Клиника Адела Фертилити - Тема 6

• 64 706
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Desigirl, знам колко неприятно нещо е неуспехът, но пък след него е ред на успеха! Кураж и напред!
HugHug

# 661
Здравейте, от скоро съм пациент на доктор Калчев в клиника Адела. След 12 години ходене по различни клиники, 5 ин витро процедури, 2 замразени трансфера, виждам отново светлина, за да сбъдна мечтата си да имам дете с 8-ма процедура, която ще направим при него. Така, че стискайте палци.
От днес започвам стимулацията, но ми дадоха и кортикостероиди, които до момента не съм пила ( преднизолон F). Пише страшни неща в листовката...Може ли някой да ми каже, за какво се включва и този медикамент?

# 662
Здравейте, от скоро съм пациент на доктор Калчев в клиника Адела. След 12 години ходене по различни клиники, 5 ин витро процедури, 2 замразени трансфера, виждам отново светлина, за да сбъдна мечтата си да имам дете с 8-ма процедура, която ще направим при него. Така, че стискайте палци.
От днес започвам стимулацията, но ми дадоха и кортикостероиди, които до момента не съм пила ( преднизолон F). Пише страшни неща в листовката...Може ли някой да ми каже, за какво се включва и този медикамент?
Аз съм пациентка на д-р Семерджиева и също го пиех по време на стимулацията. Нямах никакви странични ефекти. Мисля, че е противоалергично. Опитът беше успешен и сега съм бременна. Успех!

# 663
Здравейте момичета! Някоя знае ли дали клиниката работи днес? Звънях им, но не вдигат, предполагам почиват..
Благодаря предварително! Simple Smile

# 664
  • София
Днес почиват, утре ще работят!

# 665
Аз пак да попитам- някой има ли представа кога горе долу ще им е лятната отпуска?

# 666
Аз мисля че  от Преднизолона  често пишкам . Вечер ставам 2-3 пъти. 😁 А през деня не ги броя. Вярно че пия много вода ,но винаги съм си пиела. И аз съм надебеляла с 1 кг.,но не е от Преднизолона ,а от козунаците по Великден.🙂 Но щом го изписват значи трябва да се пие. То за всички лекарства има написани един куп странични ефекти .

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 17:24 от sanny2

# 667
Аз пак да попитам- някой има ли представа кога горе долу ще им е лятната отпуска?
Едва ли толкова рано говорят за лятна отпуска. Ако правилно си спомням минали години почиваха последните 2 седмици на август и май първите дни на септември до 06.09. Нещо такова ми се върти в главата.

# 668
Едва ли толкова рано говорят за лятна отпуска. Ако правилно си спомням минали години почиваха последните 2 седмици на август и май първите дни на септември до 06.09. Нещо такова ми се върти в главата.
Аз четох в предишните теми, че миналата година е била последната седмица на юли и първата седмица на август.
Чудя се, защото заповедта ми е до ноември и искаме юли или август да направим стимулацията, но пък и на море ни се ходи...

# 669
Явно си спомням за някоя от предходните години, вероятно за 2016-та. За миналата съм забравила, че толкова рано са излизали, а 2017-та беше специфична, защото ги нямаше повечко време заради преместването от Малинов в Репробиомед. Най-добре те да си кажат, ако вече имат яснота. Simple Smile
Д-р Калчев знам, че ходи на ESHRE, така че ако спази традицията, може да го няма и по време на провеждането й.

# 670
Традиционно отпуската е две седмици през август като се е случвало да хваща от юли и септември. През юни би трябвало да има яснота вече. Но сега е прекалено рано.
Както Боби е напомнила традиционно е и отсъствието на док за срещата на ESHRE, която тази година е 23-26ти юни.

# 671
Аз съм при Семерджиева и не ме притеснява, ако се наложи Калчев да я замести някой път. Менструацията ми е в началото на месеца, може и да се измести в края на месеца, защото не е редовна. Мисля юли илли края на юни да започнем, пък дори за теста да са в отпуска ще ходя на друго място.
Иначе звънях на рецепция и казаха, че не знаят. Надявах се докторите да имат някаква представа и от тях да знаете.
Благодаря Simple Smile

# 672
Здравейте! Резултатите от изследването за хламидия и микробиологията в Адела за колко време излизат.Благодаря предварително.

# 673
Здравейте! Резултатите от изследването за хламидия и микробиологията в Адела за колко време излизат.Благодаря предварително.
Моите ми ги дадоха след два часа. Но на мъжът ми, ми казаха, че ще излязат на другия ден,понеже мъжкият материал се обработва по - бавно.

# 674
Моите ми ги дадоха след два часа. Но на мъжът ми, ми казаха, че ще излязат на другия ден,понеже мъжкият материал се обработва по - бавно.

Благодаря ти много:).

Общи условия

Активация на акаунт