъркам с Мис Джули. Тя мисля,  че беше юрист и роди, преди около година.
Не, мис Джули пише още. Онази Юличка беше със снимката си на аватара, с много дълга коса.

Ъъъъ, не знаех, че мис Пържолана е  Рибозом newsm78

# 388
Представа нямам до колко измислен персонаж би могла да е Рибозом, но аз имах контакт с нея, макар и на лични.

Имах абсолютно елементарен проблем, чието решение се протакваше от година и нещо, а след като споделих в темата за оплаквания, Рибозом веднага се свърза с мен. Успя да съдейства, свързвайки се с хората, от които зависеше разрешаването на проблема. Случайност или не, на следващия ден нещата бяха приключени. Оказа се, че са й били клиенти.

# 389
Тогава потръпнах ..даже повярвах за миг ..

Винаги се чудя как може да има толкова лековерни хора, ама на, умирате да се пързаляте.
Пък после плюете по пенсионерите, мятащи пачки от балконите.
Взимайте се в ръце, ей! По-малко форум, повече бачкане, че да има какво да мятате и вие. Няма мошениците гладни да седят, я!

Общи условия

Активация на акаунт