Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 871
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Мисля, че е ново клипче, с фенка или с някоя дама от екипа : ))

Джан, с очарователната му и заслепяваща усмивка Nature Sunny

https://www.instagram.com/p/Bsy1EDsjsFH/

# 601
grozdence74, Момичето до Джан, от масовката ли е или от екипа има РД и той и честити. Има подобен клип и с Демет.

https://vk.com/video-60100797_456244853

# 602
Славе, благодаря за отговора, пропуснала съм ги тези честитки. Hug

Интересни са ми да ги гледам и в реала, и двамата в тези честитки, ми изглеждат много спокойни, весели, щастливи и свежи. Nature Sunny

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 21:41 от grozdence74

# 603
  • Варна
      Добра вечер, сладкодумни птичета!   Hug   Hug   Hug

Дълго време бях далече от темата /принудително/!  Weary  И сега мога да ви кажа - Озледим, табики! -  
   Много ми липсвахте, разбира се!   Hug
   Извинявам се, че не съм в час!  Peace  Но първото, което получих е съобщение за новия фраг!   newsm53
   И в темата видях, че има превод!
   Злати   Hug  Благодаря!

Благодаря на всички, за всичко, което сте споделили!  Hug  Ще се върна да чета!  Peace

Фрага е чудесен!  Two Hearts  Предложението е много романтично!  Two Hearts  Отговаря точно на Джан!  newsm10
  Гледах го, радвах се!  newsm53  И после се замислих!  newsm12
  -  Дадоха ни точно това, което искахме!

Но, нещо отвътре ме човърка!  Peace  
  -  След всичко, което се случи в последния епизод, след всички въпроси, които ни зададоха - това ли беше отговора?   newsm43
  Разбира се, че Джан ще направи предложението, но точно сега ли?  newsm78
  Дали, защото не сме свикнали така да ни гевезят?  Embarassed
  Или, защото винаги очакваме някаква уловка?  Peace  Но си помислих - Дали това не е сън на  Джан?  Peace /Много пъти вече ни го прилагаха! Peace Вярно, че тогава бяха други сценаристите, но ??? newsm78/

Извинявайте, птичета!  Peace  Сигурно ми се е бъгнала романтиката, заради дългата ваканция!  Peace

Може би, затова погледнах към влюбените птичета с намигване!  newsm43

https://www.youtube.com/watch?v=RjQmnTqyPhg&feature=youtu.be

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 21:52 от Planet

# 604
Привет!
И мен нещо ме гложди, че това прекрасно нещо може да е сън!

# 605
Не мисля, че това е истинското предложение за брак.Най-много да е сън на Джан. Косата на Санем е необикновено дълга и гъста, в сравнение с истинската й в момента. Сложили са й ексетншъни за сцената, за да отграничат образа й - мечта, от реалния. Пръстена също няма общо със счупения лунен камък.
Тая аранжировка от перушини и плетиво на една кука в началото не е ли от т.н "капани за сънища", може това също да е подсказка ? В същност такова е, потърсих в нета картинки и ето го, както  и предназначението му:

"Капаните за сънища пазят от лошите сънища и другите опасности, които се реят из нощния въздух, хващат кошмарите, като не ги допускат до съзнанието на този, който защитават.
Обръчът служи за захващане на мрежата и изобразява цикъла на живота.
Мрежата е направена по мотивите на паяжината с цел да улавя лошите сънища и да предпазва сънуващия.
Перата служат като мека стълба, по която да се спускат добрите сънища и нежно да се вливат в съзнанието на спящия."

Твърде важен и очакван от феновете момент е, за да го изхабят просто така една седмица преди серията.
По-скоро Джан е разбрал за продадения аромат, скарали са се жестоко, той е избягал в колибата и си представя момента, така както би искал да го организира. Имаме цяла седмица до излъчването и се очаква поне още един фраг. Дано подскажат нещо.
Аз съм малко идиот и толкова многословно обяснение всъщност не ми допада. Като за самотник твърде плавно и пълноводно се лее речта на Джан Бей. Но пък те сценаристите доста му промениха образа в хода на филма. А и от към физиономия - на Келебека, с прекъсващия глас думите звучаха много по-искрено и истински, с много повече подтекст. Тук не знам /от момента когато в кадър започва да говори/ - може и да си внушавам, но сякаш се вижда че е заучено, а не дълбоко от вътре. Песента обаче е прекрасна.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 23:21 от dariVale

# 606
 dariVale, напълно споделям твоето мнение. И да, това е капан за сънища. Но както са я наредили през епизод два сън и докато станат реалност отишъл  още един сезон.

Каквото и да е, ще стане ясно другата събота.

ЛЕКА

# 607
  • Stara Zagora
Нещо и от мен Blush
Лека Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 00:02 от Stoqnova26

# 608
Добро утроо! Wink Hug wavey

Планет Hug,добре завърнала се! wavey За клипчето! newsm10

Днес Джан ще вземе участие в благотворителен баскетболен мач....съобщението е от вчера.....
Цитат
📌Завтра Джан вместе с другими звездами примет участие в благотворительном матче 3х3 (три на три), организованном Баскетбольной Федерацией Турции и Lenovo.
Компьютеры марки Lenovo будут переданы Паралимпийской Спортивной Федерации.

Звезды, которые примут участие:

• Джан Яман
• Седеф Авджы
• Кыванч Касаблы
• Бюшра Пекин
• Дерья Шенсой
• Сарп Левендоглу
• Алина Боз
https://vk.com/erkencikus_canem?z=video-168934161_456240753%2F0d … l_wall_-168934161

Да е усмихнат, слънчев и спокоен неделният Ви ден приятели!  Hug Hug Hug

# 609
  • Варна
     Добър да е денят ни, ранобудни птичета!  Hug

Злати   Hug  Благодаря за кафенцето!  

За мен ще бъде второ, защото денят ми започна в 4 часа, с Гришо!

Аз не съм толкова песимистично настроена за  отношенията на влюбените гълъбчета!  Peace
   Не очаквам катаклизми - нито заради мама, нито заради парфюма!  Naughty /По този въпрос вече писах и няма да го повтарям./
   Просто мисля, че не е това моментът!  Peace Както каза Джан - то какво ли не им се случи?!  ooooh!
   Всъщност, точно като в турско дизи.  newsm43

На края на фрага, имам чувството, че Санем ще махне с ръка пред лицето си /както направи в сцената на брега/ ииииии - този път ще се събуди!  newsm78
   Май  сънят ще е на Санем?!  newsm12  Защото няма логика Джан да обърка пръстена в съня си!  Naughty  А Санем все още не знае какво направи Джан с лунния камък. Peace

Не ме разбирайте погрешно!  Naughty  Много ще се радвам, ако сценаристите ме изненадат и сцената  е действителна, а не сън!  newsm53   newsm17

# 610
Антоанета Стоева сподели връзка.
Разказвач на визуални истории · 17 часа

Птичките ЕП 27 фраг 1

- Санем, откакто те срещнах...
Чувствам себе си съвсем друг човек..
Но аз съм в себе си, както никога преди.
Аз много се страхувам ...Но съм и смел както никога до сега.
Откакто те срещнах , чувствам...Ръцете си, очите и дори пулса на сърцето си , Санем .
- И до края на живота , не искам очите ни ...И дишанията да се разделят ...
- Ще се омъжиш ли за мен ?/MelekTeam

# 611
Хайде най-после дадоха фрагмана! Laughing

Евелина Hug,благодаря! bouquet

Имаме предложение,очакваше се! newsm10 Джан колко време носеше пръстена! Laughing

Джан: Ты выйдешь за меня замуж?💍😇💙

Песента е пускана,но сега отново е във фрага...

Благодаря за песента

ПП Кесара Hug,бързо оздравяване,мила! Praynig

# 612
Animal Hatched ChickДобро утро, птичета!:baby_chick:

Злати, Планет, HugHug благодаря за кафето!

Фрагът действително се оказа по-сложен и заплетен , отколкото изглежда на пръв поглед.
За себе си потвърдих точно фразата, Човек вижда и чува точно това , което иска да види и чуе! Hushed
Всичко, което Дари и Планет са забелязали във фрагмента ме впечатли и мен ,  а останалото е въпрос на тълкуване. 
Красивият бял кръг с веещите се пера за мен бе подсказка за някаква индианска притча, но го свързах с промяната, с новото начало, с духовността!:confused: И през ум не ми мина за другото обяснение, капан за сънища!
За мен това название или по-точно другото Ловец на сънища е свързано единствено с едноименната книга на Стивън Кинг и филма по нея.

Леко ме подразни равната и лишена от емоция интонация на Джан докато разказва за това как се променил след срещата със Санем, но реших, че това са си негови мисли , които не изказва на глас.
Впечатлиха ме и изражението, погледа, жестовете му докато правеше предложението на Санем, много различни, нямаше обичайната спонтанност в тях .Това бе един друг Джан .

Та с една дума, мисля, че Дари и Планет имат пълното право да смятат, че във фрага ни показват сън и той е на Санем.
Надявам се събуждането и реалността да не са много болезнени.Wink

Приятна неделя, момичета!

# 613
Добро утро! И аз мисля че е сън. Не мисля че майка му така лесно ще приеме връзката. Ще им създава проблеми.

# 614
 Hug Hug Hug

Я по оптимистично момичета, каквото и да има става вече е заснето. Важното е да не избягат от образа, който са създали до сега артисти и сц и да няма промяна в играта им, а както пишеше романтиката ще е в повече.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 12:53 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт