Форумски липси - тема 8

• 86 574
  • 850
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пиша тук много преди панаира. Понастоящем коментираме липсващите и да, това няма как да стане без да намесваме случилото се.

Може би трябва да вмъкнем някоя рецепта за баница или да споделим кой с какъв лак е днес, за да разнообразим темата за някои потребителки? Sunglasses

виж ти, Мерки и на мен ми липсва, вероятно и на още 3456 човеци Simple Smile

# 676
  • Далече, далече
Никой не ми липсва от "самоубилите се". По мои спомени някои от тях пишеха по n на брой мнения на ден и бяха на всяка манджа мерудия. Не мога да си представя как ще изтраят и един ден без форума.
Подозирам, че скоро пак ще ни "зарадват" с ново амплоа или дори със старото.

# 677
Може би трябва да вмъкнем някоя рецепта за баница или да споделим кой с какъв лак е днес, за да разнообразим темата за някои потребителки? Sunglasses

Пак няма да са доволни! Виж как се опитват да ни набиват канчетата да не коментираме изобщо само определени "стойностни" липсващи, аман от двойни стандарти!

# 678
  • На топло
Предполагам в замяна ще получат покана...за Масон Клъб 😂 (екскузе мон english).
Детска градина... ?!

Мерки, тя пък защо, каква и е връзката с целия този цирк?

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 14:49 от Hello♥J

# 679

Всеки има различни причини да е във форума и дори да му липсва някой/ А очевидно липсите не са една и две, щом осма тема върви/ би следвало сам да си преценява какво и как.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 14:51 от Светкавица

# 680
Не знам за кой масонски клуб говорите, но се сетих за една масонска ложа преди много години. Тогава Кенга май надуши заверата и пусна тема по въпроса.  Laughing
Ако не ме лъже паметта (ех, старост – нерадост!), тогава се отцепиха живеещите в чужбина, защото им било под нивото да контактуват с простолюдието, т.е. с местните аборигени.
Не им потръгна нещо ложата и се завърнаха една по една ни лук яли, ни лук мирисали.
Нищо не намеквам, просто ме налегнаха спомени.  Simple Smile
Липсват ми онези времена. Сега даже скандалите не са оригинални, ами римейк на много предишни.

# 681
Ех, Уиш... заради нея настъпани в други теми си правеха нови профили и я столкваха... Другите днешни липси бледнеят.

# 682
  • Другата България
Много се чудих дали да го напиша, но все пак реших, че е редно.
Днес много случайно разбрах, че една от напусналите потребителки е агитирала на лични други потребители и те да напуснат. Не съм следила темата тук и не знам подробности, но това ми се стори много тъпо. Тя като си е решила да напуска, добре, ама трябва ли да агитира на лични и други потребители?
newsm78 Ама защо ли не съм изненадана?
Те ти булка Спасовден, демек, те ти доказателство колко са за принципа, справедливостта и честността напусналите другарки. Но пък са от "висшата класа", ние от простолюдието не ги разбираме тези работи.... ooooh!

# 683

Аз съжалявам, че най- посещаваните теми, каквито са "клюкарските"започнаха зле тази година. Малко се развали празничното настроение от началото на годината. Иначе всеки си посещава полезните теми- кой за ученици, кой за гледане на малки деца, кой за обзавеждане на кухня ит.н., но тук, в клюкарските мисля, че всеки идва да се разтовари, да се позабавлява. А  стана едно такова тегаво.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 14:52 от Светкавица

# 684
Не знам за кой масонски клуб говорите,

Повечето започнати тук теми си правят тайна ФБ група и си споделят и там.
Тук са общите лафове, там по-пиперливи неща.
Предлагаха ми да се включа в една,  защото забелязали как чета и вися на балкона.
Отказах, нямам толкова свободно време да вършея на 2 стана.

# 685
  • София
Егати детинщините. Дъщеря ми чат-пат попада в подобни казуси - кой искал да си тръгне от групата на фенките на Сой Луна, пък някой подкокоросвал другите. Тя обаче е на 8. Не знам коя е уговарящата потребителка, но със сигурност е пълнолетна.

виж ти, без лак съм, а понеже съм home office, обядвах свинско със зеле, сготвено от миуото Wink

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 15:10 от Tаис

# 686
Е не, вече се възмутих
Тайни ФБ групи с пиперливи неща, ти хвърли бомбата Joy и сега всички ще искаме Joy
Дано не се окаже с пиперливи неща за свекървите например Joy

# 687
  • out of space
Чувствам се като на погребение тука.

# 688

Светкавица, съвсем разбрала звучеше, но не искам да влизам в подробности.
Наистина е адски тъпо.
Който иска да напуска, който не иска не, защо е нужно да агитираш тоя и оня?

Защото са като децата - умират си да се делят на групички, да се тръшкат и да си обясняват колко са готини, а другите естествено не са готини, защото не са в групичката. Разликата с форума е, че тук чат-пат вкарваха и някакви претенции за академизъм, дори тези, които не можеха да напишат без правописни грешки образователно-научната степен, с която толкова искаха да блеснат.

# 689
  • Далече, далече
......... а ултиматумите са с предизвестен край. Поне в този форум.

Да не би в този форум и друг път да е имало "масови самоубийства" на свестни потребителки?

Чувствам се като на погребение тука.

Ще "възкръснат", не бой се.

Общи условия

Активация на акаунт