Лична бъркотия

• 41 836
  • 852
  •   1
Отговори
# 600
Да си помак /турчин не е обида, а просто друг манталитет и стил на живот. Имам приятелка туркиня и съседи помаци, та говоря от лични наблюдения. По същество, научи се да четеш С Разбиране. Че уж четеш, ама грам не вникваш в същността на написаното.

# 601
Не си струва...

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 16:44 от Анонимен

# 602
  • София
Къде е припадащата икона от преди, много липсва в случая.
Не знам защо, продължавате да му поддържате темата на този мЪЖ(нарочно написано така).
Това е първия потребител в темата, който предизвиква истински позиви за повръщане в мен, с всеки пост. Мога да напиша само грозни епитети за неговата психика и характер.
Оставете го да си води диалог с Абсурд и Несиша (само с тях се получава) и до седмица, темата ще е вече дълбоко забравена.

# 603
  • Street of Dreams
Авторе, виждам че си интелигентен и с форумни заяжданки и обиди се спряваш отлично и без много усилия. Имаш самочувствие, самоуверен си, не си оставяш магарето в калта. И не че ще ти кажа нещо ново, но извън форума (единственото важно) газиш в дълбоката вода и си играеш с огъня - само да ти го припомня. Само да ти припомня какво е заложено на карта в момента. Постигнал си това, което е мечта за много хора - имаш семейство, жена, деца, дом, достигнал си някакво ниво, от което си мислиш, че не можеш да бъдеш бутнат. И заставаш на ръба, защото не ти харесва да си опитомен, защото имаш нужда от женско внимание, някоя да се влюби в теб, да се почувстваш специален, да се почувстваш завоевател отново. Сега си на гребена на вълната и както виждам, ти даже вече не се бориш с чувствата си, а си капитулирал пред тях. Мда, губиш контрол, колкото и да не ти се вярва. От тук нататък предвиждам следните варианти:

- да изкараш супер късмет и след още няколко срещи да се наиграеш, да те пусне ловният инстинкт и да се обърнеш отново към семейството си, отдавайки му се изцяло.

- да се влюбиш и да изгубиш ума си, да намразиш семейните "окови" и тя да ти стане фикс идея. Това обаче да е едностранно, тя да те зареже, понеже й идва твърде много и ти си страдаш мълчливо, което те разединява още повече с жена ти.

- да се влюбите взаимно и да решите да го направите официално- най-голямото прецакване. Грозни сцени в два дома, обиди, обвинения, дълги разводи и караници с много вина, плачещи деца, които смятат, че сте ги предали, издръжки, адвокати, съдии, изнасяне на багажи, семействата ви няма да застанат зад вас. И дори и да преодолеете всичко това (да речем, че влечението ви е толкова силно), после дивото ще стане питомно и вече няма да те влече така. Ще живееш, разкъсван от съвест и вина, може би съсипан здравословно, психически и финансово.

Последното ти го казвам, за да си го представиш добре, преди да си мислиш за някаква любов.

# 604
  • София
..............
Оставете го да си води диалог с Абсурд и Несиша (само с тях се получава) и до седмица, темата ще е вече дълбоко забравена.

И на мен ми липсва прирападаща икона.......
Едва ли имам повече от 3- 5 поста в темата, та не точно аз  поддържам диалога.
Авторът също има ограничен брой постове, а всичките тия страници ги навъртяха няколко ника и ги напълниха с гнусни сравнения и обяснения от интимно- сексуално естество, плод на фантаиите им.

Знам, че жените могат да бият мъжете по мръсотии, ама отдавна не бях присъствала на качествено показно. Mr. Green

# 605
Не знам що се хабите, долната глава мозък няма за съжаление, а горната е изпразнена в момента.

# 606
Авторе, не знам защо се обиждаш от негативното отношение на повечето съфорумки. Знаеш много добре, че би получил подкрепа само от хора, кото са били и са в твоето положение.
Постъпката ти първо на първо не ечестна спрямо съпругата и децата ти. Ако ти самия харесваш нечестните хора, то продължавай в същия дух, но ако не, бъди достоен и кажи на съпругата си за отношенията ти и чувствата към другата жена и продължи напред. На всеки може да се случи да се изкуши и да избере друг човек, но малцина имат топки да постъпят достойно. Аз уважавам достойните хора, защото безгрешни няма. Успех ти желая!

# 607
Авторът, ми то и аз се надявах да еволюираш в достоен, честен и отговорен човек, ма не би Laughing
То си е било заложено в теб, докато най-после някаква заблудена не ти обърна внимание.

Абсурт, по тая тема тук, само ти очакваш някой да рецитира шекспирови сонети Joy

# 608
Авторът, ама и ти не си читав. Идваш пуснеш по някоя кукичка с цел дразнене и после гледаш сеир. ГолЕм си интригант/ка.

Аз се радвам от една страна, че има хора, които дръзват да излязат от коловоза на подобни дълги връзки, че животецът ни е кратък и никой не го живее вместо нас.
От друга страна – не ти прави чест да "поклащаш" зад гърба на жена си. Ми имай топки, сложи чертата и скачай с новата изгора тогава в леглото.
Ти искаш хем на сигурно да играеш, хем да има тръпки по бриза. Готви се за последствията.

# 609
..............

И на мен ми липсва прирападаща икона.......
Едва ли имам повече от 3- 5 поста в темата, та не точно аз  поддържам диалога.
Авторът също има ограничен брой постове, а всичките тия страници ги навъртяха няколко ника и ги напълниха с гнусни сравнения и обяснения от интимно- сексуално естество, плод на фантаиите им.

Знам, че жените могат да бият мъжете по мръсотии, ама отдавна не бях присъствала на качествено показно. Mr. Green

Ти чакай да идат утре в службицата, че като се почне, днес кърпят чорапи повечето Simple Smile

# 610
Авторе, не знам защо се обиждаш от негативното отношение на повечето съфорумки. Знаеш много добре, че би получил подкрепа само от хора, кото са били и са в твоето положение.
Постъпката ти първо на първо не ечестна спрямо съпругата и децата ти. Ако ти самия харесваш нечестните хора, то продължавай в същия дух, но ако не, бъди достоен и кажи на съпругата си за отношенията ти и чувствата към другата жена и продължи напред. На всеки може да се случи да се изкуши и да избере друг човек, но малцина имат топки да постъпят достойно. Аз уважавам достойните хора, защото безгрешни няма. Успех ти желая!

Съгласен, но!
Човек имащ семейство не го разваля така за една тръпка или един секс, това са 18 години, вложил съм чувства, време, най-хубавите си години, себераздаване и любов...да, любов, аз си обичам децата, може и малко странно да звучи, но не съм и склонен да се разделя със съпругата си. Та как да бъдеш честен, не може да бъдеш честен след като самия ти не знаеш къде си и на коя спирка си от едно пътуване, не знаеш дали ще се возиш в този влак или не, нямаш яснота, а всичко е една мъгла. Да бъда честен, ок и после какво, после разводи и какво.....съвсем честен ще бъда към теб, аз се надявам да ме пусне това състояние, да стъпя здраво на земята, да поема в коловоза, в който винаги съм бил, дори си има индикации за това, няма как да бъдеш честен в този момент. Ако останеш просто си носиш мълчаливо вината и заедно с нея моментите, хубавите моменти, че някой те е желал и си привличал някого истински, че си жив и че си желан....и няколкото оргазма разбира се.Ако не останеш е лесно да си достоен, макар че достойни раздели няма.
Засега ще бъда недостоен, няма как да бъда достоен, когато не знам аз самия къде съм.

# 611
OnDiNe_

Добре написано и доста на место, в интерес на истината такива постове търсех, ама нейсе ще преживея и другите, нали е публичен форум няма начин. Реално няма риск от последствия....засега.
Благодаря!

# 612
  • София

От друга страна – не ти прави чест да "поклащаш" зад гърба на жена си. Ми имай топки, сложи чертата и скачай с новата изгора тогава в леглото.

Защо да се заблуждаваме, че може да стане така?

Толкова е безсмислено това предложение и всеки, който се опита да си представи чисто "технически" как става, ще го разбере.
Значи,живееш си мирно и тихо, обвит в битовизми едни 15- 20 години и изведнъж се появява  в полезрението ти изкушение.
Интерес от двете страни, флирт и отиваш при половинката, слагаш и децата на масата, и съобщаваш че ги напускаш, щото си почувствал трепет, и искаш да "поклатиш"........

Ми, не сме нито по на 15 години, нито инфантили. Peace

# 613
Да де, ама то не ти светва ей така изведнъж след 18-20 години и "еврика". Някой е жомял през това време, абе направо си е спал и сега е решил да хване последната мотриса. Изкушения дебнат отвсякъде и по всяко време. Човешко е. Въпросът е как и кога ще се изложим.

# 614
one more, ( всъщност one more какво? One more изминати 400 км? One more лъжа към семейството или към самия теб?!) това по-горе ти го написах от позицията на предадената съпруга. Знаеш ли? Ти никога нвма да разбереш какво искаш със сигурност, именно защото искаш тръпката навън и сигурността в къщи. Едното не може са замени другото. Обичта към децата ти няма нищо общо с уважението и достойната постъпка.
Единия секс, както казваш ти преминава в серийни такива, придружени с множество лъжи, увъртания и мамене на семейството. Но колкото и да не ти се вярва, жена живяла с един мъж 18г,много лесно ще усети промяната у него. Казвам ти го от опит. Накрая аз избрах да се разделим, защото той можеше така да си кара още много дълго. И после боли, да го знаеш. Не от секса с друга, а от предателството...
Грешиш, като смяташ че не би я наранило нещо, което не знае.

Общи условия

Активация на акаунт