Отговори
# 45
А все казват, че смъртта не е краят, а ново начало, възкресение или прераждане, но ... нищо такова не става тук.   Confused

# 46
Да , нека си спомним за черитата на Селтакис, за 12те см. на Тони Сопрано, за Датския колеж на жоро01, за антикърмаческия ентусиазъм на мама Кенга, за ентера на Лиска. Минута мълчание за падналите в борбата срещу форумската индивидуалност.
Да живее Тефал!

Но и Apple. Амин!

# 47
Мен ме кефеше.Четейки написаното от него,доста се забавлявах.Абе,направо му бях фенка.

# 48
                      Селтакис беше такъв човек, че ако някога се пуска петиция за Него трябва да е на много, много езици, за да могат да се включат всичките му фенки.

# 49
Прочетох темата внимателно четири пъти. Направих си някакви изводи, но не зная дали съм права: 1-Въпроснят Селтакис има рожден ден, безброй фенки, добро материално положение и изглежда добре; 2. Писател е; 3. Мацето, което е пуснало темата е отчаяна защото Селтакис го няма в живота и; 4.Форес Гъмп уж е грозен, уж не е грозен ; 5.Кейси е грозна; 6. Еди щял да дойде
Еди кой е? Богат ли е?

# 50
6. Еди щял да дойде
Еди кой е? Богат ли е?
  Joy Joy Joy

# 51
Еди не е ли бот?

# 52
....ОНИЯ с ореола ли? Mr. Green

# 53
# 54
Селтакис - ОБИЧАМЕ ТЕ!!! Heart Eyes

# 55
А все казват, че смъртта не е краят, а ново начало, възкресение или прераждане, но ... нищо такова не става тук.   Confused

Напротив - в сърцата и душите ни е.

# 56
Боже, Божеее!  Започвам да съжалявам, че не съм го опознала.  Cry

# 57
Почвам да съжалявам, че не продавам носни кърпички.
Щяха да се харчат като топъл хляб. Crossing Arms

# 58
Ха, темата още не е заключена? Това да не е някаква компенсация за Тефал-а?

# 59
Ама недейте така, де. Сега като ползвам Тефал, винаги ще се сещам за Сельо и... отиде ми манджата.

Общи условия

Активация на акаунт