Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 858
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Привет на всички в този мразовит ден 🤗🤗🤗
Първо да благодаря за новата тема. 🌸🌸
eidin чудесно местенце си ни заформила пак, че и с интересна анкета. Да видим кой ще се окаже прав накрая.
Второ, да честитя на всички именици, да са здрави и успешна година им пожелавам. Злати, да ти е здрава внучката и само поводи за гордост с нея. И моята майка днес е именичка.
Скрит текст:
да ви почерпя и аз

Вай бе, къде ги видяха тия силуети феновете? Верно че се вижда нещо, ама чак пък да ги оприличават на Д и Д 😏
Ама какво да правят, 20 дена още до новата серия, намират си занимание да не полудеят. А това с детайлите по терасите, евала, никога не бих изледвала толкова няколко снимки и приликите в тях. Очевадни неща ще ги забележа, ама чак пък толкова да се задълбочавам. Добре че има хора, които да ги забелязват тия неща.
Факт е, че има информационно затъмнение около Джан и Демет. За Джан е ясно- операция си прави момчето, почива от социалните медии малко, но и липсата на активност на Демет, вече става малко съмнителна. Дано си почиват заедно. 😍😍
Хубав ден от мен 🤗

# 46
Здравейте,мили момичета!!!

Този ден за мен винаги е много щастлив и специален,защото получавам безброй прекрасни пажелания,въпреки че нямам личен празник!!!Аз празнувам на Цветница/Връбница,тъй като съм планинска върба Ива😊,но хубавите думи никога  не са в повече!
На празнуващите здраве,щастие и късмет да ги съпътстват в дните,и наздраве!!!
От мен няколко стари но любими снимки

Хубав ден!!!

# 47
  • София
Да се  включа и аз с малко стари снимки. Стари, стари, ама пък сладки...

# 48
Каква операция ще му правят?

# 49
  • София
Каква операция ще му правят?

Той се оперира вече. В последните дни на декември, сега се възстановява (предполагаме) ... Операция на очите си прави.

# 50
Привет! Hug Hug Hug

Момичета Hug,благодаря за милите пожелания за ИД на внучката ми! Hug Hug Hug

ново клипче с кадри на ДжанДем на наградите на Pantene Altın Kelebek❤

https://vk.com/dizicinema?z=video-171183566_456240574%2F7d2177a0 … l_wall_-171183566

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 51
  • София
HeartHeart
Привет! Hug Hug Hug

https://vk.com/dizicinema?z=video-171183566_456240574%2F7d2177a0 … l_wall_-171183566

Браво и на двамата - взеха по една награда за главна мъжка и главна женска роля   в категория за сериал романтична комедия . И нашето момче пред всички я нарече  - моята скъпа партньорка , моята любима партньорка HeartHeartHeart . Пък после били само приятели Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
HeartHeart
Привет! Hug Hug Hug

Браво и на двамата - взеха по една награда за главна мъжка и главна женска роля   в категория за сериал романтична комедия . И нашето момче пред всички я нарече  - моята скъпа партньорка , моята любима партньорка HeartHeartHeart . Пък после били само приятели Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля че много си подхождат но нали Демет е омъжена.

# 53
Демет Йоздемир не е омъжена. Имаше няколко връзки, като последната доста широко афиширана в медиите им бе със Сечкин Йоздемир, продължила няколко месеца и приключила с началото на снимките на сериала Ранобудна птичка.

И моля, ако се цитират няколко поста последователно, използвайте опцията скрит текст, по лесно се скролва страницата Wink

# 54
Прословутите трапчинки на Джан, следи от които виждаме даже  и сега, под брадата!😘

Нова снимка от Пеперудите.

Яман старши продължава да се радва на снега.⛄❄☃

Феновете предполагат, че и нашите ГГ се радват някъде на снега, предположенията са , че не им е необходимо да излизат навън, двамата са си напълно достатъчни!🤩
Все едно, че отново чета текста на Д. Йорданова.😎

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 16:45 от alex_94

# 55
Алекс, в началото на една връзка винаги двамата са си самодостатъчни. Ако наистина са заедно, може би искат да са по далеко от тълпата, май им стига по време на снимки и в реала.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 16:58 от Slawena

# 56
Славе, 🤗 разбира се, че искат да са далече от цялата тази суматоха, която е около снимките вече девет месеца!
Имат още само две седмици и пак са на сета.
Феновете, умуват, че един мъж се отнася към жената, която обича , така както с майка си...
Та нормално било и Д&Д да се наслаждават на снега в тази поза...😎

Дано се е кротнал малко Джан бей, че след операцията не може и да тренира...🧐

# 57
  • София
Дано се е кротнал малко Джан бей, че след операцията не може и да тренира...🧐

Алекс, те ако са заедно с Демет и са се затворили далеч от тълпата, все си мисля, че Джан ще намери как да изразходва енергията си и няма да има нужда да тренира... JoyJoyJoy

# 58
След като е спрял да тренира, нали няма да се появи някой шкембест Джан Дивит в следващия епизод Mr. Green Whistling

# 59
  • Stara Zagora
Една от любимите ми сцени Grinning Grinning Heart

Д & Д Heart

Общи условия

Активация на акаунт