Форумски липси - тема 8

• 86 794
  • 850
  •   1
Отговори
# 390
Ми тя може да е Рибозом от компа, а Омикрон от лаптопа.😂

# 391
  • Другата България
Интереси стеми с каква категоричност превърнахте Рибазом в тираджия. Те щото модераторите ряпа ядат. Нали ще я засекат веднага по ай пи-то.
Какво засичане, един профил е замразен, правиш нов и започваш "на чисто" от него. Пишеш си кротко, разказваш истории - къде е проблема? Не говоря за Рибозом конкретно, а по принцип.
Това не е против правилата, не е престъпление, да не говорим, че има потребители, които имат паралелни профили...активни, пишат от тях поред на номерата. Пак само подозрения, но то си личи по много неща.
Стига да имаш време и да си малко поне проницателен, а не тъпа патица като мен. Tired

# 392
  • На топло
А Рибозом не се ли е проявявала след подозренията, да ги отрече или просто да си пише в темата?
Странно е, че беше тук всеки ден с напоителни разкази за живота си и изведнъж изчезна.

# 393
Аз Рибозом съм я признала и силно съм респектирана как може да работи денонощно цяла седмица, а когато се случи да почива през уикенда, то оползотворява времето си по молове и други магазини. Същевременно обаче си произвеждат храната сами и нищо не купуват.
Все си представях как дои кравите и си копае доматите дистанционно от офиса. Респект!

ПП Нищо против нямам такива образи. Колкото и да им личи, че са измислени, поне са позитивни и не нанасят вреда никому. За разлика от „енергийните вампири“, които си измислят драми, за да се потопят в състраданието и съчувствието на околните.

# 394
Рибозом май беше напускала работа , но много и се бяха молили и пак започна.

# 395
Тогава потръпнах ..даже повярвах за миг ..

Винаги се чудя как може да има толкова лековерни хора, ама на, умирате да се пързаляте.
Пък после плюете по пенсионерите, мятащи пачки от балконите.
Взимайте се в ръце, ей! По-малко форум, повече бачкане, че да има какво да мятате и вие. Няма мошениците гладни да седят, я!
Сийче, аз бързо навързах нещата че не могат да са толкова зле и има нещо гнило , но следях с интерес че аха-аха ке се гътне след месеци на солети женицата . Може да е верно била бизнес акула с връзки ..щом е помогнала на Антигона , но да е имала нужда от драми и внимание и да е преекспонирала нещата за по така

# 396
и повръщаше по време на секс върху мъжа си.

# 397
Шефка, дет не знае как се слагат запетаите. Инак голямата финансова акула.

След шефа-съфорумец, който изисква от служителите си да владеят World и Exel Grinning, вече нищо не може да ме изненада.

# 398
  • До морето
и повръщаше по време на секс върху мъжа си.

Ееееееее, не мога вече!

# 399
Сийче, аз бързо навързах нещата...

Извинявай, нямах предвид точно теб, просто се хванах за последния пост в този смисъл, който се оказа твоят.

# 400
Всъщност гаврата е,че проблемът може да е реален. Не харесвам лъжи за здравето.

# 401
Шефка, дет не знае как се слагат запетаите. Инак голямата финансова акула.

След шефа-съфорумец, който изисква от служителите си да владеят World и Exel Grinning, вече нищо не може да ме изненада.
Манекена, нали Joy Да не се затри и той

# 402
  • На топло
То и в реалния живот има хора, които ужасно много преувеличават, украсяват си живота, добавят драматични елементи...

Как я свързахте с тираджиите?

# 403
  • Другата България
Ъъъъ, не знаех, че мис Пържолана е  Рибозом newsm78
Не е, различни са, нищо общо нямат.

# 404
Аз я бъркам с Мис Джули. Тя мисля,  че беше юрист и роди, преди около година.
Не, мис Джули пише още. Онази Юличка беше със снимката си на аватара, с много дълга коса.

Ъъъъ, не знаех, че мис Пържолана е  Рибозом newsm78

Не, различни са Пържолана и Рибозом, както и Юличка и мис Джули. Просто взимаше участие в онази тема, както и много други, де.

Преди да залипсва, се сещам, че вече беше научила запетаите в темата за годеника, който си беше купил само на него гарсониера.

Общи условия

Активация на акаунт