iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 107

• 44 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
neli_20
код  NWY15  дава 15% на марката   Nature’s Way
код EVL30 - 30% на марката EVLution Nutrition
Силимарин
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-European-Milk-Thistle-60-Softgels/67063
а това е само Силибин - активното вещество на силимарина:
https://www.iherb.com/pr/Enzymatic-Therapy-Silybin-Advanced-from … -Veggie-Caps/2210
Ако ще се ползва за ЧДроб, детоксикация - това е хубаво и е на промоция:
https://www.iherb.com/pr/ALLMAX-Nutrition-Liver-Dtox-with-Extra- … 42-Capsules/67995
Благодаря мила, поръчвам ги още днес. Тази омега на EvLution, по 2 ли се приема? Почвам и аз да им пиша за тази доставка, не мога да я смъкна нито с бонбони, нито с чай.

# 556
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали хубав и качествен чай от сайта. Не харесвам зелен и черен чай, по-скоро търся нещо успокояващо и ароматно.

# 557
  • София
neli_20
За омега 3:
https://www.iherb.com/pr/EVLution-Nutrition-Fish-Oil-60-Softgels/72000
- може да се приема по схема 1-2-1-2-1 капс ... /на ден
1 капс. = 1250 mg омега 3, а дозата за възрастни е 1500мг/дн.
При голяма поръчка - доставката е безплатна.
След като митницата е затрупана с пратки, вече повече от 20 дни, който иска да рискува и да пуска голяма поръчка, защото едва ли ще продължат да спират пратки, които не могат да освободят скоро Wink

За доставка, ползвам само Delivery by Local Post, защото, от мои наблюдения и опит, когато е с Delivery by Local Post Plus отива на митница, дори сумата да е до 30лв /без доставката/.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 558
Здравейте, някой може ли да постне тук какво пишете на сайта, английския ми е зле, а с преводача едва ли ще се получи

# 559
  • София
Определено цената на доставката е увеличена почти двойно, а продукти, които преди я намаляваха с 2-3 лв, сега намаляват с 30 стотинки Stuck Out Tongue Winking Eye

А до Англия може ли да се поръчва? Поне там няма да я има драмата с митниците, май при тях беше доста по-висока необлагаемата сума. Е, ще се чака 2 седмици с превозвач, но ще е 2-3 лв доставката и не се разправяш с бгпощи...Rolling Eyes

Код за 5% отстъпка    AJB8088

# 560
  • Бургас
Денис, моля да ми препоръчаш витамини за 24 годишна госпожица. Благодаря ти предварително.

# 561
  • София
Определено цената на доставката е увеличена почти двойно, а продукти, които преди я намаляваха с 2-3 лв, сега намаляват с 30 стотинки Stuck Out Tongue Winking Eye

А до Англия може ли да се поръчва? Поне там няма да я има драмата с митниците, май при тях беше доста по-висока необлагаемата сума. Е, ще се чака 2 седмици с превозвач, но ще е 2-3 лв доставката и не се разправяш с бгпощи...Rolling Eyes

Ограничението е подобно - 15 паунда.

# 562
# 563
  • In transit
Моля за малко помощ. В акаунта ми пише, че имам налични 3,96$ rewards, обаче като тръгна да поръчвам и полето с реуърдс ми стои празно, т.е не ги добавя тези 3,96$. А ми се ще да ги използвам за да намаля и без това скъпата им доставка от 7$ Sad

# 564
  • София

Ограничението е подобно - 15 паунда.
Хм, странно... Не зная защо бях останала с впечатление, че разни хора ги правят тия упражнения, за да избегнат мита и ддс

Mikkey, можеш да ги ползваш 30 дни след като си ги получил.

# 565
Писах в чата, доста им помрънках за увеличената доставка и това, че спряха ДПД и ДХЛ. Получих отговор да поръчам нещо по тежко за да смъкне доставката.  #Crazy  Зависило от теглото и от сумата. Много ме издразниха  Joy
Мерси Денис  Hug

# 566
  • In transit
Елица, благодаря!

# 567
Няма ли да пуснат пак dhl за България...

# 568
  • София
Да ви се оплача...имах $7,75 Loyalty Credit и сега като тръгнах да правя следваща поръчка ми показва, че имам $6,95 Loyalty Credit...Писах им, но те си държат, че ми е $6,95...Ама,че измамници...

# 569
  • Добрич
А на мен не ми приема личен код на друг потребител. Излиза ми съобщение:

Цитат
Discount Applied

Този сайт взе много често да дава бъгове.

Общи условия

Активация на акаунт