Лична бъркотия

• 41 827
  • 852
  •   1
Отговори
# 585
Е тя още не е повторила. Има време до края на февруари.
Дотогава темата ще мине сигурно 300 страници забавления за сметка на автора. Но по-вероятно ние ще изгубим интерес, а авторът - своята публика. Може другият път да се пробва в някой пик-ъп форум.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 11:15 от Анонимен

# 586
Скрит текст:
С риск да ме награкате- по такива места ли ви водеха гаджетата ви, че нищо друго не можете да си представите? newsm78
Всеки съди по себе си, в края на краищата и картинката, която описвате, е доста нелицеприятна.

Не, бе АбсурТ
не разбираш

Красимира/Франсоаз и Блек сапфир, техните мъже
Скрит текст:
са ги подхванали полечка за таза, и трак-трак, като зайчета, лекинко са ги оплодили в брачно легло.
Обратно, one more е ударил ПОМАКИНЧЕТО (* защо се използва като обида не е ясно) по главата, и после е блъскал като невиждал.

И Франсоаз и Блек сапфир са били там и са видели, да не оспорваме!
Една и съща тема ли четем???   Smiley
Автора иска освен да оножда, и да опложда Айшето?   LaughingLaughing
Брях, да му се не види....

Аз лИбоФник неАам, та и идея нямам как точно се "опрашват" неверниците...в секса визирам.
Секса със Законния ми партньор не съм излагала на мегдана, пак, доколкото поВня.....   Laughing

# 587
  • Варна
Очаквате пиканти сексуални подробности от мъж който Ви отвращава??? От нездраво любопитство или липса на лични еротични преживявания?CryJoy
Плевни, вили, кокошарник-твърде архаичен интериор -21 век сме.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 15:09 от Viviana91

# 588
  • София
Nesiha,
Според автора любовта му е била безплатна - само кафетата са му разход.
Ти как си представяш, че се е случило това голямо събитие на обмяната на телесните течности ?
Безплатно при това.
Да не беше изпъквал с подробности покрай финансовата част, щеше да е доста по - мъжко, не мислиш ли?

В куп постове съфорумките обяснявяха на автора, как "помакинчето" е с него за пари и как е въпрос на време да почне да му иска.
И също- че не бил способен да свали жена наживо, че не ставал за нищо и никоя не му била връзвала- това, пак същите никове.
Та, разбирам защо изтъква подробностите......

# 589
Приканвам ви да снижите емоциите и търпеливо да изчакаме темата да е жива поне до март.

# 590
Nesiha,
Според автора любовта му е била безплатна - само кафетата са му разход.
Ти как си представяш, че се е случило това голямо събитие на обмяната на телесните течности ?
Безплатно при това.
Да не беше изпъквал с подробности покрай финансовата част, щеше да е доста по - мъжко, не мислиш ли?

В куп постове съфорумките обяснявяха на автора, как "помакинчето" е с него за пари и как е въпрос на време да почне да му иска.
И също- че не бил способен да свали жена наживо, че не ставал за нищо и никоя не му била връзвала- това, пак същите никове.
Та, разбирам защо изтъква подробностите......
Ако е мадама с терен, едва ли го държи за по един път месечно като будоар.

Си, нова ще пусне, тази няма как да оцелее. Пък и междувременно какво толкова има да се случва.
И аз да дам  прогноза- жената ще си намери някой по- оборотен.
Авторът озлочести семейната и чест вече.

# 591
Очаквате пиканти сексуални подробности от мъж който Ви отвращава???
Предвид колко е словоохотлив до момента - очаквам, да. Той затова е тук - да се похвали. Не пита никого дали му харесва, просто отвътре го гложди да си сподели Grinning

# 592
Аз не знам какво му се връзвате. Той отговаря с такава тъничка злобица, че според мен пише някоя много нервозна леля, която чете "50 нюанса сиво" и умира от скука, потънала в мечти за прелюбодеяния. Grinning
Хайде стига, мъж, който е на крилете на любовта, потопен в страсти и получава отговор отсреща няма как да се държи по този начин. Те гледат по-отгоре някакси и са по-овладяни.

# 593
Малииии, що разваляте купона със тоз сериозен, назидателен тон. Шокирах се какви зайци се появиха от нежната френска натура на някой Joy
И защо се обиждате на "помакинчето"- все едно аз да се обидя, че съм българче...
Тя сериозната част на тая тема мина отдавна, остана само майтапа.
Сериозни неща имам какви да кажа на съпругата, но пък нямам достъп Confused

# 594
Аз не знам какво му се връзвате. Той отговаря с такава тъничка злобица, че според мен пише някоя много нервозна леля, която чете "50 нюанса сиво" и умира от скука, потънала в мечти за прелюбодеяния. Grinning
Хайде стига, мъж, който е на крилете на любовта, потопен в страсти и получава отговор отсреща няма как да се държи по този начин. Те гледат по-отгоре някакси и са по-овладяни.
И на мен ми прилича на жена на моменти. Особено в частта с обясненията и защитата. Може да е Бгтатко, който си право кодош с мамите. Laughing

# 595
Абе мъжете вече са различни, модерни.

# 596
И на мен ми прилича на жена на моменти. Особено в частта с обясненията и защитата. Може да е Бгтатко, който си право кодош с мамите. Laughing
Много са му къси постовете за бг-татко. Grinning И им липсва статистика, и последните изследвания в областта.

# 597
Не, категорично не е БгТатко.
Интелектуалното ниво е значително по-ниско. Нещо като на среден персонал или дребен провинциален "бизнесмен" - алъш-вериш или строителство.

# 598
Мъж на средна възраст, женен от 18 години с две големи деца. Отегчил се от рутината и хлътнал по някаква засукана мадама или по-скоро по образа на нещо ново и свежо. Със същия успех можеше да е продавачката от магазина или сервитьорката от кафето. Много банална история. Единствено ме учудва подобен начин на мислене на такава възраст.

# 599
Отговарям наред, както винаги Simple Smile

Бързия влак:

Цитат
Голяма злоба и завист за службите на хората бре авторе. Туй, че ти си я добутал до прост зидаро-мазач с 5 твои клонинга в бригадата - никой не ти е виновен за капацитета.
Ма пък погледни го от добрата страна- в по интелигентно обкръжение нямаше да има кой да ти каже да изпраскаш без задръжки помакинчето и ти умря кефа един път месечно Joy
...зидаро-мазач, хахахах......а и дори да е така (не казвам че е ) срамен труд няма, капацитета се вижда...

Lady Cassiopeia Duval
Цитат
Повярвай ми - не мисля, че има човек, който е успял да се пребори със зараждащи се в него чувства, особено, ако те са трудни.

Вярвам, че е така, но разума по някое време ще наделее си мисля, а и разстоянието ще помогне.

Black_Sapphire
Цитат
Пътя, кафето, мотела...отидоха 150-200 кинта. Доста скъпа услуга...

Ех, някой ден като се съберем с теб ще ми смяташ разходите, в момента-недей, защото не ми помагаш с приходите или не ти се вярва, че някой може да печели пари, някои добре ни се получава, какво да се прави, зидаро-мазачеството платен занаят. Както и не ти се вярва, че единия може да плати пътните и някое кафе, чаша вино или цвете, а другия хотела. Има и жени, които печелят добре и държат на равни разходи.

Цитат
Е тя още не е повторила. Има време до края на февруари.

Е, е.....и доста преди края на февруари, отделно някои можем и да повтаряме, че и потретваме, такова нещо не ти се с случвало нали?!

Специално искам да пиша към Nesiha и absurT:

Знам, че не одобрявате случващото се, няма и как да подкрепяте нещо такова, което е разбираемо, но мога само ви Благодаря за адекватния начин на водене на диалог. Не е задължително да подкрепяш нещо, за да можеш да изложиш смислено твоите виждания и доводи, както и очаквания и съвети. Мнения като вашите осоноваващи се на здравия разум и безпристрастна преценка са ми важни. Двете имате доста точни прогнози за усещанията и случващото се, ще видим докъде ще доведе, ще видим...

Аll: Доста разочароваща е часта с подмятанията за религия и т.н. Чудя се в кой вед живеете, особенно от мюсолманите израстнали и възпитани в България защо се очаква да са задръстени. Какво ви кара да мислите, че са по-малко образовани или разкрепостени. Та аз познавам доста българи с архаични разбирания, живия пример са 3-4 индивида тук. Защо в този век в 2019-та година в съвременна България помак или турчин все още е обида, разочароващо е. Но пък се надявам рано или късно да еволюираме и да започнем да делим хората на добри или лоши, а въпросните 3-4 екземпляра тук не спадат към добрите въпреки, че са големи радетели на моралните цености.

Лек ден от мен!

За протокола: Не се дочака до края на февруари.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 15:51 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт