Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Аз от третият месец всяка вечер се мажа с преварен зехтин, от ското включих и elancyl laboratoire за бременни маже се много добре, бързо попива и мирише прекрасно.
Относно фолиевата киселина имам лекарско предписание да е пия докрая. Скоро разбрах, че тя помага и при ниски нива на хемоглобин, към което бременните сме предразположени.
И един въпрос: боядисвате ли си косите? Аз не съм откакто забременях, но вече имам много спешна нужда. Чудя се дали ще хване и дали няма да навреди?

# 556
Прибрах се. Всичко му е наред на детето, в норма са му показателите, при лекаря, който прави ФМ и миналия и този път много слушаше. Grinning При следящия ми като ида не се спира на едно място, при този кротува, докато го замерват и като пусне за малко 4д-то да го видим се раздвижва. Днес гримасничеше много с уста, иначе е само 226 грама човечето, майка му от къде е взела останалите близо 2кг не се знае. Grinning Другото, което ми прави впечатление, на ФМ ми казват, че си отговаря точно на седмицата, на прегледите все било с около седмица напред, независимо дали на частен или при следящия. Но няма голямо значение, така или иначе. Предполагам на ФМ е по- точна апаратурата.
Днес бе и моята ФМ. Малкият момък не спря да показва колко е активен Grinning И при мен не спряха гримасите с уста Grinning Бебчо е 470 грама, а аз + 6 кг.

# 557
В 19 Г.С съм.
Косата си я боядисвам, аз имам няколко бели косъма ама точно в горната част към челото и най- видимия слой в косата, отделно имам балеаж от лятото, който трябва да матирам, за да не жълтее.
Ама и да не беше балеажа, корен правя всеки месец, просто няма шанс да се изоставя с небоядисана коса. Подстригвам я също, все пак това че съм бременна, не значи да си оставя косата като метла ( а с моята това ще се случи, ако не я поддържам).

# 558
  • Перник
Аз се боядисвам, по-рядко от преди, но се боядисвам. Имам бяла коса и няма как да я оставя небоядисана.
Какъв интимен гел ползвате?

# 559
Аз не се мажа с нищо, предната бременност също не съм се мазала. Имам 2-3 малки стрии на гърдите само от предната бременност, а бях качила 22кг. Според мен, всичко опира до еластичността на кожата. Мои приятелки се мажеха с литри и накрая се нацепиха яко.
Не вдигам тежко повече от 3-4 кг, но и не ми се налага, де.
Не се боядисвам по принцип, нямам бели коси, въпреки че не съм първа младост /на 35 съм/, но не мисля да робувам на всякакви суеверия за боядисване, подстригване и т.н.
Вече се чудя в офиса с какви дрехи да ходя, имам едни панталон за бременни, с който ходя в момента и чакам да се постопли вече, за да си нося роклите.

# 560
  • Sofia
И аз се боядисвам всеки месец, както се и подстригвам редовно. Не мисля че ще навреди, а и не ига да си представя 9 месеца д сме се боядисвам или подстригвам.

# 561
  • София
Подстригах се веднъж, не съм се боядисала, вероятно ще го направя след два месеца(искам да се боядисам в различни цветове, а сега с шапка няма да се вижда). Имам бели коси, имам и самочувствие. Не смятам, че съм грозна с белите си косми и не смятам, че е смешно. Не смятам, че съм се занемарила също така. Косата ми е поддържана. Също така не смятам, че по някакъв начин боядисването ще навреди на бебето. Плюс, че боята ще хване със сигурност. Исках да се навия на студено, ама виж за него ми казаха, че резултата не е ясен.
Стриите са въпрос на ген предимно. Въпреки, че не съм предразположена ,обаче си се мажа аз. Имам няколко на гърдите от времето, когато кърмех, сега ще се мажа и по време на кърменето.

# 562
Аз не се боядисвам ,но чакам да ми израсте естествения цвят. Ма май няма да го дочакам и ще ходя да се нацапам пак червено Grinning

# 563
Това за стриите и аз мислех, че е ген, ама да ви кажа не е съвсем. Аз съм изключително предразположена, от пубертета имам много по бедрата и бях убедена с предната бременност, че ще се нацепя яко, още повече, че коремът ми тогава изхвръкна внезапно в 7ми месец и пак така внезапно се прибра за един ден в родилното (което всъщност е голяма предпоставка за стрии). Мазах се много активно с Палмърс, взех си го и в родилното и не спирах да се мажа, та така се спасих. Тази бременност пак съм заложила на Палмърс и мажа вече един месец, ама като гледам с какво темпове расте този път имам известни съмнения дали ще мога да се спася пак. Гледайте си козметиката дали е подходяща за бременни, не всичко е

# 564
С предната бременност съм се боядисвала и ноктите с гел съм си правила. Сега обаче много ми става лошо от миризми и не съм се боядисвала пък и реших малко да дам почивка на косата и ноктите. Към 9ти месец мисля да се боядисам надявам се тогава да не ми е зле от миризми.
Как сте със спането през нощта? Аз имам поне 1-2 часа в които се въртя и не мога да спя и ми е много гадно, че не мога да спя по корем. Някак не мога да се отпусна и да се наспя както трябва.

# 565
  • WonderLand
Аз си спя съвсем спокойно, и по корем още мога да спя. Никога не ми е било удобно по гръб, но напоследък все така се будя, иначе гледам да спя настрани. Чудя се дали си струва възглавница за бременни, някой от вас ползва ли?

# 566
С предната бременност съм се боядисвала и ноктите с гел съм си правила. Сега обаче много ми става лошо от миризми и не съм се боядисвала пък и реших малко да дам почивка на косата и ноктите. Към 9ти месец мисля да се боядисам надявам се тогава да не ми е зле от миризми.
Как сте със спането през нощта? Аз имам поне 1-2 часа в които се въртя и не мога да спя и ми е много гадно, че не мога да спя по корем. Някак не мога да се отпусна и да се наспя както трябва.

И аз съм много трудна със спането, заспивам към 2 3 в 5 пак се събуждам наспана 😂 въртя се... будя мъжа ми да си говорим ( той се вижда вече в чудо). Както спях по 12 часа непробудни първите месеци, сега за 3 часа съм наспана , нарочно не спя следобяд за да мога да спя вечер и пак има дни в които няма заспиване. Поне разгледах всички сайтове за дрехи 😂

# 567
Аз правя кичури, подстригвам се, ходя на маникюр и на процедури за лицето. Аз съм си доста суетна и не мога да си представя да не се поддържам, а и не правя нищо противопоказно.
Фолиевата киселина не съм я спирала. Днес съм на 2-рата ФМ и си пуснах някой изследвания, включително Д3 и Б12. Въпреки, че всеки ден пия, б12 намалява. Благодарение на добавките, които взимам показателите ми са екстра. Бебето си иска неговото и си го взима, а евентуални липси ще се отразят на нас.
Нямам търпение за тая ФМ вече, днес не мога да се съсредоточа грам да работя.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:38 от gerka10

# 568
Аз си спя съвсем спокойно, и по корем още мога да спя. Никога не ми е било удобно по гръб, но напоследък все така се будя, иначе гледам да спя настрани. Чудя се дали си струва възглавница за бременни, някой от вас ползва ли?

Аз си взех такава възглавница. Главно, за да ме подпира и да не се обръщам по корем и гръб. Но понякога като се събудя е избутана на земята, а аз съм по гръб. Явно така ми е най-удобно. Иначе ми е удобна, подпира гърба.

# 569
  • София
И аз се боядисвам, ходя на маникюр и на кола маска. Не мисля, че има проблем една жена да се поддържа и докато е бременна. Даже на лазерна епилация ходя веднъж на 2-3 месеца. Аз също се мажа с маслото на Палмърс и съм доволна, надявам се и този път да ми се разминат стриите, въпреки че коремът ми е по-голям. Имам проблем със спането откакто съм забременяла - будя се нощем и няма заспиване. Ама поне си чета книгите така, че иначе нямам време Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт