Форумски липси - тема 8

• 86 760
  • 850
  •   1
Отговори
# 450
Не мога да се сетя името на темата ..Но там имаше "майки от Запада", които правиха мъфини за децата в училище и Гери ги разкости . Смяла съм се до сълзи с този образ пезбподобен .
тази - http://m.bg-mamma.com/?topic=941312.1470 Simple Smile

# 451
Е, споменахме я вече.
Не четеш внимателно  Naughty
Може. Mr. Green
Вилико- и тя не пише- много я харесвах аз.

# 452
  • SHOOT ME 10 $
Не успява да ми залипсва никоя тема. Периодично се циклят пак същите теми. Даже вече мога да се обзаложа кои ще са първа писта в темите за хвалене с харчене на пари и с преяждане,  в санитарно-хигиенните теми, в темите за изневярата, в темите за провайдване и пр.

Иначе се сетих, че Александро.сф ми липсва - беше много много забавен трол.
Пише си. Смени хиляда профила и имена. В момента дращи в спама от три профила и още някои в други теми..всички знаят в същност кой е...?

# 453
А защо няма бан....мултиакаунтинга нали било нарушение? И нали лесно се хващало?

# 454
  • SHOOT ME 10 $
Ползва плаващо IP , а и не че не го знаят модовете...

# 455
Това е интересно. Как успя да го хванеш?

# 456
Не мога да се сетя името на темата ..Но там имаше "майки от Запада", които правиха мъфини за децата в училище и Гери ги разкости . Смяла съм се до сълзи с този образ пезбподобен .
тази - http://m.bg-mamma.com/?topic=941312.1470 Simple Smile
Ее, златна си ..Същата е, сега ще я прочета да се посмея сна Гери бисерите ама те са по натам когато явно е на биричка , че нещо в този мрак и студ ми е гадно ..

# 457
  • SHOOT ME 10 $
Уиш, не го следя та да го хващам. Тоя номер всички го знаят.

# 458
Да, мисълта ми беше, че можеш само да предполагаш за определен потребител, но няма как да го хванеш. А може и да грешиш в предположенията си.

# 459
Имаше една мацка, която в тема за хигиена и пране беше избъзикала другите, че всеки ден сменя чаршафите и ги кисне в разтвор на калиев перманганат известно време, преди да ги изпере. Доста хора се вързаха тогава, не помня коя беше потребителката, но много се забавлявах тогава Grinning

# 460

Значи и въпросното правило е плаващо....

# 461
Популе не изчезна след темата за дивана. Дълго след това вписваше в политическите теми, а понякога пикираше и в свекървенската.

# 462
  • Далече, далече

Кой е този хитрец?

# 463
Пише си. Смени хиляда профила и имена. В момента дращи в спама от три профила и още някои в други теми..всички знаят в същност кой е...?

Пропуснала съм, защото подобни теми не чета. Кои са профилите, ако не е тайна?

# 464
  • SHOOT ME 10 $
Ако направиш хронологичен анализ на групата, ще се досетиш, но май те домързява😜, а аз не бих отделил толкова време на трол. 😜

Общи условия

Активация на акаунт