iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 107

• 44 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Дали има продукт, който да се пребори със себореен дерматит по лицето? Приятелят ми от 2-3 години е с изпръхнала кожа по бузите. Посети няколко дерматолога, като стриктно спази всички предписания за лечение, но без ефект или с временен такъв.

Преди месец си изследва Витамин D, защото във форума четох, че може недостигът му да доведе до такива проблеми и започна с приема на Вигантол, но отново не се забелязва подобрение...

# 526
  • София
Дали има продукт, който да се пребори със себореен дерматит по лицето? Приятелят ми от 2-3 години е с изпръхнала кожа по бузите. Посети няколко дерматолога, като стриктно спази всички предписания за лечение, но без ефект или с временен такъв.

Преди месец си изследва Витамин D, защото във форума четох, че може недостигът му да доведе до такива проблеми и започна с приема на Вигантол, но отново не се забелязва подобрение...
Причината, за една голяма част от дерматитите, са автоимунни заболявания, които не се лекуват, но могат да се контролират и "лечението" е комплексно, в много случаи, на принципа проба-грешка.
Като причина за обостряне на състоянието може да е храна ( непоносимост или алергия), козметични продукти, измиващи продукти, стрес, хормонален дисбаланс, съпътстващо заболяване /остро или хронично/, студ, слънце, дефицити и т.н.
Може да помогнат витамини, минерали (всички са важни - вит. А, Е, Д, С, В /В6/, Цинк, Селен ... Пантотенова киселина), Инозитол, омега 3 - DHA, ПроБ, Коластра (съдържа важни дермални, растежни фактори), Омега 7, Масло от Пореч и т.н.
Трябва да се ползват специални продукти за дерматит - шампоани, кремове, лосиони, масла ( вкл. за баня) и т.н.
https://www.iherb.com/pr/Symbiotics-Colostrum-Plus-Powder-6-3-oz-180-g/5457
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-EfaGold-Borage-1-300-mg-60-Softgels/1888 на промоция
https://www.iherb.com/pr/SeaBuckWonders-Omega-7-Complete-Sea-Buc … 60-Softgels/34921  намалили са и цената  Peace
DHA
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-EfaGold-Mega-DHA-1000-mg-60-Softgels/5019  намалeна цена  Peace
може да е някакъв бъг, възползвайте се  Peace

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 527
Резюме на поръчката
Междинна сума: $ 19.83
Кредит за лоялност : - $ 7.71
Доставка: Получавате стойности за доставка
$ 0.00
данък : Изчислено в Checkout
Кредити за награди : $ 0.00
Очаквано Общо: $ 12.12
Добре де момичета ,кажете ми това честно ли е ще платя $ 12.12,а ще ми начислят такси и ДДС,защото субтотала ми е $ 19.83

# 528
Денис, много ти благодаря. Специалните продукти действат добре, но се надявахме, че може да се излекува, а явно ще трябва да се научи да го контролира... Сега ще разгледам предложенията и ще поръчам нещо. Благодаря отново

# 529
  • София
Резюме на поръчката
$ 0.00
Добре де момичета ,кажете ми това честно ли е ще платя $ 12.12,а ще ми начислят такси и ДДС,защото субтотала ми е $ 19.83

Факт. Аз имах подобна поръчка, субтотал излизаше 30.45лв по курса на митниците, а бях платила реално 18.00лв. Задържаха я на митница. Понеже имах и още една (за доста по-голяма стойност), упълномощих БГ Пощи за двете. За тази реално не плащах ДДС, представителство на БГ Пощи платих веднъж - общо за двете. И реално платих 6лв допълнително, за да ги доставят до клона и 3.50лв митнически такси (пак еднократно).

# 530
Препоръчайте ми нещо за човек, който не успява да спи, въпреки умората. Така е от дълги години, но е по-скоро заради стрес, напрежение, мислене върху проблеми?

# 531
Каая, на мен ми помага мелатонин от 3до 6мг когато се изцъкля и не мога да заспя. Забелязали ли сте че доставката от вчера до днес е станала двойна. Аз се чудих за този л- лизин с 3.55$ сега е  6.55$. Quantum Health, Super Lysine+, Immune Support, 90 Tablets за три броя.

# 532
Доставката при мен се е вдигнала на всичко с поне 6 лв. Ако продължават така каква ще е идеята на поръчването? Някой има ли представа защо е така?

# 533
Резюме на поръчката
$ 0.00

да, защото митниците, за да обмитят една пратка, се нуждаят от нейната стойност, нали все пак трябва да има някакви критерии, по които да се плаща ДДС и мито. За тях тази стойност е Субтотала, не ги интересува кой колко е платил с негови пари, защото и другите кредити реално са пари и са платени за стоката, нищо, че не от теб

FLR252 допълнителна отстъпка за продуктите

# 534
Резюме на поръчката
$ 0.00

да, защото митниците, за да обмитят една пратка, се нуждаят от нейната стойност, нали все пак трябва да има някакви критерии, по които да се плаща ДДС и мито. За тях тази стойност е Субтотала, не ги интересува кой колко е платил с негови пари, защото и другите кредити реално са пари и са платени за стоката, нищо, че не от теб

Не мисля, че е така. Специално на митница Варна ги интересува колко точно сте платили а не какъв е субтотала. Искат банково извлечение и на база сумата от него изчисляват митницесли такси. Ддс и т. Н.... Ако сумата от извлечението е под 30 лв де плаща само 1.50

# 535
Понякога зависи от служителя, на когото ще попаднете, иначе не е така. Simple Smile)))

# 536
Писах на iherb  за SWJAN кода. Получих отговор, да си пусна поръчката, да им пратя номера й и те ще ми отразят отстъпката ръчно.
Сега нали сумата трябва да е до 30лв без доставка преди ръчно да направят отстъпката, че кой знае какво ще напишат на кашона?

Допълвам. От снощи до днес доставката е скочила от 5 на 10 лв... при това за 2 бр  shippingsaver:
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Sublingual-Methylcobalamin-Vitam … -60-Nuggets/10740
Трагедия. Дано е временно....

Код за отстъпка QVM273

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 15:35 от steli4ka s

# 537
Точно така е за Варна, и аз си ходя с извлечението.
Много е скокнала доставката за ден.
Това сваля доставката https://www.iherb.com/pr/Gaia-Herbs-Essential-Tulsi-Caffeine-Fre … 2-oz-28-8-g/85288 и може да се поръчат по няколко бройки. Wink Чаят е за спокойствие и добър сън.

Код за отстъпка LNN252

# 538
Скрит текст:
Резюме на поръчката
$ 0.00

Не мисля, че е така. Специално на митница Варна ги интересува колко точно сте платили а не какъв е субтотала. Искат банково извлечение и на база сумата от него изчисляват митницесли такси. Ддс и т. Н.... Ако сумата от извлечението е под 30 лв де плаща само 1.50
За митница Варна може,но за митница Пловдив не може.Най ме е яд за това,че преди месеци ставаше точно така представях банковото извлечение и плащах 1,50 лв ,но вече не става така.Не знам какво се промени или някой се смени.

# 539
Доставката при мен се е вдигнала на всичко с поне 6 лв. Ако продължават така каква ще е идеята на поръчването? Някой има ли представа защо е така?
И при мен е така. Вчера сложих 2 продукта в кошницата и изчаках да внеса пари по картата преди да ги поръчам . И днес гледам доставката се е увеличила с около   4 лв.
Код за отстъпка :APL3135

Общи условия

Активация на акаунт