Лична бъркотия

• 41 906
  • 852
  •   1
Отговори
# 405
Какво пък да загуби авторът? Малко ласкаене на его и прилив на самочувствие не са никому излишни, особено за мъже, потънали в паяжините на брака с удобна , практична женица. Да си го преживее, да си плати грешки, ако има да плаща, па да разбере как иска да живее нататък.

# 406
Какво пък да загуби авторът?
Скрит текст:
Малко ласкаене на его и прилив на самочувствие не са никому излишни, особено за мъже, потънали в паяжините на брака с удобна , практична женица. Да си го преживее, да си плати грешки, ако има да плаща, па да разбере как иска да живее нататък.
Че той вече доста е загубил....
Загубил е спокойствието си, достойнството си, егото си (той не го признава, но не вярвам да не си дава сметка защо не е успял да свали на живо нито една жена, та се е наложило да търси из боклуците в нета, защото едва ли сега се е пуснал по наклона на кръшкането....).А със сигурност ще има и още загуби...най-вероятно пари (нищо чудно шаврантията да има нужда от спешен "заем"), семейството си (защото не "звучи" като човек, който може да поддържа с години паралелна връзка в тайна), уважението на приятелските семейства, с които пъддржат връзка....
А ползите?Едното голо чукане.....
Като ги сложиш на кантара и истината лъсна в цялата й прелест.

# 407
  • София
Голо за теб, за него не е. Все пак е мъж.
А спокойствието невинаги е приятно усещане. Понякога тежи като руска ютия

# 408
Стига с тоя секс, за Бога!
Човекът ясно каза, че имат общност на душите на астралното ниво.

# 409
Скрит текст:
Малко ласкаене на его и прилив на самочувствие не са никому излишни, особено за мъже, потънали в паяжините на брака с удобна , практична женица. Да си го преживее, да си плати грешки, ако има да плаща, па да разбере как иска да живее нататък.
Загубил е спокойствието си, достойнството си, егото си (той не го признава, но не вярвам да не си дава сметка защо не е успял да свали на живо нито една жена, та се е наложило да търси из боклуците в нета, защото едва ли сега се е пуснал по наклона на кръшкането....).А със сигурност ще има и още загуби...най-вероятно пари (нищо чудно шаврантията да има нужда от спешен "заем"), семейството си (защото не "звучи" като човек, който може да поддържа с години паралелна връзка в тайна), уважението на приятелските семейства, с които пъддржат връзка....

Вързала му , викаш, една единствена, по интернет, на 400 км, при това от друга религия и той се "фали" Joy
Не съм го разглеждала от тази гледна точна , но наистина ме разсмя. Вероятно си права.Hands Thumbsup

# 410
  • Сф
Е па на него му е сефте.На нея едва ли.И за мен той е губещия,колкото и да му е гот сега.Той интернета,само тия двамцата чакал да се намерят.Остава отворен въпроса сайта Елмаз ли е или фейсбук групата  за плетки на една кука...💑

# 411
Голо за теб, за него не е. Все пак е мъж.
А спокойствието невинаги е приятно усещане. Понякога тежи като руска ютия
Не говоря за скука и рутина, а за спокойствие.Нищо общо нямат....
И да, неговото спокойствие вече го няма.Жена му го пита "Ще вечеряме ли?", той мисли за другата.
Децата му споделят нещо, той дори не чува ....На работа колега търси решение, той пак мисли за междукрачието на другата...изобщо, целият му ден/живот е подчинен на мисълта кога/как/къде пак ще топне чушката.
Затова и писах, че няма да се спрат на 1-2 пъти месечно, а срещите ще зачестят.А тогава издънката е въпрос на ...ситуация.
А ако въртиопашката търси пари, е там, ситуацията е друга.
И предвид факта, че точно тази неземна красавица му се връзва на тъпотиите (както сам той писа, дори не е могъл да си помисли до този момент, че такава красота ще му падне в краката), нищо чудно да си търси лесна плячка, от когото да точи кинти.

# 412
Скрит текст:

Теб какво те касае тая работа? Голо или не, без чукане - виж я каква става тя Simple Smile
И пак добре, че се спрял на омъжена, щото иначе - не искам да мисля за ужаса, който биха изпитали сценаристите тук.

# 413
И кое щеше да е ужасното, ако беше неомъжена?

# 414
Скрит текст:
Скрит текст:
Теб какво те касае тая работа?
Скрит текст:
Голо или не, без чукане - виж я каква става тя Simple Smile
И пак добре, че се спрял на омъжена, щото иначе - не искам да мисля за ужаса, който биха изпитали сценаристите тук.
Не ме касае.Никак.
Има тема, коментирам си...Мисля, в правото си съм.
Или не?

# 415
Дренка, ти мъж ли си?

# 416
  • София

Загубил е спокойствието си, достойнството си, егото си (той не го признава, но не вярвам да не си дава сметка защо не е успял да свали на живо нито една жена, та се е наложило да търси из боклуците в нета, защото едва ли сега се е пуснал по наклона на кръшкането....).

Силно пресоли манджата.
Липса на акъл е да тръгнеш да сваляш "наживо" жени в собствения си град, ако имаш семейство и не си решил да "се спускаш по наклонената плоскост".
Авторът е описал от каква вътрешна нужда е почнал писането в нета.
И не, спокойствието си е изгубиил преди това, та като следствие е започнал аферата. Simple Smile

# 417
Нещо много нерви и обиди изхабихте покрай този мъж май... Не бъдете толкова крайни. Не мога да преценя колко е истинска историята, но все пак ще напиша нещо, което е насочено и към жените, които така яростно скачат срещу всички кръшкачи.
Може би ще ме нападнете, и аз бих се нападнала преди 5 години. Винаги съм мразела изневярата, и сега не я обичам, но я разбирам. Не винаги за жалост е толкова лесно - спираш всякакъв контакт и точка, намираш липсите и решаваш всички проблеми или се развеждаш и чак тогава се отдаваш на някой друг. Това би направил всеки разумен човек, само че понякога разум липсва, чувствата са объркани, съзнанието е замъглено. Неслучайно има толкова много истории от живота, книги, филми за изневери, душевни терзания, невъзможни любови и т.н. Невена Коканова е била прекрасен човек, но също е залитнала.  Ако не бях го преживяла, никога нямаше да го разбера, както и не ме разбират тези, при които нещата винаги са вървяли по мед и масло /или поне те така си мислят/.
До секс не стигнах, тъй като поне имах малко останал разум да преценя, че ще усложни още повече нещата!! Но в главата ми е такава каша, искам да си дам почивка от всичките си мисли, а не мога. Понякога ми иде да крещя, да рева, да си отрежа главата, просто за да спре да мисли. Надали всичко, което искам да кажа, е станало ясно, но не искам да ви занимавам с моята ужасна история.
Та, мили дами, не винаги „кръшкачите“ (определям се към тях, въпреки че не съм спала с друг мъж) са безчувствени същества. Някои наистина ни боли от това, че лъжем, но сме изпаднали в такава ситуация, от която не знаем как да излезем.
До автора - по-добре я остави докато нещата не са станали твърде сериозни. Повярвай ми, с времето положението ще става по-зле, особено ако хлътнеш, така ще се заплетеш, че няма да ти се вярва как си стигнал до там. Ако смяташ, че тя е жената на живота ти и е взаимно, нещата вече са съвсем различни.

# 418
  • София
Защо да е мъж, и аз мисля като нея. Драмите на Франсоаз са само в нейната глава.
Ах, каква невероятна драма, че той мислел за секс по време на вечерята. Така или иначе щеше да мисли за друго, ако с жена си не говорят.
Ако всички прелюбодейци не работеха добре заради такива неща - вече да сме фалирали като държава. То ние сме, но по други причини. Напротив, като си на кеф - си по-креативен и продуктивен

# 419
Скрит текст:

Загубил е спокойствието си, достойнството си, егото си (той не го признава, но не вярвам да не си дава сметка защо не е успял да свали на живо нито една жена, та се е наложило да търси из боклуците в нета, защото едва ли сега се е пуснал по наклона на кръшкането....).

Силно пресоли манджата.
Липса на акъл е да тръгнеш да сваляш "наживо" жени в собствения си град,
Скрит текст:
ако имаш семейство и не си решил да "се спускаш по наклонената плоскост".
Авторът е описал от каква вътрешна нужда е почнал писането в нета.
И не, спокойствието си е изгубиил преди това, та като следствие е започнал аферата. Simple Smile
Ами не, не съм я пресолила....
Авторът не блести с особени умствени дарби, чета го от първия пост.
И ако не 100%, 99% съм убедена, че се е пробвал ....най-вероятно първо с някоя  колежка.Някоя реплика, малко флирт...ей тъй, да види дали ще захапе.После с някоя сервитьорка/продавачка, която вижда всеки ден....да не изреждам всички ситуации, които предоставя животът.
И като не се е получило, почва да търси в нета.Там не го виждат, може да се прави на какъвто иска.
Та той сам пише, че се има за толкова невзрачен и скучен, че идея си няма как такава красива жена се е вързала на брътвежите му....което е показателно.Пробвал е, предишните не са се вързали.
И той се пуска на първата, която е захапала.
А защо е захапала, само тя си знае.Особено ако е наистина красавица...макар че това е твърде субективно.

Общи условия

Активация на акаунт