Лична бъркотия

• 41 863
  • 852
  •   1
Отговори
# 510
Да ти кажа за едно си прав, не си заслужава да си губи времето човек с деградирал и комплексиран пропадняк. Повече с прошляци няма да се занимавам.
Слабият актьор в един момент си губи публиката.
Дано некадърността не е заразила и „чушката”...

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 00:00 от Анонимен

# 511
Viviana91 Няма да чета анонимно, липсва тръпката, за какво да се крия от хора, които така или иначе не ме познават и не са в живота ми. Просто това тук е обществено и не може да бъде окупирано от 3-4 човека, които просто го обръщат на надприказване и пазар и убиват всякакъв тип нормален диалог. А аз за диалог съм отворен, не се считам и за прав, но няма и да се самоубия само, защото съм сгрешил. Живота продължава!
Ето виж, електричката се оттегли след като изплю поредната порция жлъч и обиди, пак е нещо, да напусне тема от форума на баща си, има смисъл да съм тук значи Simple Smile
А и по другите теми ще пиша, просто нямам време засега, че тежки дни имам в работата.
Лека вечер!

# 512
Не съм се изразила достатъчно ясно, под "нашия форум" имах предвид, че това е чисто женски форум. И не че няма право всеки да пише тук, ами такава "история" за банална изневяра да се публикува тук ми се видя странно, само за разбунване на духовете и търсене на овации.
Но ето и клакьорки вече събра, браво, браво. Цял Валери ставаш, същий.

# 513
Си: Не имитирай хора под нивото ти, остани си на твоето ниво, което не е ниско по мои наблюдения. Имаш мнение-ок. не имитирай начина на изказване на други екземпляри, мисля че съм преценил, че твоето е над тяхното щом се опитвам да разговарям нормално с теб. Темата я пуснах, защото изневярвата не беше станала, но-да, в мислите ми беше, представях си го и се борих със себе си. Няма за какво да се хваля, не е за хвалба, в женски форум-за да видя женските настроения, мъжките ги знам (с мъже работя)не и прощавай, не губи бройка, перни я и си свиркай.....исках да видя жените как разглеждат това преди да се е случило, а след това исках да видя до колко съм сгрешил след като се е. Да, може да е банална изневяра, но за мен не е, защото аз съм героя в нея и ми се случва за пръв път да пропадна толкова, че да не наложа здрав разум, повярвай ми не е лесна борбата в мен самия, вината също, но и света не свършва.
Лека вечер и на теб, тежък ден беше и ще излизам и аз!

# 514
  • Варна
One more,имаш позиция.SunglassesНо диалог се води на едно ниво.Ще трябва да отделяш доста време за разяснение какво си имал реално впредвид, рискуваш единици да те разберат.Тук има доста жени на преклонна възраст, натрупали "житейска мъдрост"чрез турски сериали и клюки.В реалността мнозинството от мъжете ше трябва да бъдат кастрирани,осъдени и дискредитирани,изневерявайки със същите семейни,майки мечтателки.

# 515
Нямам за цел никого да имитирам, ти сам нещо се сравни с Валерката. Но определено не ми харесва да сравняваме нивата на хората тук и да се опиваме колко по-високо сме , смешно е. Темата започна забавно, но злобна отбранителна позиция не отива на мъж, дори и анонимно във форум.
Аз така мисля, очевидно е да има и други мнения. За един уважаващ себе си човек, още повече пък мъж, е нормално да приеме различните становища, дори да се обижда от някои. Нарича се достойно поведение.

# 516
Аз приемам мнения, но епитетите нещо сякаш не са становища, ти епитети видя ли от разни хора тук, щото аз видях или избирателно гледаш.
Кой е Валерката?

# 517
Аз всичко разбирам. И човешката природа, и така нататък.
Едно не схващам.
Като се е случило подобно нещо, което е доста прозаично, за какво ти е да биеш тъпана във форум с хиляди потребители? И да търсиш благословия или идулгенция, какво?
Добре, след няколко години жената вкъщи пък и мъжът вкъщи спират да носят пеперуди/трепети. Ти може едни и същи неща да говориш пред тях, и пред третия, но все някакси ти е по-интересно какво ще каже/как ще реагира третия, защото този вкъщи вече му знаеш маниерите, реакциите, начина да комуникация и не ти е интересен. То и със секса така - онази каква е красавицааа, леле, уау, ама защо? Защото е различна и не е същата вкъщи дето я знаем от всички посоки.
Ами хубаво, ама за чий са тези драми и трагедии, и теми, и наужким терзания? Един Мъж никога няма да седне да говори за страничните си забежки никъде, камо ли в женски форум. Колко трябва да си зле и колко трябва да си изпаднал сериозно?

ПП. Помакинята е доста хитра и обиграна жена. Това си е стар похват: Писнал й е мъжа й и си търси забежка, но внимателно сортира да е женен с деца, за да няма опасност много да се увлече и да й развали рахата с разни нетърсени усложнения. Той пък нашия не само се увлякъл, ами и душевни терзания го мъчат, теми пуска, чудеса. Ох, ужас, в днешно време даже мъж за секс без усложнения не можеш да си намериш даже като го заявиш в прав текст буква по буква. Направо нямам думи.
Добре, че с моят приятел сме заедно само от 5 години и малко отгоре и още нямам тези проблеми, че ако един ден опра до търсене на любовник не знам как ще се налага да му спелувам "с-а-м-о з-а с-е-к-с", че да го схване и да не попадам на малоумни теми в бг-мама.

# 518
Само още нещо, защото отгоре отгоре прехвърлих темата най-сетне.

Половината тема обсъждате варианти, в които двамата се събират, някакви разводи, въобще всичко върви с презумцията за Голяма Любов (ТМ). Любовта е между ДВАМА. Тук авторът е хлътнал като кофти сложено паве на Графа, а дамата няма никакво желание да си разваля семейството и си го е казала доста ясно. Тя си му е обяснила като на голям човек, че е търсила някой, който няма да очаква от нея нищо над секс и малко съпътстващи разговори за бегонии и защо пауловнията е инвазивен вид.
Това може да е Любов само в главата на автора.
За жената той е просто забавление и то такова, което може да бъде отрязано и разкарано максимално бързо при първия ясен знак, че може да й създаде проблеми - все пак живее на 400 км. Колко му е да бъде разкаран без много драми и рискове.

Аз Не вярвам, че за тази жена това е първият лИбоФник. Тя си знае какво иска.
Иска Тъпчо, който ще й се връзва на сравнително плоските номера (а тя вероятно има и по-стабилен репертоар, ама не й се занимава), няма да има кой знае какви претенции, няма да хукне да се развежда и да очаква от нея същото, ще живее на майната си, т.е няма как като се скарат да й цъфне под прозореца, няма да знае къде живее тя, за да има дори 1% шанс да й се върже наистина на приказките колко е потискана вкъщи и да дойде да я спасява (опазил я Господ)... и въобще хем разнообразие, хем малко филмиране, за да има пеперуди и тръпки, хем секс извън брачното ложе, хем минимум риск.

И друго: Изобщо за секунда  не се връзвам на приказките за мъжа й, страшният Тиранин, който не й дава да яде ребърца и да носи миниполи. Дамите с такива мъже имат друго поведение. Дори да има нещо вярно, то е  по-скоро във фантазията на въпросния мъжага, а на живо е просто леко настъпен рогоносец. Същият като автора, ама той се е оженил за фаталната красавица, а не за жената на автора. Която (дано, дано, дано) е фаталната красавица за някой друг льольо.

# 519
One more,имаш позиция.SunglassesНо диалог се води на едно ниво.Ще трябва да отделяш доста време за разяснение какво си имал реално впредвид, рискуваш единици да те разберат.Тук има доста жени на преклонна възраст, натрупали "житейска мъдрост"чрез турски сериали и клюки.В реалността мнозинството от мъжете ше трябва да бъдат кастрирани,осъдени и дискредитирани,изневерявайки със същите семейни,майки мечтателки.
Впредвид близкия ви образователен и ментален статус, ви предлагам двамата с автора да си спретнете един "диспут" на живо и насаме относно възвишеността на лъжите и безразборния секс Joy Отдалече се вижда, че сте на една вълна. Даже може да пропуснете разговора за цветята.
Само ми стана интересна вметката за "преклонната възраст", Впредвид обстоятелството, че и авторът е горе-долу на същата; и че именно той е в центъра на турски сериал в реала, придружен с неизбежните клюки; а дали го грози опасност от кастрация....това го знае само турчинът в леглото на неговата любима Mr. Green
Мъж, който намира "тръпка" в това, да го оплюват в женски форум....ами за всеки влак си има пътници, какво да кажа друго?

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 08:54 от Анонимен

# 520
Скрит текст:
Ами днес слаба работа, а и аз имах доста задължения та не можах да отделя време, извинявам се за което Simple Smile
Махаме постовете на полезното изкопаемо, ориент експреса и
французойката,
Скрит текст:
които са около 50% от всичко написано (значи Валери Симеонов си е много прав човека с тоя си лаф, ама беше объркал таргет групата) и днес много малко интересно.
А то дискусия с трите изброени няма как да стане,
Скрит текст:
щото ще стане пазар, но не и дискусия и то малко нещо остана за четене, утре ще гледам да не закъснея толкова, че да освободите напрежението по-навреме.
500 поста, над 50% от на трите звезди дето форума е на баща им, около 8% мои и то наистина много малко нещо дето си струва остана, ама няма да изчезна, ако на това се надявате Simple Smile

Цитат
Си: Мен не спира да учудва въпросът защо този мъж изтръска темата си в нашия женски форум.

Ами форума не е ваш, един публичен форум е на всички и след като е така пиша, където аз си реша, само модераторите могат да решат дали да го правя или не, макар че ако следяха съвестно, то някои от присъстващите тук отдавна да си бяха взели почивка (не репортвам, че ако ги накажат ще трябва да се бесят, то живота си им е тук, друг си нямат, да не ми тежат на съвеста) заради всички вулгарни и цинични обиди.

Лека и спокойна мили "дами" !

Обещавам да ви ви осветлявам как върви историята, няма да ви оставя в незнание и при следващото "топване на чушката" ще ви пиша, да се води статистиката, дано само да не се окаже, че моето по веднъж на месец е повече от вашето Simple Smile
Ако това е за мен, мерси, поласкана съм.   Smiley   Личи ли ми?!
А дискусия се "прави" с интелигентни същества, знаещи какво искат и за какво се "борят".
С "мъж", влязъл да се кокошини като "петел", каква точно дискусия се очаква да стане?
Да "дискутираме" черните очи на прекрасницата/позите, които обича/прави или не свирки?
Дай тема, ще дискутираме.
Изневярата не е тема за диспут.Лъжите, измамите, простотиите вършени без грам мисъл за последствие, никога не са ми били тема за дискусия.Освен с децата ми, когато е трябвало да ги науча що е то ЛЪЖА и защо е долнопробно да се лъжат и мамят хората.

Google76, казвала ли съм ти, че съм ти върла фенка???!!!   Gift Heart

# 521
Няма жена, която да не е разбрала, че мъжът й изневерява. Но някои жени предпочитат да си затраят. Други - не.

Това го гарантирам на 1000 %. Винаги се усеща - ВИНАГИ! Без значение колко старание се влага нещата да останат скрити. И го казвам, от гледна точка на човек, който 3 години живя по този начин - знаейки и премълчавайки, защото за мен това не беше повод за развод. Има много жени, като мен, които не биха обърнали внимание. Въпросът е дали съпругата ти е от тях или не.

Искам да попитам нещо. Вътрешната ти бора в какво точно се състои - опитваш се да устоиш на сексуалното изкушение или се бориш със зараждащи се в теб чувства към тази жена. Защото това са две различни неща и, ако първото е по-лежерно и първично, то второто вече е сериозно, дълбоко и водещо след себе си много по-сериозни последствия.

# 522
Той вече нали няма дилема и вътрешна борба? Някъде из постовете назад ми се стори, че вече е преспал с въпросната дама и от "Да бъдеш или да не бъдеш?" въпросът е станал "По 3 пъти седмично ли да си пишем, или по 2?" и "Ако сме се видяли на 12ти, дали на 27ми е прекалено скоро да излъжа нашите, че съм на спешен тиймбилдинг".
Аз като цяло не видях вътрешна борба в цялата тема, а само върла защита на едната страна. Ако е имало вътрешна борба, тя е някога в началото и е била като опитите на буболечка да се пребори с връхлитащ я чехъл. Загубена битка.

Франсоаз, с новия ник не те познах. Heart

# 523
Красимира, от кога си Франсоаз... в теб няма нищо френско, не се ласкай. Хора с "френски" мироглед, в оня миналовековен смисъл, биха били много по-отворени и приемащи тая история. Онази снимка от погребението на Митеран, с жената и любовницата след ковчега, не е за твоя малък свят.

Жените, които наричат one more с обидни епитети ("гнус", една постоянно го повтаря), вие толкова ограничени ли сте, че не допускате в живота ви да се появи харизматична, обаятелна личност, с която общуването е удоволствие и нормалната човешка реакция е симпатия и отвъд симпатията? (Красимира/Франсоаз, не питам теб, твоята преданост към мъжа ти, съм ти казвала и преди, е куха, резултат от ограничен живот). Колко трябва да си стеснен като съзнание, беден като среда и дървен като общуване, че да не ти се случва да срещаш интересни хора от другия пол? И да седиш като дърво, ако случайно симпатията е взаимна.

Много повече се страхувам от това АЗ да не се увлека и да нараня моето момче, от колкото той да ми изневери. Бих разбрала и приела нечие увлечение, но би ми било по-тежко АЗ да го нося на съвестта си. Жал ми е за автора, защото и той на съвестта си ще се пече, макар че още го носи ендорфина.
Изневярата е нещо безкрайно банално и човешко, както каза Виролан, но нито е толкова грозна ("чука", "помакинче", "преспал с дамата" и тн) нито толкова драматична, че видиш ли, край, те НЯМА КАК ДА СА ЩАСТЛИВИ. Всичко това е от ужас, че ако ви изоставят ВИЕ няма да сте щастливи. А реално живота най-банално си продължава...

# 524
  • Варна
Sapphire,твърде ограничени изводи. Пародийно е с да давате характеристики за ментален статус,с примитивните Ви коментари и термини.Във всяка тема приемате лично и крайно драматично всеки казус. Повечето истории са фейк провокациийки.Фиксацията Ви на тема изневери си е ваш проблем. С автора не сме на една вълна,но аз съм толерантна към различните личности и мнения.Изключения правя за злобната простотия.Ако реално контактувате с мъже,ще имате по-ясни представи за желанията и намеренията им.Пожелаят ли жена,никой и нищо не може да ги спре.Хората не са нечия безчуствена собственост.Всеки е личност и навигира живота и приоритетите си.Не изневерявам,но и не назидавам чуждите решеия.От симулантна(мъртва) връзка(брак)по-вредно съжителство няма.Не зная какво удоволствие Ви доставя да ровите из чуждото бельо, размери, емоции и развръзки?Интриганстването също е порок,а хроничните, измислени хипотези са вид патология.В почти всяка тема, твърдите,че мразите.Форумът е обществен.А ролята на автора, не е мазохистична.Провокира и се наслаждава на Шоуто...

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:46 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт