Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Честит Ивановден! Бъдете здрави и винаги усмихнати!

# 31
Добро утро, птичета на Иванов ден!Animal Baby Chick

Честит празник на всички свързани с това име!:sparkles:Wine Glass
 Да не забравят , че то значи  богопомазан и им дава много сила да следват мечтите си!
Gift Heart  

Злати, Hug благодаря за кафето и топлината в този студен ден!:snowflake:
 Да ви е жива и здрава малката Йоана и да е красива като името си!:tulip:Hearts

Публикациите на Демет и Гювен Яман с  нощния сняг в Истанбул за събудили рано феновете!

Всеки е видял в тях това , което търси да види... та даже и силуетите на Демет и Джан...Stuck Out Tongue Winking Eye Дано са прави...Sunglasses  

Тази снимка на Джан в снега е стара, но поне е истинска!

Приятен ден , момичета!:heart_eyes: Nature Snowflake

P.S. И още от IS на Демет... Nature Snowman

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:43 от alex_94

# 32
Здравейте!

Да са живи и здрави всички Ивановци и производни!

Злати, да ти е здрава и щастлива внучката! Hug

Къде видяха силуети мамашите Thinking. взеха и призраци да им се привиждат Mr. Green

# 33
Славе, Hug този път не са рускините... те още празнуват!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Международният фен дом не спи...Smiley и е много бдителен!:flushed:

# 34
Вярно, че Руската православна църква празнува Коледа днес по юлианския календар.

Алекс, Wink

Отивам да ги търся по джама и аз  smile3530

# 35
  • София
Lilly Di,добре си го планирала!Като се настаниш,ще си позволя да се самопоканя на чаша чай,ако е удобно😉Ще донеса баклавички и сармички на момчето,че както си му се заканила,ще трябва да се подкрепи😂😂😂

Иве, няма проблем. И всички други са поканени, тя къщата голяма, място има. Само за хапване носете, че както е известно, момчето е якичко, ама е и ящничко и трябва да се изхранва някак. А аз с тази ипотека... JoyJoyJoyJoy

# 36
Рускините се събудиха, но все още са неразположени... и тъжни!:pensive:  

🔔🔔🔔
ДО ВЫХОДА 27 СЕРИИ
🗓20 ДНЕЙ.
КРЕПИТЕСЬ!!!
💪💪💪

Lily, Heart Eyes веднага ще се притечем на помощ... за ипотеката де.. и изхранването ..н:stuck_out_tongue_winking_eye:.

А, за момчето ще решим на място и ще помагаме ежедневно за татуто:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 37
  • Stara Zagora
Честит ИВАНОВДЕН на всички именници, бъдете здрави! 🙂❤

Д&Д ❤😍😍😍

Демет

Демет & Джей Джей 😍❤

Осман & Лейля & Емре

# 38
  • София
Lily, Heart Eyes веднага ще се притечем на помощ... за ипотеката де.. и изхранването ..н:stuck_out_tongue_winking_eye:.

А, за момчето ще решим на място и ще помагаме ежедневно за татуто:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Алекс, ще се договорим, няма проблем. Тъкмо всеки ден ще е с различна татуировка... Satisfied

# 39
Здравейте и Честит Празник на всички празнуващи, бъдете живи и здрави и с много късмет !

# 40
Здравейте момичета честит Ивановден ,много здраве,щастие и късмет на празнуващите.
Злати благодаря за кафето,честит семеен празник,пожелавам на малката ти внучка от здраве да не се отърве тази година .

# 41
Докато феновете виждат два силуета аз виждам трети, който е по-малък като детски и отделно липсват ми светлините на Истанбул. Би трябвало поне червени отблясъци от моста да се виждат. Да не би тази тераса да е някъде другаде 🤔🤔

# 42
Здравей те! Сега разбрах за този форум. Ще следя с интерес какво се пише и какво се качва. Много ми хареса филма не знам вече по колко пъти съм гледала серийте. Сега разбрах че чак на 26 ще има серия жалко с нетърпение чаках да разбера какво ще се случи между Санем и майката на Джан. Но ще чакам.

# 43
Честит празник именници!  На всеки от вас пожелавам:
Жива, здрава ти бъди!
Препятствията на живота с лекота премини!
С помощта на късмета,
върви напред напета !
За  малката Йоанка - Със здраве, песен и игри, на мама, тати, баба, дядо, ти тяхно Слънчице бъди!

# 44
Докато феновете виждат два силуета аз виждам трети, който е по-малък като детски и отделно липсват ми светлините на Истанбул. Би трябвало поне червени отблясъци от моста да се виждат. Да не би тази тераса да е някъде другаде 🤔🤔

тази тераса и на мен ми се вижда различна

Общи условия

Активация на акаунт