Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 991
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Бризче, Wink

И историята на думата благодаря, която все по често забравяме че я има в нашето забързано ежедневие.

https://www.mila.bg/article/5310571

# 196

За следобедно. Ей честно побърках се с този филм. Нормално ли е това? Лягам след като съм гледала епизоди по избор. Сутрин гледам в нета какво сте качали. И цял ден във фейсбук гледам снимки. Това е лудост!

# 197
Скрит текст:

За следобедно. Ей честно побърках се с този филм. Нормално ли е това? Лягам след като съм гледала епизоди по избор. Сутрин гледам в нета какво сте качали. И цял ден във фейсбук гледам снимки. Това е лудост!

От опит, всяко чудо за три дни, така че всичко е до време и нагласа. Peace

# 198
Здравейте!Някой знае ли от колко серии е сериала?В момента го гледам,вече съм на 24 серия, а гледам че са преведени 26.Още колко има до края?Един сезон ли е ?

# 199
Сериала все още е в процес на заснемане и излъчване и е стигнал до 26 еп. Следващия епизод трябва да се излъчи следващата събота или на 26.01. , някой да ме поправи, а екипа в момента е в триседмична ваканция по независещи от тях причини.

# 200
Скрит текст:

От опит, всяко чудо за три дни, така че
всичко е до време и нагласа. Peace

Мина доста време ей, но да идва новата серия че ми е интересно майката какво ще каже( измисли).

# 201

Страхотно!

# 202
Здравейте момичета.
Благодаря ви ,че ви има,благодаря за приятната и сърдечна атмосфера в темата.

# 203
Привет! Hug Hug Hug

Славена Hug newsm10 bouquet

Бризче Hug,по чудесен начин си отразила днешния ден! newsm10 bouquet

На всички наминали в темата! Hug bouquet Hug bouquet Hug bouquet

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 204
Майката- да не би да искат да ни убедят, че е лоша, а тя да не е такава.

# 205
Здравейте момичета  Hug

Нашите сладури в Инстаграм не си лайкват (харесват) последните публикувани снимки. Последните 4 снимки на Демет, Джан не ги е лайкнал, съответно последните 2 на Джан, Демет не ги е лайкнала.
Демек, след 28 Декември, те не си харесват взаимно снимките, при положение, че, преди това си харесваха абсолютно всяка снимка.. Какво ли става, защо така, се питам..
На тези двамата не мога да им хвана спатиите : ))
Малко се ядосвам, объркват ме, в един момент си мисля, Севгилита са, в друг, Аркадаши са Joy

Кой знае как се забавляват на наш гръб Rolling Eyes
Ясно е, потайни са, получава им се, но, и си играят игри с нас Joy

В крайна сметка, каквито и да са си.. много, много са сладки и чаровни! Heart

# 206

Това и аз го предполагам, но ще видим

В реала са толкова двойка Д&Д колкото са в моята фантазия, мое мнение, както се казва "невинни до доказване на противното".

Представям си някъде в следващите епизод, защитавайки поредна кауза или готвейки за поредната фотосесия мама Мевкибе и мама Дивит в тандем, на фона на турска традиционна музика, омотани в престилки и с кърпа на глава да мятат бюреци и да месят курабии и за финал да метнат някой ориент танц. Е с това няма как да не спечелят любовта на децата си.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 16:49 от Slawena

# 207

Все пак Джан не иска да знае нищо за нея! Дали ще допусне да се меси във връзката им?

# 208
smile3505 smile3505 smile3505

Скрит текст:
Едно изтекло незнайно как интервю на Джан и Демет

Най- после успях да получа достъп до едно място изпълнено с красота, уют и любов. Позвънявайки на вратата ме посрещна усмихнатото лице на стопанката на тази дом, гушнала в прегръдката си една сива плюшена топка. Само да уточня за драгия читател, че условието бе да съм сама, като снимките и текста ще бъдат прегледани от заинтересованите лица. Влизайки в широкото и светло предверие, се появи и новия обитател, ако мога така да се изразя, който поемайки връхната ми дреха с кавалерски жест и неизменното  Добре дошла!. Боже, наистина този човек е толкова атлетичен и широк колкото изглежда и в сериала. Но най- забележителното са очите му. Макар и в момента да има проблем, доколкото разбрах погледа му е омайващ. А и кой няма да остане пленен от тези топли кафяви очи, в които сякаш потъваш, като в топъл, гъст шоколад  това бе мое отклонение, дано Демет ханъм не ревнува. Тя облечена в спортно долнище и тениска,боса, с коса вързана небрежно на опашка изглежда толкова млада и нежна, той с дънки и огромна раздърпана тениска, но без бижутата на Джан Дивит, иначе щях да се объркам още повече. Вече настанени на огромния бял диван, домакинята се суети около нас, поднасяйки неизмения чай, баница приготвена от нея и курабии,  диетични, както уточнява от близката пекарна и поглеждайки някак смутено към Джан бей. Да, интервюто, което предстои да взема е от новата двойка на турския шоубизнес Демет Оздемир и Джан Яман, които пренесоха чувствата си от екрана в реалния живот.  В този момент звъни телефон и Джан бей извинявайки се с думите  по работа излиза от стаята, а Демет ханън май забрави нещо в кухнята. Реших, колкото и невъзпитано да е, да се огледам за да мога да разбера и да вникна по-добре в техния свят, който не е показван до сега и да ги почуствам не като хората от екрана, а като обикновени млади отдали се на живота и това, което обичат да правят. Меки, топли, земни цветове, които придават топлина и уют на хола. По стените картини с модернистична тематика. Подредени дребни фигурки по рафтовете, няколко снимки на домакинята и книги, много книги-класика, турска и световна поезия, философия и правна литература. Май някой преди да си принесе гардероба си е принесъл библиотеката. В дъното върху масата за хранене има пръснати папки, листи и полузатворен лаптоп, столовете са леко разместени.
- Джан се опитва да работи по малко, макар очите все още да му създават проблем. Но работата в кантората не чака. До преди малко тук бяха неговите съдружници ... А вие сте се загледали в плюшените играчки Не, не го колекционирам, те са на племенницата ми. Повечето, които получават от фенове ги дарявам на един детски дом, където децата ще им се радват, а няма да събират прах в някой ъгъл- някак смутено, го каза домакинята.- Отивам да видя Джан дали е свършил с разговора си и да започваме интервюто. Нали не сте алергична към котки Защото нашите  деца няма да ни оставят насаме. Ето ги, къде са се свили под масичката за кафе и очакват да чуят и те за какво ще си говорим.

Ж -Така, да започваме с въпросите. Но защо така изведнъж станахте толкова сериозно? / споглеждат се и избухват в смях./ Джан Яман или Джан Дивит?
Дж - Джан Дивит е за пред камерата, Джан Яман е в реала...и нека Демет каже, но и в нейното сърце. / Поглежда я някак смутено и нежно/.
Ж- Демет или Санем?
Д - И аз ще отговоря като Джан, Санем е измислен образ, който до някъде се доближава до моето аз. Демет Оздемир е в реала, такава каквато ме е създала природата и обстоятелствата с всичките ми недостатъци и плюсове на характера.
Ж - Както знаете от предварителния ни разговор, искам да избягам от клишираните въпроси и да представя вас, такива каквито сте днес в момента. Всъщност какво е за времето?
Дж - Времето като физична величина или времето като метафора, аналогия?
Ж- То е ясно, че навън е зима със студа и снега, така че времето като метафора...
Д- За мен времето е тук и сега, колкото и клиширано да звучи. Обичам да се наслаждавам на момента и това, което ми се поднася в живота днес. Утре, както казваше  баба ми е много далеко, а понякога и късно.
Дж- Хм, интересно! Демет е човек на мига, но аз обичам да планирам нещата и да знам във всеки един момент къде ще съм, с кого и какво ще се случи. За мен дисциплината е много важна.
Ж- А при вас нещата как се случиха? При Демет спонтанно, при Джан планувано? - / Демет избухва в смях, но Джан май нещо се смути/
Дж- При мен...Първо колеги, после приятели...и някъде там и нещо повече. Приятелството прерасна в чувства, които на свое място се превърнаха в нещо много красиво.
ж- Любов?
Дж- И така може да се каже.
Д- От опита ми с другите ми връзки сега бях много предпазлива. Може би и затова не дадохме гласност на отношенията до сега, макар тук-там да се промъкнаха някои и други снимки. Идеята за това информационно затъмнение е изцяло моя, но Джан ме подкрепи изцяло. Вие май ще сте първите, които официално ще съобщите, че сме двойка не само на екран, а и в реала.
Ж- Г-н Джан, за вас спорта е начин на живот. Тялото ви според феновете ви е като на " бог Аполон". Сега се е превърнало в мода здравословното хранене и заниманията в залата. Г-жа Демет се занимава активно с танци. Как се справяте с този начин на живот. Снимки, зала, снимки...къде остава времето за вас?
Д - Ще издам една малка тайна, аз започнах да тренирам в залата на Джан бокс, а той започна да се занимава с модерен балет.
Дж- Така,че скоро очаквайте спаринг между мен и Демет и аз в клип да танцувам на пилон....- избухват в смях и двамата.
Д- Точно така скъпи, ти с пачка и балетни пантофища...Това с пилона ще е малко пресилено, но защо пък не ... само за мен. Това може и да не го публикувате.
Ж- Наистина ме накарахте да се смея от сърце... А храненето? Предполагам, че имате режим на хранене.
Д - Режим на хранене? У дома постоянно се яде. Джан е перманентно гладен. Вярно, че не консумира какво да е. Месо, зеленчуци, малко въглехидрати...Аз нямам проблеми с метаболизма. Ям всичко и изразходват цялата калорийна енергия. Естествено, че се стремим да се храним здравословно. както  се казва сега. Просто графика ни е много натоварен и понякога имаме сила само да се довлечем до леглото...
Ж - А кой готви?
Д- Аз, мама, майката на Джан. Май жените в семейството.
Дж- О, и баща ми пазарува основно, по наш списък.
Д- Да, баща му също така готви страхотно. особено скара. Ммм, да си оближеш пръстите.
Дж- Как ме виждате аз с количка да пазарувам в някой голям магазин? Опитах, един час не мога да стигна до щанда с месото. Ако съм дегизиран като като Дарт Вейдър сигурно по малко впечатление ще направя. Но когато се налага ще се жертвам...
Ж - А защо всъщност живеете заедно и то в апартамента на г-жа Демет?
Д- Джан, аз ли да кажа? Добре, така ни е по лесно и романтично.
Дж- Демет! Апартамента го наводниха съседите и в момента се ремонтира и тъй като е зима това става бавно. Все пак от закон и мода разбирам, но от строителство нищо.
Д- И когато се разбра, че ще се наложи операция на очите решихме, че така ще е по лесно. Аз ще съм до него, а родителите му и приятелите ни винаги са добре дошли. А и Джан и котката му са много адаптивни. То се вижда Джан Яман е в целия хол, а детето му спи под масата с моето дете.
Ж - Искате ли да направим едно блиц интервю?
Дж и Д- Става.
Ж- Любовта.
Д- Отдаване.
Дж-Предизвикателство.
ж- Славата?
Д- Непостоянство.
Дж- Дума.
Ж- Образованието.
Дж- Стремеж.
Д- Нещо.
Ж- Книга или филм?
Д- Филм по книга.
Дж- Книга.
Ж- Закона?
Дж- Важен.
Д- Ред.
Ж- Пътешествие.
Дж- Нова емоция.
Д- Галапагос. / смее се/
Ж- Наградите.
Дж- Задължаване.
Д- Повече труд.
Ж- Семейството.
Дж- Крепост.
Д- Дом.
Ж- Да живееш с Джан.
Д- Хаос, подреден.
Ж- Да живееш с Демет.
Дж- Безгрижие.
Ж- Брак.
Дж- Две сърца и един подпис.
Д- Обвързване за цяла вечност.
Ж- Деца?
Д- Част от мен. Любов.
Дж - Част от мен. Любов.
Ж- Демет.
Дж- Всичко.
Ж- Джан.
Д- Това, което не съм аз.

Не знам дали забелязахте, но Джан отговаря кратко и ясно, а Демет е толкова емоционална. Явно единия уравновесява другия. Имах и още въпроси, но телефона на Джан Яман не спря да звъни, а Демет бързаше за поредната репетиция на балета си. Явно почивката им е само привидна. Благодарих им и тръгвайки от този дом, останах с едно усещане за топлина, двама души и още нещо. Все пак са в началото на своята връзка.

Всяка прилика с лица и събития е случайна. Crazy
Скрит текст:
Източник: https:// fantaziatanaslw

Славе, Heart EyesHands Wave много топло, интимно интервю ти се е получило , все едно , че чета сцена от дизито ни, режисирана от Байрак бей!:heart_eyes:

Като няма новини и фраг феновете си направиха сериалче от сцени на Птичката!  
Той е от три серии, виждането  на Джан и Санем за родителството, спор какви деца искат да имат и бременната Санем...JoyJoy
За всички , които се справят с английския ще пусна линк, защото нямам време да ги качвам на клипове.Confused

https://twitter.com/teamcanem/status/1083683572358107136

Утре е началото  на снимките!

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 16:56 от alex_94

# 209
Малко светлинка в тунела.. : ))
Снимките май са почнали, гледам сторито в Инстаграм на Birand Tunca ( Емре ), снимат на някакъв покрив.

Това му е офиц. профил със сторито, качено преди 2 часа. https://www.instagram.com/birandtunca/

И за който няма Инстаграм, тук е качено https://www.instagram.com/p/Bsf-STFD8Jv/

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 18:34 от grozdence74

Общи условия

Активация на акаунт