Форумски липси - тема 8

• 86 701
  • 850
  •   1
Отговори
# 525
Като направите бабешкия форум се обадите чрез подставени лица. Joy

# 526
Темата е в много тесен кръг, предполагам, познаващи се баби. Нещо по така, "агнешко", ако има, да си споделим, или разделим. Kissing Heart

# 527
  • В Космоса
Помните ли Пънки?

# 528
Пънки...нещо с пуловерче имаше май.... newsm78

# 529
  • Другата България
О, да, много ....колоритна личност.

# 530
Аз, ако правилно се сещам за потребителката, тя за всяко нещо ѝ пречеше да го направи фактът, че няма работа и пари. За излизане някъде, за някакъв курс, за каквото и да е. Та, ако само си седи у тях, защото няма работа и пари, как ще се запознае с някого и ще забременее. Някой ще дойде у тях ли, да... такова. Или избирателно, само за някои неща, ѝ пречи липсата на работа и пари.

# 531
  • София
Аз, ако правилно се сещам за потребителката, тя за всяко нещо ѝ пречеше да го направи фактът, че няма работа и пари. За излизане някъде, за някакъв курс, за каквото и да е. Та, ако само си седи у тях, защото няма работа и пари, как ще се запознае с някого и ще забременее. Някой ще дойде у тях ли, да... такова. Или избирателно, само за някои неща, ѝ пречи липсата на работа и пари.
Мммне, Пънки беше беше с едно рускинче на аватара, за което твърдеше че е тя с пуловерче изплетено от баба ѝ, но бързо я изловиха, че лъже. Беше голяма любителка на животните и живееше на някакво таванче с мъжа си - ковач Simple Smile

# 532
  • Другата България
Това за Дадос предполагам?
Пънки е точно това
Мммне, Пънки беше беше с едно рускинче на аватара, за което твърдеше че е тя с пуловерче изплетено от баба ѝ, но бързо я изловиха, че лъже. Беше голяма любителка на животните и живееше на някакво таванче с мъжа си - ковач Simple Smile

# 533
Без да искам съм си изтрила мнението. Стори ми се гадно изказването на Кукумицинка за Дадос. Съжалявам за създаденото недоразумение.
От Пънки имам блед, но нелош спомен. Звучеше веселяшки.

# 534
И каква му е гадното на мнението на Кукумицинка? Ето, и моят пост изтриха.
Значи ние можем да търпим издевателствата на един психично болен човек, да понасяме клетвите, псувните му, отвратителното поведение, а нямаме право на реакция, нито на мнение.
Дадос не беше нито нещастна, нито бедна. Тя висеше като воденичен камък на врата на родителите си, интелигентни и образовани хора и манипулираше всички тук, с ролята си на жертва. Очевидно повечето успешно.

# 535
  • София
Пънки беше тази любителка на животните, която вадела кърлежчетата от бездомните кучета и ги пускла на свобода. Кърлежчетата пускала на свобода, моля ви се Rolling EyesJoy

# 536
  • В Космоса
Много беше забавна!

# 537
  • Ямбол
Абсолютна фантазьорка.

# 538
  • Другата България
Абсолютна фантазьорка.
То да е само тя...
Поне беше безобидна и наистина колоритна.
За разлика от други.
Сещам се на прима виста за Хепи Куин. Там положението беше за лекар според мен. Имаше си диагноза жената.

# 539
Хепи Куин не беше ли преобразената Ред, която излъга, че е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт