Отговори
 Поводът на тази тема е тъжен. Тези дни се навършват шест месеца, откакто виртуалната кончина застигна нашият скъп съфорумец Селтакис (онзи с мустаците). Ако беше сред нас, в понеделник щяхме да вдигаме пълни чаши с чилийско вино и да се поздравяваме за неговият рожден ден, но уви косата на вечния бан го покоси, като крехко житено стъбълце Sad
Зная, че за доста от вас темата е безсмислена, тъй като може би в реалния живот някой някъде среща или чува нещо за Селтакис, но нека все пак тази темичка остане за тези от нас, които нямат досег до неговата нежна и лирична душа. Нека си спомним за него, да поговорим за виртуалния му образ, за черитата, за финия му маниер, увлекателният начин да разказва и забавлява, изобщо нека си спомним за целия му финес! Също така можем да използваме темичката и за нещо, като поздравителна страничка във вестник, да изкажем поздравленията си за това, че както вече споменах, пораства още повече. Расте, но не старее, може би мотото на столицата не е подходящо за човек от селски произход, но винаги има изключения.
Наясно съм, че темата ще бъде остроумно заключена или изтрита; но до тогава, нека не я превръщаме в арена на догадки кой всъщност е автора  и дали Селтакис не е пуснал тема за себе си, де да можеше Tired

# 1
Амин!

Развесели ме, Брато.  Simple Smile

# 2
# 3
  • Ямбол
Да, вярно е, умееше да разказва. Чела съм и друго от него, пращал ми е линк към негови разкази.
Лошо не помня, но сигурно си е заслужил изгонването, щом го няма.

# 4
  • София
И специално се регистрира, за да пуснеш тема  Confused

# 5
  • Варна
Да , нека си спомним за черитата на Селтакис, за 12те см. на Тони Сопрано, за Датския колеж на жоро01, за антикърмаческия ентусиазъм на мама Кенга, за ентера на Лиска. Минута мълчание за падналите в борбата срещу форумската индивидуалност.
Да живее Тефал!

# 6
Даниабеце, смених жилището си, професията, гардероба, визията...Промених живота си изцяло. От предишния живот пазя само имената и ЕГН-то. Глупаво е да вляза от стария си юзър, от който не съм влизала повече от година, може би, само и само, за да избегна тъповати подмятания, като твоето. Peace
Не Мария, отиди да изпушиш една цигарка и не се ядосвай. Наясно съм, че за някои от нас това е скъпо удоволствие и не е по джоб, но помага да успокоим бездушните си рубенсови тела. Peace
Лили, наистина ли? Party Може ли да ми подшушнеш къде има публикувани негови творения, ще ти бъда ужасно благодарна! Hug

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 10:28 от injectionastra

# 7
 Joy Joy Joy
Селтакис е жив, пълнокръвен и все така забавен.

# 8
Seltakis и аз се радвам да те видя!

# 9
# 10
Самовлюбен както винаги.  Mr. Green

# 11
# 12
Ма тва не е той. Laughing

# 13
Да разбрам ли, че е някоя скърбяща фенка!?  Whistling

# 14
Е не познахте ли стила? Mr. Green