Лична бъркотия

• 41 863
  • 852
  •   1
Отговори
# 675
  • Paris, France
1 more, мисля, че любовницата ти има нужда от романтика, не просто секс, който си има и в къщи. Жените не търсим просто секс по правило. Е, има изключения.

Добре се, а защо всички мислите, че жена му ще разбере и че ще и пука след 20г заедно и 2 големи деца? След дълга връзка и ревнивите жени се кротват.

# 676
Аз не мисля толкова за жена му, колкото за Автора. Опитвам се да му покажа някои лампи, които светят, а той виждайки ги, маха лекомислено с ръка, все едно пъди  досадна муха.

# 677
Духовит го раздаваш, но си играеш с огъня. И не за теб мисля, а за хората около теб. Колкото повече задълбаваш с новата, толкова по-трудно ще е да приключиш тази глупост.

# 678
  • Street of Dreams
Мисля, че частта с ревността е манипулация, за да те филмира, че е влюбена и да предизвика чувства в теб. За една жена може да си само секс, но тя никога не се примирява с мисълта, че тя е само това за теб. Simple Smile Сега започват психо-игрите - тя страстта с нещо трябва да се подклажда. Аз ти казах, че нещата ще излязат от контрол. Тя ще иска да ти изпие акъла и да те докара до ръба. И ако бях гаднярка, нямаше да ти пиша, а щях да стоя и да гледам сеир. Simple Smile
Вашата уютна малка тайна скоро ще се превърне в бойно поле или шахматна дъска - както искаш го наречи, но бъди готов Simple Smile Тя вече е дала заявка за контрол и власт. Simple Smile

# 679
1 more, мисля, че любовницата ти има нужда от романтика, не просто секс, който си има и в къщи. Жените не търсим просто секс по правило. Е, има изключения.

Добре се, а защо всички мислите, че жена му ще разбере и че ще и пука след 20г заедно и 2 големи деца? След дълга връзка и ревнивите жени се кротват.

Може и така да е, понеже стана дума, че си лягам при съпругата ми, и аз викам че и тя си ляга при нейния съпруг и ми казва, че това е задължение, но никога не би го целувала както мен, никога не го прегръща и е само досадно задължение.....роматика давам мисля, аз също имах нужда точно от това.

# 680
Духовит го раздаваш, но си играеш с огъня. И не за теб мисля, а за хората около теб. Колкото повече задълбаваш с новата, толкова по-трудно ще е да приключиш тази глупост.

Абе духовит......какво да ти кажа, да легна да мра няма как да стане, да ревна също, затова се справям по-лесно гледайки с ирония.

# 681
  • ES
1 more, мисля, че любовницата ти има нужда от романтика, не просто секс, който си има и в къщи. Жените не търсим просто секс по правило. Е, има изключения...
Мама казваше, жените ходят със сърцето си, мъжа с джоба.
Колкото за секс да е тръгнала, всяка жена ще иска да чува, че е обичана и предпочитана от друга(та).

# 682
OnDiNe_

Това което ми казваш всичко го знам, тези игри аз ги виждал много, играл съм ги, а и може на всички ви да изглеждам тъп, но съвсем не съм, много добре виждам и определям ситуацията. Тази игра е добра, ако се играе с играч. Ти се включвай, харесва ми да те чета и гледай мача отблизо Simple Smile А историята си е съвсем истинска, никакъв филм не развивам, просто следя първата си физическа изневяра през моите и вашите очи, нещо като Биг Брадър, доста е полезна тази темичка, въпреки всичката помия. Аз си отсявам каквото ми е нужно, с останалото успявам дори и да се забавлявам.

# 683
  • Street of Dreams
Ах ти, камикадзе такова. И аз съм ги играла (не с женени) и знам какво забатачване става от предизвикателство. Тук съм, щом те влече, но пак да ти напомня нещо, което знаеш - много като тебе вече плакаха... Grinning

# 684
Ужас, ще умра от смях Joy Joy
Авторът, а кажи ми не си ли карък - една любовница ще успееш да завъдиш и тя ще се окаже по-ревнива и неразбрана от жена ти JoyJoyJoy И разговорите за китки и гурмета като гледам секнали, много бързо ги минавате фазите - направо бедствие - добре се посмях /Из речника на каруцаря друг път, че днес не си го докарал добре фалцета/ Joy Joy

# 685
1 more, мисля, че любовницата ти има нужда от романтика, не просто секс, който си има и в къщи. Жените не търсим просто секс по правило. Е, има изключения...
Мама казваше, жените ходят със сърцето си, мъжа с джоба.
Колкото за секс да е тръгнала, всяка жена ще иска да чува, че е обичана и предпочитана от друга(та).
Ами да, то любовницата не е само целувки и мотели. Иска си внимание, комплименти, да се почувства специална и единствена... и много по-добра от съпругата... и всички останали. Нали целта е да си почешеш не само физиката, а и егото. Иначе за какво ти е забежка? То си иска отдаденост и отделяне на време, ресурс... Ако беше толкова лесно да си имаш любовница, нямаше да работят публичните домове, а всеки щеше да си има поне две. Впрочем и всяка жена щеше да е готова на всичко да е любовница и щяха да бягат от брак като дявол от тамян, защото видно да си любовница би било по-яко: пари, внимание, постоянно тръпки, емоции, черешови вълнения...

Затова не казваш: "Мило, отивам на планина с жената да караме ски и после да пием вино пред камината в хижата". Казваш: "Зайче, така ми липсваш. Оная лудата иска да ме замъкне в някаква мизерна дупка по чукарите. Какво ли не бих направил, за да съм с теб, а не да рина пъртина, докато ми мрънка как й тежи спалния чувал."

И за лягането един до друг нощем можеш отчаяно да обясниш как жената веднага обръща гръб и хърка като дъскорезница, завита на пашкул в одеала и по бабешка нощница с ролки в косите.

# 686
Не мисля, че е нужна чак такава резекция на чувствата у героите на темата.
За нея,  защото колкото да го играе/ или пък не/, че е влюбена си противоречи и всъщност изглежда смешно на фона на първоначалната заявка- аз, развод-не.
За него, защото си мисля, че усещам как дава заден. И как няма? Не може да приемаш сериозно човек с който сте в такава ситуация и той да те ревнува от законната половинка. Разочарование ли усещам? И правилно.Още в началото на темата писах на Автора, че тази жена има много по-тежки емоционални товари от него.
Игра викаш, Авторе? А къде останаха фикусите?
В тази игра прецакания е този, който първи хлътне. Да си кажа...Знааааам, знам че знаеш Wink

# 687
Днес е деня на чудесата, толкова смислен диалог досега не се беше получавал, даже и Франсоаз и Експреса не псуват, ако и Сапфира се появи с някой смислен пост ще си помисля, че света се е сбъркал Simple Smile

Шегувам се, но в интерес на истината Благодаря за добрата дискусия на всички тази вечер!

Бързия влак

Верно бързо вървят фазите, като в бърз влак Simple Smile Иначе луда работа, любовницата по-ревнива от жената, жив да ме ожали човек Simple Smile

Google76

На теб ще отговоря по-подробно: Да, изкуство е човек да има любовница, мислиш ли че не го знам. Че не знам какво да кажа на една жена, за да не го усеща така, за да не се дразни. Винаги съм можел да кажа, че тя спи при децата, че спим на различни легла. Сега вече идва на ход малко дедуктивна мисъл, така съм казал, за да се знае докъде са границите, за да се знае кое какво е и докъде може да стигне. За да не мечтае, да не се надява, това всъчщност е играта, за която говори Ондин, тя иска да очертае нейните граници, аз моите, затова и показвам, че жена ми все още ми е съпруга и тя е първата.

Thirteen#

Знам, знам.......Smirk

# 688
Ах ти, камикадзе такова. И аз съм ги играла (не с женени) и знам какво забатачване става от предизвикателство. Тук съм, щом те влече, но пак да ти напомня нещо, което знаеш - много като тебе вече плакаха... Grinning

Звучиш ми като жена, с която съм я играл тази игра, преди да се оженя, сякаш ме познаваш, сякаш ме четеш през редовете, това ме плаши, честно Simple Smile
Тогава плака тя.......дали не е ред аз да поплача Simple Smile
Ти се навъртай, влече ме.....хем ще гледаш от първия ред Smirk

# 689
На твое място доста бих се стреснала от заявките на хубавицата да те ревнува от съпругата. Моли се да не се амбицира, че какви може да ги натвори една жена, бедна ви е фантазията на мъжете.
И съвет на ухо: Вкарай малко романтика и към жена си на почивката, пък може да ти просветне защо сте се събрали навремето.

Общи условия

Активация на акаунт