Лична бъркотия

• 41 987
  • 852
  •   1
Отговори
# 270
  • BG
А аз съм убедена, че ако авторът се събере и заживее с "любимата" съвсем друга песен ще запее. Сега романтика, забранена любов...ама не става само по хотели. Лошото е, че вече ще е твърде късно. Няма как и агнето да е цяло и вълкът сит.

# 271
За мъжа си би трябвало тя да е мислила още докато се регистрира в сайта. Ако се наложи да му мисли отпосле, то това си е само нейна работа, любовникът трябва да си решава сам дилемите Simple Smile

# 272
Авторът, хич не ти върви. От седмица не бях поглеждала бг- мамата и налитам пак на тебе Joy

Ай честито сефте. Вече знаеш какво е да си мъж със самочувствие Laughing JoyJoy
Радвай му се докато нещата не са се разсмърдели, че после…

# 273

Викаш докато не ме е ударил бързия влак ли  Simple Smile

# 274

Викаш докато не ме е ударил бързия влак ли  Simple Smile
Докато не се появи следващата. Апетитът идва с яденето, нал знайш.

# 275
Колко тъп обаче трябва да си, та да чатиш по вайбър и да имаш запис на всички трепети...

# 276
Колко тъп обаче трябва да си, та да чатиш по вайбър и да имаш запис на всички трепети...

Kога и къде съм казал, че имам запис, това малко извратено идва, че и ако е без съгласието на другия човек си е и подсъдно.
Що за дивотия, на човек с IQ и обща култура на неандерталец ли изглеждам?

# 277
Ще трябва да имаш жестока дисциплина и да триеш съобщения непрекъснато. И да се надяваш, че жена ти няма тайно да включи бекъп опция и да преточи всичко.

А, да, също и може да се издадеш, като подозрително си вардиш телефона.

# 278
Сирен, практична както винаги, кефиш.  Sunglasses

# 279
  • Испания

Четейки писанията ти, нямаш идея колко зле изглеждаш.

Продължавай!

# 280
Имам вайбър на компютъра и си пази всички съобщения, ако не ги изтрия изрично. На телефона нямам, защото по принцип не ползвам апове. Но аз съм набор '82, израснала с ICQ и ми е малко странно къде е кефът на чата, може би защото съм се начатила за 3 живота напред.

# 281

Четейки писанията ти, нямаш идея колко зле изглеждаш.

Продължавай!

Важно е ти да изглеждаш добре.

Сирен: не чатя, а говоря.

# 282
Да, идеално, вайбър също така пази лог на разговорите, или поне кой номер е търсен.

# 283
Не знаех, аз разботя физическа работа и с технологиите съм скаран Simple Smile
Макар че докъде се докарах с тях само, ама каквото сам си направиш.....в момента не съжалявам никак.

# 284
Надявам се последното изказване да беше иронично и всъщност да си гениален айти, който знае как да замита следи.

Внимавай, в момента мозъкът ти е като дрогиран, ама после падането и депресията ще са тежки.

Общи условия

Активация на акаунт