Лична бъркотия

• 41 838
  • 852
  •   1
Отговори
# 570
Уффф, ма нищо не знаете значи! Какви ти мотели - едно време през соц-а се построиха разни вилни зони. Сега пустеят, ама който е по-смел, си ползва построеното за мърсуване. Може да посещават някоя отдалечена вила.
Нйе! Ни моа! Joy
Ама авторът може да ползва това ноу-хау, за да спести малко разход, че по-трудно да го разкрият. Само му трябва един железен лост да метне в багажника и е готов.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:05 от Анонимен

# 571
Когато бях студентка работех на рецепцията на един малък хотел в София. Един ден дойде една двойка да си вземе "стая за почивка". Докато се регистрираха и взимаха ключа по стълбите слязоха друга двойка, които освобождаваха ползваната от тях "стая за почивка". Оказа се, че мъжа, който освобождава стаята е съпруг на жената, която наемаше другата стая. Такъв сериозен скандал се заформи, че вдигнаха във въздуха целия хотел. Да им се чуди човек защо се изпокараха така, като са се засекли в хотел за "почивки" - не на благотворително мероприятие. Ама айде Joy
Та, като начало смятам, че автора поне това е предвидил добре - 400 км разстояние за по-сигурно Simple Smile

# 572
Уффф, ма нищо не знаете значи! Какви ти мотели - едно време през соц-а се построиха разни вилни зони. Сега пустеят, ама който е по-смел, си ползва построеното за мърсуване. Може да посещават някоя отдалечена вила.
Нйе! Ни моа! Joy
Ама авторът може да ползва това ноу-хау, за да спести малко разход, че да по-трудно да го разкрият. Само му трябва един железен лост да метне в багажника и е готов.

Не бе, трябва да имаш познат с вила и да ти даде ключа.

# 573
Е тя става много дебела, включиш ли и познатите - особено познатите на помакинята Joy (че тия на автора са по-далечко).

# 574
И аз да дам моите 5 цента за темичката Smile

Хабибиту платило за стаята Dizzy Face ... или го е завело в квартирка някаква специална за целта
Скрит текст:
. И Ромео супер горд се похвали как само с парите за пътя и кафетата се разминал, колко жалко е това. Съвременна ДЕеволюция на мъжката чест и достойнство отвсякъде и девалвация на жената.

Аз продължавам да се съмнявам във верността на приказките на жената, да видим.
Да не се окаже, че Айшето си има постоянна квартирка за кръшкане....   Smiley   с колко ли Ромеовци е мачкала чаршафите...?!   LaughingLaughing

# 575
Може да има вила от баба си.

# 576
За да сложи край на спекулациите, авторът има само един избор: да посочи точен адрес и час на любовната среща. Иначе до довечера може да го обвинят и че е уважил любимата си в селския кокошарник Grinning

# 577
Обаче е яко романтично в някой плевник в сеното:)

# 578
Обаче жлъчта в речника на някои хора е без мяра. Все едно никога не са познавали жени мюсюлманки, все едно сексът за тях е само чукане в плевни. Няма начин тоя мъж и тая жена да са си изкарали приятно, и е НЕВЪЗМОЖНО да са общували като нормални хора Grinning

# 579
  • София
С риск да ме награкате- по такива места ли ви водеха гаджетата ви, че нищо друго не можете да си представите? newsm78
Всеки съди по себе си, в края на краищата и картинката, която описвате, е доста нелицеприятна.

# 580

Всеки съди по себе си, в края на краищата и картинката, която описвате, е доста нелицеприятна.

Щото останалото е лицеприятно?
Лично за мен е еднакво мръсно дали в хотел Риц или в плевнята.
Но за автора може да е полезно да подходи...творчески Joy
Ей го, идва лято, времето се затопля....хем и по-малко свидетели....

# 581
С риск да ме награкате- по такива места ли ви водеха гаджетата ви, че нищо друго не можете да си представите? newsm78

Не, бе АбсурТ
не разбираш

Красимира/Франсоаз и Блек сапфир, техните мъже са ги подхванали полечка за таза, и трак-трак, като зайчета, лекинко са ги оплодили в брачно легло.
Обратно, one more е ударил ПОМАКИНЧЕТО (* защо се използва като обида не е ясно) по главата, и после е блъскал като невиждал.

И Франсоаз и Блек сапфир са били там и са видели, да не оспорваме!

# 582
Nesiha,
Според автора любовта му е била безплатна - само кафетата са му разход.
Ти как си представяш, че се е случило това голямо събитие на обмяната на телесните течности ?
Безплатно при това.
Да не беше изпъквал с подробности покрай финансовата част, щеше да е доста по - мъжко, не мислиш ли?

# 583

Красимира/Франсоаз и Блек сапфир, техните мъже са ги подхванали полечка за таза, и трак-трак, като зайчета, лекинко са ги оплодили в брачно легло.
Уау, това направо ме шокира! Joy
А уж беше от възвишените, дето за тях изневярата носи само полъх на изтънченост Joy Много се изложи този път, много! Направо не знам с кои очи вече ще обвиняваш някого в липса на добри маниери...
Забърши си кристалната топка, нещо не виждаш добре по нея.
За протокола, не помня да съм давала свидетелски показания как точно авторът прави секс. Чакам той да се похвали Mr. Green

# 584
tays, човек не повтаря, ако му е било дискомфортно и грозно...

Общи условия

Активация на акаунт