Лична бъркотия

• 41 856
  • 852
  •   1
Отговори
# 525
Красимира, от кога си Франсоаз... в теб няма нищо френско, не се ласкай. Хора с "френски" мироглед, в оня миналовековен смисъл, биха били много по-отворени и приемащи тая история. Онази снимка от погребението на Митеран, с жената и любовницата след ковчега, не е за твоя малък свят.
Вярваш, че всички французи и хора с "френски мироглед" се праскат наляво-надясно, кой с когото свари?  Smiley
И ако, по една случайност, са верни на партньора, просто НЕ са французи?
Мноооого широк мироглед, наистина.   Laughing
ЖДНБ!
Ако трябва да споделям/следвам подобен животински ..."мироглед", по-добре да си стоя в моя ограничен кръг.

Сори за вметката, не се стърпях.....   Smiley   трудно устоявам на подобни "дълбокомислени умозаключения".

# 526
Вивиан, моля те, образовай се къде се поставят интервали, че нямаш изчитане с този сбит текст. Не мога да повярвам, че не са ви научили в училище на това, но може би ти си чела Фройд и Ницше по време на часовете и ето резултата.

# 527
"Праскат се наляво-надясно, кой с когото свари"
Това ли е единствената опция във Франция? Wink

# 528
"Праскат се наляво-надясно, кой с когото свари"
Това ли е единствената опция във Франция? Wink
Според теб, явно да.
Цитат
.....Онази снимка от погребението на Митеран, с жената и любовницата след ковчега, не е за твоя малък свят.
"Преведено":
Не кръшка ли човек официално, не е французин.    Smiley

Макар че, тук във форума, все по-често се налага мисленето "Не кръшкаш ли, си загубеняк:грозник/никой не ти връзва/не си вървежен!", та не знам.....май пословичното френско кръшкане излиза от рамките на френската граница.

# 529
Но да, разбира се, французите са от Анадола и се трепят, ако чужд мъж случайно погледне омъжена жена.

# 530
Скрит текст:
Sapphire,твърде ограничени изводи. Пародийно е с да давате характеристики за ментален статус,с примитивните Ви коментари и термини.Във всяка тема приемате лично и крайно драматично всеки казус. Повечето истории са фейк провокациийки.Фиксацията Ви на тема изневери си е ваш проблем. С автора не сме на една вълна,но аз съм толерантна към различните личности и мнения.Изключения правя за злобната простотия.Ако реално контактувате с мъже,ще имате по-ясни представи за желанията и намеренията им.Пожелаят ли жена,никой и нищо не може да ги спре.Хората не са нечия безчуствена собственост.Всеки е личност и навигира живота и приоритетите си.Не изневерявам,но и не назидавам чуждите решеия.От симулантна(мъртва) връзка(брак)по-вредно съжителство няма.Не зная какво удоволствие Ви доставя да ровите из чуждото бельо, размери, емоции и развръзки?Интриганстването също е порок,а хроничните, измислени хипотези са вид патология.В почти всяка тема, твърдите,че мразите.Форумът е обществен.А ролята на автора, не е мазохистична.Провокира и се наслаждава на Шоуто...
Не се дърпай, лика прилика сте си с автора! Ще му дръпнете един "интелектуален разговор", после само остава да се отчетете пред целокупния форум, ей тъй, за Шоуто....

Обаче засега той само на мен е признал публично, че ме обича, нищо, че му пеете дитирамби 2-3 широкоскроени Joy

Но да, разбира се, французите са от Анадола и се трепят, ако чужд мъж случайно погледне омъжена жена.
А, на секса вече "поглеждане" ли му викат? За жалост на автора, той е "погледнал" жената на чист анадолец, който едва ли гледа модернистично на такива "погледи".

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:20 от Анонимен

# 531
Ихха, накъде отишла тази тема. Не мислех да пиша отново, защото автора ми е толкова скучен, та чак отблъсква. Но от някои последни мнения, разбрах що аджеба, има изобщо такива като този човечец.
Хора, това си е една най-обикновена изневяра, за Бога.
И да, нека си я изживява както намери за добре, този "мъж" / малка закачка за"дами" /:smile:.
Но за мен, е те точно това изживяване ми е жалкосмешно. И ми идва ту мач. За мъж. А си е мъж, за съжаление. Както ми е гнусно в една съседна тема друг да споменава като какъв се изживява с колежка. Така и тук. Нищо мъжко няма, бе, авторе. Какви са тези инфантилни драсканици в Бг мама форум. Най- тъжното е, че не се осъзнава човека. Ще има по-голям успех в някой тийн форум...е, поне докато не си казва възрастта. Тогава ще е смешен.
За жена по бих приела тези излияния, но за мъж...басси розовия дневник, рЪйш ли..

# 532
  • Варна
Black Sapphire,за плетки , китки и седянки сте по -обиграна. Интересно ми е,  вие с вашия мъж,след 25г.брак комуникирате ли или сте част от интериора? Лайкучките са недолюбвани най-вече от мъжкото съсловие. А към злите хора и кучета терапията е една-нехуманна.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:20 от Viviana91

# 533
  • София
Какви са тези инфантилни драсканици в Бг мама форум. Най- тъжното е, че не се осъзнава човека. Ще има по-голям успех в някой тийн форум...е, поне докато не си казва възрастта. Тогава ще е смешен.
За жена по бих приела тези излияния, но за мъж...басси розовия дневник, рЪйш ли..

Добре, де, във всяка тема във форума, се тръби че разлика между мъжете и жените няма в днешно време, освен първичните полови белези.
Няма да цитирам- 2- 3 сме, които твърсим обратното- че двата пола са две отделни вселени, които се допълват, а не са еднакви.
И когато един мъж покрива представата за еднаквост, правейки "женски излияния", е анатемосан и заклеймен.
Между другото- чисто по мъжко- каруцарски. Mr. Green

# 534
Абсурд, добави ме към "2- 3 сме ".

# 535
Black Sapphire,за плетки , китки и седянки сте по -обиграна. Интересно ми е,  вие с вашия мъж,след 25г.брак комуникирате ли или сте част от интериора? Лайкучките са недолюбвани най-вече от мъжкото съсловие. А към злите хора и кучета терапията е една-нехуманна.

Въобще си нямаш на идея в колко много неща съм обиграна, и то на практика, не на теория! Mr. Green За разлика от теб аз имам за партньор мъж, а не "моето момче". Така че там, накъдето си тръгнала с инфантилните си теории от книжките, аз съм ходила няколко пъти и съм се върнала Simple Smile. Апропо, такива шаранчета като тебе са супер удобни за временна употреба от определен порода хищници, докато не си намерят нова залъгалка. Както се казва, ще пораснеш и ще разбереш. Но като те гледам, първо ще се опариш няколко пъти,  защото акъл насила не се дава. Точно ми е все едно дали ме обичат определени представители от мъжкото съсловие, които не заслужават и обувките да си обърша в тях (за щастие мъжете не се изчерпват с тях). Ама ето на, авторът ме обича, призна си го! Joy

# 536
  • Варна
Sapphire,възрастта и проблемите ти не са атестат за опит и обиграност.Болезнени са ти темите с изневяра.Крайно грешни представи имаш за хората. В реала  това би ти създало сериозни проблеми.Защо не споделиш,какви наказания, стратегии приложи на мъжа си,когато ти е изневерявал? Може да си полезна някому.
Препоръчително е и да анализираш тезите на коментиращите.Няма начин да се срещна с хипотетични или измислени персонажи .Не се влияя и от първична, информация.Много лекомислено интерпретираш всяка поднесена информация.Убедена ли си,че е достоверна?Хората не са оформени по стандарти и матрици.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:13 от Viviana91

# 537
  • Paris, France
Французите са романтични души и широкоскроени в това отношение. Във френски форум на автора биха му съчувствал и, биха се опитали да го разберат. Тук се влюбват, развеждат, изживяват изпепеляващи любови. Определено не са прагматични и болно рационални като нас.

Неколкократно авторът е плашен със съпруга и родата на възлюбената, за които само е чул от нея. Законен съпруг жената може и да няма, но удобно да ползува този факт за да не допуска случайни от интернет в дома си, и даже в града си. Доста жени се пишат нещастно женени в интернет за да имат контрол над времето и мястото за срещи. Така имат най-доброто от двата свята - свобода и личен живот, но и внимание, подаръци, интересни излизания, хотели, заведения, секс, пари когато имат време.

# 538
  • Варна
Вазов,Яворов,Пикасо,П.Славейков,
Стефан Данаилов,Лили Иванова,Аня Пенчева,Блатечки..с любовници.Но таланта им е е по-силния атестат за същността на личността.При Фелини и дузина поети,художници и др.забранената любов е била и муза-мотиватор.

# 539
Няма начин да се срещна с хипотетични или измислени персонажи .Не се влияя и от първична, информация.Много лекомислено интерпретираш всяка поднесена информация.Убедена ли си,че е достоверна?
Т. е. ти не вярваш на писанията на автора?
Тц, тц, горкият автор, 2-3 поддръжнички на кръст има, а се оказва, че едната даже въобще не му вЕрва! И не ще за нищо на света да му види очите, пък той такъв чаровен мъж, на 400 км пръска харизма и тестостерон.
Иначе не съм се оплакала нито от възраст, нито от проблеми, нито от изневери Simple Smile. Ама ако в твоите книжки пише само това обяснение, ОК. Не ми пречиш. Както казах, ще пораснеш, ще придобиеш опит и ще ти се прояснят някои неща - на собствен гръб. Преди години, докато синът ми беше в пубертета, също така трудно разбираше какво точно му говоря. Преди няколко дни обаче доживях да чуя фразата "Мамо, ти беше права". Та и ти така - изчакай десетина години, пък пак ела да разправяш колко е възвишено да въртиш любов зад гърба на половинката. Хората, които приемат изневерите спокойно, са с под средното ниво на чувствителност и емпатичност или пък са младежки наивни.

Хаха, де да беше авторът някой велик талант, та да има извинение за простотиите си. Ама не би...остана си само обикновен кръшкач...

На мен не ми пука особено дали авторът съществува или е алтер-его на някоя скучаеща домакиня. Нито дали любовницата му наистина е омъжена за мюсюлманин-цербер или просто му играе номера от селски вечеринки. Ако някой намира болното удоволствие да си измисля разни глупости и да се забавлява със сеир по нета, ами горкият човек, какво да кажа. Явно животът му е доста празен и скучен или пък се нуждае от лечение.
Аз реагирам на така поднесената история. Дори и най-либералните тук признавате, че не бихте желали да сте в позицията на измамената съпруга. Даже не бихте я търпели изобщо - дори Невена. Обаче тя си каза директно, че не се обвързва с чувства, което обяснява и безстрастната й позиция. Ама сега защо изневеряващият бил осъждан. Е леко лицемерно ми идва.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:44 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт