Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIII

• 92 608
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
От Чернобил колко епизода са излезли? Че аз онлайн намирам само два.
Не бях чувала за Джипси, но наскоро четох доста дълга статия по въпроса. Много зловещо. Ще изгледам и The act.

# 436
Само два са, днес се излъчва трети. Всеки понеделник е. Само 5 епизода ще бъдат.

# 437
  • София
Благодаря ти. Аз нямам НВО, и ще го чакам да го качат в сайта.

# 438
Благодаря ти. Аз нямам НВО, и ще го чакам да го качат в сайта.

Можете да се регистрирате и да ползвате 1 месец безплатно, но внимавайте да отпишете автоматичното плащане на такси, че ще ви дърпа всеки месец пари от картата.

# 439
Сериала го има качен в сайтовете за онлайн гледане. Например filmi7 Hands V

Наканила съм му се още от трейлъра, но ще изчакам да излезе целия и тогава ще го изгледам за пълно наслаждаване.

# 440
Какво ти наслаждаване. Сериалът е по-страшен и от най-страшните филми на ужаси, които съм гледала. Уникален е, но е ужасно тежък. Краят на трета серия беше покъртителен. На мен дори един епизод на седмица ми е много, камо ли да го изгледам наведнъж. Още усещам все едно някой ме е хванал за гърлото. Горките хора, пожарникари, миньори, водолази, лекари, които са спасили толкова милиони и дори не са знаели какво точно ги очаква.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 04:51 от Gabonka

# 441
На мен ми е много поучителен, иначе се ронят сълзи от очите ми често докато гледам. Ако щете уважение към жертвите, не бива да бъдат забравяни. Тримата, които влязоха, които сами пожелаха, знаейки реалността ме разтърси! Радвам се, че са решили да го направят.

# 442
Имах предвид да се насладя на сериала като продукт. Иначе е ясно, че темата Чернобил е много тежка и би предизвикала противни на наслада чувства у зрителя. Sad

# 443
Какво ти наслаждаване. Сериалът е по-страшен и от най-страшните филми на ужаси, които съм гледала. Уникален е, но е ужасно тежък. Краят на трета серия беше покъртителен. На мен дори един епизод на седмица ми е много, камо ли да го изгледам наведнъж. Още усещам все едно някой ме е хванал за гърлото. Горките хора, пожарникари, миньори, водолази, лекари, които са спасили толкова милиони и дори не са знаели какво точно ги очаква.
Трета серия е покъртителна.Вчера се натъжих жестоко от финала и.

# 444
  • Countryside
Още не съм гледала 3та серия, но само да вметна, че веднага проверих и се оказа, че според гугъл и уики тримата доброволци не са починали от радиацията, както се очаквало. Двама са още живи, а третия е починал наскоро.
Зачетох се и за Фукушима, която също е оценена като авария от 7ма степен, като Чернобил. И там са се опитали да прикрият аварията и изтичането на радиация. Оказа се, че повредата не е само от цунамито, а е човешка грешка, комбинирана с удължаване живота на реактора след планирания срок. Та комунизъм, капитализъм, всеки си гледа интереса.
Оказа се, че на всичкото отгоре саркофага, който е изсипан над авариралия реактор в Чернобил е с живот 30г и скоро е планирано да се смени с друг, който да издържи 100г. Дано имат пари украинците да го направят като хората. Ако не да търсят помощ от ЕС, че всички сме в кюпа.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:09 от Сиренце

# 445

Направо се зачудих дали да не почна да пия профилактично таблетки йод. То радияция има практически във всичко.  Могат ли да навредят ако нямам нужда?
Един много полезен блог на форумка.

И аз не съм гледала 3-та серия. Оставих си я за довечера.

# 446
Това е откъс от книгата “Чернобилска молитва”, в който споделя Людмила Игнатенко . Много тежък..
http://dorichela.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/03/20/ne-moga-da-n … ka-molitva.712665

# 447
  • Countryside
Току-що гледах "Нелюбов". Разтърсващ. Не мога да опиша друго, заседнало ми е на гърлото.
https://m.imdb.com/title/tt6304162/?ref_=fn_al_tt_0

# 448
  • София
Те всички филми на Звягинцев са прекрасни.

# 449
  • Countryside
Те всички филми на Звягинцев са прекрасни.
По-скоро бих казала много въздействащ и брутален, чак до мозъка на костите. Уникално операторско майсторство, актьори и сюжет, направо влязох във филма. Лично аз прекрасен свързвам с нещо положително, а този филм въпреки че е брилянтен е далеч от прекрасен. Още ми е буца на гърлото. Не знам дали бих се осмелила да гледам още нещо на Звягинцев. Поне няма да е скоро.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 12:55 от Сиренце

Общи условия

Активация на акаунт