Добър проктолог ( за хемороиди ) Варна

• 23 700
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ами отидете при него на преглед с направление от ЛЛ, а той ще прецени дали сте за операция.

# 16
Ами отидете при него на преглед с направление от ЛЛ, а той ще прецени дали сте за операция.
Здравейте, да вече си записах час за преглед. Исках тук да споделя , че вече НЕ работи с НЗОК и към момента първичен е 60 лв.

# 17
  • Варна
Ах, много жалко.
И сякаш малко странно. Ако ви насочи към операция, тя дали ще се поеме по ЗК? 🙄

# 18
Ах, много жалко.

Днес минах преглед и за сега ще пробваме с лекарство. След две седмици съм пак на преглед и каза евентуално операция на 9.05. Като за нея цена не спомена, но престоя е две нощувки.
Другото което разбрах към момента е, че вторичния струва 30 лв. Ако получа повече инфо за операцията ще ви пиша.

# 19
Ах, много жалко.

Днес минах преглед и за сега ще пробваме с лекарство. След две седмици съм пак на преглед и каза евентуално операция на 9.05. Като за нея цена не спомена, но престоя е две нощувки.
Другото което разбрах към момента е, че вторичния струва 30 лв. Ако получа повече инфо за операцията ще ви пиша.

Здравейте, бихте ли казали как премина лечението при вас, стигна ли се до операция или се оправихте само с лекарства? Доволна ли сте от д-р Лисичников. Ако да, бихте ли споделили негови координати за записване за преглед. Не сме от Варна и затова няма кого да питаме. Благодаря предварително!

# 20
  • Варна
Влезте в сайта на болница Света Марина, вижте телефона на регистратурата, обадете се и ще ви кажат.

# 21
И аз следя.

Общи условия

Активация на акаунт