Форумски липси - тема 8

• 86 697
  • 850
  •   1
Отговори
# 540
Пънки беше тази любителка на животните, която вадела кърлежчетата от бездомните кучета и ги пускла на свобода. Кърлежчетата пускала на свобода, моля ви се Rolling EyesJoy

Ох, това ми напомни за една шведска феминистка Joy

Скрит текст:
Феминистка от Швеция стартира повече от любопитна кампания. Тя си е поставила за цел в живота да спасява половите въшки или както народът ги нарича - "пичи въшки". Тя е обявила това в предаване на една от най-големите шведски телевизии - ТV4.

Младата феминистка на име Фрида Клинберг е силно притеснена, че пичите въшки са на път да изчезнат като изключително ценен животински вид в Европа. Това екологично бедствие е предизвикано от факта, че все повече жени и мъже са повишили нивото на личната си хигиена, което довело до застрашително намаляване на броя на половите бълхи, които според Фрида също имат права. Освен това много от мъжете и жените вече се обезкосмяват, а това лишава паразитите от тяхната естествена среда и местообитание.

Фрида набира доброволци, които да отглеждат по тялото си пичи въшки и така да спомогнат за тяхното размножаване, защото и срамните въшки имали права. Самата тя също е готова да ги приеме. Всеки, който има живи въшки на разположение, може да ги изпраща на Фрида.

Младата феминистка от години се бори срещу въшкофобията.

Достоверността на инициативата на Фрида Клинберг може да се провери на следния линк от сутрешния блок на една от най-големите шведски телевизии
https://www.youtube.com/watch?v=5Uf5niV_CFM

# 541
  • Другата България
Хепи Куин не беше ли преобразената Ред, която излъга, че е бременна?
Не. Съвсем друга звезда беше, художничка.

# 542
Помня я като ник, но не мога да я свържа с никава конкретна история. Защо ли я бъркам с Ред...Ред не си ли смени после ника с някакъв подобен на Хепи?

# 543
Спомням си, а не срещам Тумба Лумба, след това беше Мисис......нещо си.
Сещам се за Мадам Помпандур и Лизет 33 /нещо с Йоан Кръстител ли си говореше, какво беше/
Имаше и един bezbog, и той беше образ.

# 544
  • Бургас
PURE,със сълзи се смея! Joy Joy Joy
Само да не ги хвърля насам тези въшки,милите те!  hahaha

По темата за липсите във форума много,ама много ми липсва Даун!

Не бях в Бг и не съм влизала във форума по празниците и неприятно се изненадах от промените.
Незаслужен и обиден бан!
Ще липсва една изключителна съфорумка!

Радвам се,че поне имам и други контакти с нея,но ще ми липсва тук.

# 545
А сега се сетих за две потребителки, които свързвам основно с темите с имената, но не ги засичам вече тук.
Едната беше Роис, а на другата не мога да се сетя за ника, но помня, че имаше момиченце на име Ноела и пристрастие към по-различни имена.

# 546
  • Другата България
Спомням си, а не срещам Тумба Лумба, след това беше Мисис......нещо си.
Госпожа Брюле...а Букет /сигурно бъркам, но нещо такова/. После Фафла с чуден крем.
С БАН е. Дали отново е тук преродена, не знам.

# 547
Помня я като ник, но не мога да я свържа с никава конкретна история. Защо ли я бъркам с Ред...Ред не си ли смени после ника с някакъв подобен на Хепи?

Да, по някое време си направи и друг акаунт Happy days, още докато беше активна с Ред велвет.

Роис имаше сестра май, която също пишеше тук.

# 548
Госпожа Бюфет. ..а Букет.
Роис май пише в другия форум. Беше много разкрепостена.

# 549
А каква е историята с Red Velvet

# 550
  • Другата България
Да, по някое време си направи и друг акаунт Happy days, още докато беше активна с Ред велвет.
Добре, че си ти да помниш. Аз давам фира вече. Embarassed Sad
Госпожа Бюфет. ..а Букет.
Госпожа Брюле...а Букет /сигурно бъркам, но нещо такова/.
Embarassed Embarassed Embarassed Това само потвърждава горното.
Ама то къде е Бюфет, там и Брюле, все с храна свързани, нали все ядене ми е в главата.... Crazy

# 551
Олее, опасни сте!  Куку е живата статистика. 😜

# 552
Haррy days не беше ли последният ник на Касита?

# 553
Red Velvet беше активна в темите за CV-та и HR-и. Беше създала образ на доста намахан и кадърен HR, което малко или много подтикваше доста потребители да й изпращат собствените им CV-та, за да си изкаже Ред компетентното мнение. После се оказа, че е бременна, а на финала се разбра, че всичко покрай нея е измислица.

Последният ник на Касита е Have a nice day.

# 554
  • Другата България
И че е размахвала същите СВ-та публично във форума, съпроводено с подигравки към авторите им.
Грозна история. Tired

Общи условия

Активация на акаунт