Лична бъркотия

• 41 994
  • 852
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Автора е в еуфория,някои няма да го разберат.Мисля,че яростното заклеймяване и забрани още преди да е съгрешил,го е подтикнаха към авантюрата.Да обичаш на инат.Животът си е негов,той си го режисира. Интересува ме той как се чувства сега ?

# 301
Добре, че е майтапа, да си кажем някои неща.
На мен майтап не ми трябва, обаче.
Спри да се излагаш, смешен си.
То и да изневеряваш си трябва умението.
Тези декларации, как никой не можел да те засегне, ги подготви за жена си.
На нас не са ни нужни.
Направил си избор, дерзай.
Наглееш от самото начало на темата. А сега, к'во, вече не се бараш,а? Тъпо е, човек. Спирай чата с нас. Друг чат те чака. Хубавите неща се изживяват тихо и насаме. Не в чат и форум.
Не струваш, даже и като любовник.
Не те обичам Wink

# 302
One more, не съм ти изчела цялата тема, но понеже видях, че "вещо съветваш" в другата да подпитам - значи ли твоето геройство, че жена ти вече е свободна морално( и всякак) да ти забучи рогцата, щото "и за нея живота продължава"?

# 303
One more, не съм ти изчела цялата тема, но понеже видях, че "вещо съветваш" в другата да подпитам - значи ли твоето геройство, че жена ти вече е свободна морално( и всякак) да ти забучи рогцата, щото "и за нея живота продължава"?

Не, той каза, че нямало да му е гот.
Те всичките кръшкачи си приличат по това: моето си е мое, чуждото - мое.
Не знаех, че разговорите за китки и манджи са толкова възбуждащи. От дума на дума....
Хубаво се похвали, че е достатъчно мъж да плюе върху живота на две семейства.
Само да не забрави да се похвали, когато го набара турчинът или жена му.
Статистиката е безпощадна. Няма неразкрита изневяра - дали за седмици или месеци. Оттам нататък половинките си решават дали да търпят в името на някакви дивиденти или да изритат позорно кръшкачите. Аз лично се надявам жена му го обзаведе с едни хубави, разклонени рога, така че да му се присмиват зад гърба (че и в лицето) всичките му познати, щом присмехът на непознатите във форума не му пречи. Ама да се чуди човек тогава защо е дошъл да се хвали пред непознатите какво голямо ако е изакал. Впрочем и любовницата едва ли ще му прости. Явно си е шаврантия, бързичко ще й омръзне.

# 304
Хм, рога - това не боли достатъчно. Надявам се да го одерат адвокатите яко, щото българският мъж как го боли за пари...

# 305
  • София
Живота е справедлив,ще му се нахендри кола по един или друг начин на автора. Сега е големия Мъж в очите си. Да си се радва.
Мен ми е любопитмо как другата оставя децата и липсва по цял ден. Какво е оправданието в къщи. Айде нашия като мъж,се скатава от семейните задължения,обаче другата как го прави ?!

# 306
Ми те живеят големи семейства заедно, може да ги оставя на свеки, под предлог, че отива примерно на пазар или до фризьорския.
Що да е цял ден? 2 часа стигат напълно.
Ама няма начин в тия клюкарници да не я засече някой познат на мъжа й.

# 307
  • София
Ми те живеят големи семейства заедно, може да ги оставя на свеки, под предлог, че отива примерно на пазар или до фризьорския.
Що да е цял ден? 2 часа стигат напълно.
Ама няма начин в тия клюкарници да не я засече някой познат на мъжа й.
От прочетеното разбрах,че срещите са в съседен град на нейния. И автора бие едни 800км всеки път,като ,че ли са 20.

# 308
Ами точно - 1 час за път и 1 час разговори за цветята....таман! Mr. Green

Аз съм 80% сигурна, че жена му има профил в БГ Мама и чете.

# 309
Нищо ново под слънцето. Когато си го търсиш си го и намираш в някакъв момент. Simple Smile

Българските мъже са стиснати като цяло. Издиша ми цялата история и намирисва на изсмукана от пръстите.
Някой си ще се вдигне да пътува 800км за едни целувки и държане на ръце (хайде вече са стигнали и до секса), мацката разказва сърцераздирателни истории и т.н.
Жена му била не знам каква си...
Дали се е замислял, че за някого може да е най-прекрасната, също както автора се прехласва по въпросната туркиня. Simple Smile Едва ли...

# 310
  • София

На мен ако ми изневери мъж като теб, с твоя начин на мислене, комплекси и доводи за изневярата, ще кажа няколко благодарствени молитви, че съм се отървала и ще те засиля при ферхундето 

Интересно, защо си мислиш, че доводите му са някакво изключение?
Опитвала ли си да си направиш една лежерна анкетка с приятели/ добри познати, за да разбереш какво мислят?

# 311
Там е работата, че не са никакво изключение.
Всичките кръшкачи са едни и същи....жалки.

# 312
Ама много сте завистливи и саркастични. Не може така.
Човекът лети на крилете на любовта, вие му броите минутите и отсъствията, че и прогнозирате някакви психотрилъри.
Човекът влезе тук , още от първия си пост, да се похвали, а не - да търси съвети.
Естествено беше да яхне тази невероятна жена, иначе за какво толкова път и часове пред компютъра с великите теми за кулинарията. / Предполагам, че въпросът е бил как прави мусаката, и тя е написала най- уникалната рецепта на света/.

Много прозаична тема. Всичко е ясно от началото докрая.
Авторът си намери трибуна да се хвали, да репликира саркастично потребителките, които се опитват да му обърнат внимание, че прави най-баналното нещо на света.
Ми така ще е .
Да се радва човекът, да го изживее.

# 313
Само не разбрах на какво да му завиждаме?

Авторе, вземи качи една снимка на помакинята, та да те разберем защо е целият зор. Може и да те потупаме по рамото, а може и да ти завидят една част Grinning

Че ти разправяш колко е красива, ама едни голи думи не хващат дикиш.

# 314
Само не разбрах на какво да му завиждаме?
Не се ли разбира, че постът ми е ироничен Joy

Изводите по - скоро трябва да си направят всички съфорумки около 40-те, с поотгледани деца. Дори да е изчезнал огънят в семейството, всяка жена трябва да има вариант да излезе първа от подобни токсични отношения, защото след подобна мръсотия, в такава възраст, ако си зависима и неподготвена , оставаш в брака , а мъжът си го вее . Никой човек не засллужава подобна лична история. А в случая, и децата са големи. Изобщо, класика в жанра.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:19 от tays

Общи условия

Активация на акаунт