Лична бъркотия

• 41 996
  • 852
  •   1
Отговори
# 285
Не е иронично, съвсем не знам как да замитам следи, никога преди не съм се докаравал до такава ситуация в живота ми.
Да внимавам, ами то май вече е късно да внимавам, мозъка ми като че ли сега работи по-добре, като дрогиран беше преди това, от желание, копнежи и вътрешна борба. Сега май е момента за изтрезняване и равносметка, падането верно ще е тежко, дано не стигнем до него. Благодаря много за добрия диалог!

# 286
Да, именно, работи по-добре заради допамина. Ще мине това доста скоро. Особено на твоята възраст, мозъкът няма сили до безкрай да произвежда невромедиатори, щото алцхаймерът вече чука на вратата.

Пак ще повторя, ползването на смартфон в случая е дълбоко дебилно действие.

В крайна сметка не ми пука, аз морално не съдя, просто казвам, че ще си паднеш върху лицето и ще боли. Надявам се да си готов да платиш цената.

# 287
  • Испания
Скрит текст:

Що за дивотия, на човек с IQ и обща култура на неандерталец ли изглеждам?

Четейки писанията ти, нямаш идея колко зле изглеждаш.

Продължавай!
Важно е ти да изглеждаш добре.

Темата си я пуснал ти, не аз. Нали? И изобщо не си в позиция да критикуваш пишещите в нея. Ако не го разбираш, говори лошо за теб. Ама и без това написаното достатъчно "говори".

# 288
A, не критикувам, комплимент направих, неоценен явно.

# 289
# 290
A, не критикувам, комплимент направих, неоценен явно.

Ти не знам дали критикуваш, обаче отстрани погледнато, една след друга ти се изреждат да ти дърпат ушите, сякаш си нямат свои дечица Simple Smile
Вайбър има опция таен чат Wink

# 291
Трънке, те доста дечица са мн по-наясно какво означава достойнство от авторът.

# 292
Aми нормално е, убеден съм че това е първо женска солидарност с излъганата жена, после пък много са били в тази ситуация и го приемат лично. По-интересно е защо не се критикува толкова яростно, когато жена го прави, щото се случва често също, точно колкото на мъжете. Аз не се обиждам, нека ги дърпат, една учителка имах тя не можа да ги отскубне, въпреки че опитваше постоянно, та здрави са Simple Smile
Знам за тази опция, не съм я ползвал.
Смея да твърдя, че коменатрите са доста по-умерени от преди това.

# 293
  • Сф
Хайде, аферим за сефтето! Намина в бг мама да се похвалиш, браво! Да се разберете по- честичко да се виждате, барем да си заслужава резила!Дано е любовта на живота ти- иначе ще си поредния глупак!
Не забравяй, че там накъдето отиваш, някой вече се връща. С тия вълнения на 40+ направо изби рибата!
П.п.не се подигравам, смешно и нелепо ми е Sunglasses

# 294
  • Испания
Aми нормално е, убеден съм че това е първо женска солидарност с излъганата

Така наричаш майката на децата ти?

после пък много са били в тази ситуация и го приемат лично

Опазил ме Господ от подобни на теб екземляри!

# 295
Умерени са, защото си неспасяем, не за друго Joy

На мен ако ми изневери мъж като теб, с твоя начин на мислене, комплекси и доводи за изневярата, ще кажа няколко благодарствени молитви, че съм се отървала и ще те засиля при ферхундето 

# 296
Така, така отиваме към първичния стил на писане:)
И аз ви обичам:)

Да очаквате да си направя харакири ли, ами-не, жвиота продължава. Иначе писах, защото не се крия, по-лесно беше всичко да замине в мълчание, но искам да видя диалог, мнения.....е, тя словесната кофа с фекалии не мога да я избегна, хора всякакви.

# 297
Пропуснала съм, ако е споменато децата на колко години са, но като пораснат повечко е хубаво "излъганата", както я наричаш да ти покаже нещата от другата страна, тъкмо и ше си поовехтял повечко за по-голям драматизъм.
А не ми се мисли какво ще е радикализаният като ви се зарадва, но ти ще му обясниш как само за китки и плетки си говорите, както и на нас каза преди седмица, ще се оправиш. То фекалиитете плават гладко над водата, не потъват лесно.
И не те съдя, ти сам си знаеш  Simple Smile

# 298
Ма той аплодисменти очаквал Joy Затова ли се похвали бе пиле Joy

Брейй, страхотен мъж е туй. Успя да излъже жена си и да преспи с "най-красивата"
Бравос, на туй му се вика мъж мечта JoyJoyJoy

# 299
Децата: 17 почти 18 и 15.
Ам то като не се похвалиш все едно нищо не си направил Simple Smile
Майтапа настрана, времето няма как да се върне, затова гледам напред, а и както казах няма как да ме обиди някой непознат в нета.

Общи условия

Активация на акаунт