Лична бъркотия

• 41 794
  • 852
  •   1
Отговори
# 660
  • Paris, France
А какво да кажем за такива жени и малко дете?

Същото като за мъж - случва се.

# 661
    Не е ли редно, като си загубил чувствата си първо да се разделите и след нова да скачаш в леглото на друг?
   Болката ще е същата предполагам, но няма да има предателство!
    А детето?

# 662
  • София
    Не е ли редно, като си загубил чувствата си първо да се разделите и след нова да скачаш в леглото на друг?
   Болката ще е същата предполагам, но няма да има предателство!
    А детето?

Върни се Н страници назад и прочети. Децата са 2 и са относително големи.

# 663
Да знам! Говоря по принцип. И за моя случай де. Но явно трябва да се отвори нова тема за това. Такива теми има много със сигурност. А и аз не съм готов все още. Болката е огромна и всичко е много прясно.

# 664
  • София
Виждала съм тук да пише друг разведен мъж, който се оплакваше, че жена му ще замине в друг град с детето. Ами в резюме - казаха му, че това е животът и да го приеме някак. Не помня в коя тема или в общата за СО

# 665
Ха, Добър вечер!
Ами да си кажа вчера имах много сложни зидаро-мазачески изпълнения и не успях да стигна до тук, а и нали трябва да работя повече, за да успявам да отделям пари за "шафрантии" без да се отрази на благосъстоянието на семейството ми, та просто нямах време, но днес съм тук Simple Smile
Аз пак така, простичко, синтезирано в един пост ще отговоря на всички:

Black_Sapphire:, Бла, бла, бла.....,мръсник, подлец....бла, бла, бла...нечестник, пошло....бал, бла, бла...помакинчето, турците, бла, бла, бла....запетайките, удивителните......бла, бла, бла
Ами то плочата една и съща, много за коментиране няма, но пък виждам какъв голям списък с мои цитати има извадени, браво, браво! Всички велики хора трябва да бъдат вземани под внимание и да бъдат цитирани, на прав път си.Казваш, че се обграждаш с хора, на които да имаш доверие и да са честни, кога бе душа и къде ги намираш тези хора като си 24 от 24 тук в този форум, махам там някакви си 5 часа, в които спиш, ама пак не е сигурно дали не си правиш алармата през час, че да грOмиш нечестивците, ако са се появили. Че и изкушения имала, Ко,Не......кога остава време за изкушения, а и да знаеш, нали си ми слабост, не съм много ревнив, ще се спогодим някак си.

Бързия влак:, Бла, бла, бла.....мизерник, мухльо.... бла, бла, бла, нещастник, боклук, тъпанар.....бла, бла, бла....махам се, гнусно, не се махам....бла, бла, бла
Ами какво да ти кажа, февруари е зле, а март в женския месец ще е още по-зле, заеми ясна позиция, моля! Не че те пъдя, даже се радвам, че те има, никой както теб не може да ме опише така цветущо, даже каруцарите дето стоят на "Топливо" биха се поучили от теб. Четеш "Пътят на кралете", ама преди това явно си чела наръчника на каруцаря и се е вписал повече в теб и твоето аз, дано от Сандерсън поне малко промениш репертоата си....надявам се, аз съм оптимист за хората.

Франсоаз: Бла, бла, бла....да ти се върне дано...бла, бла, бла....дано те одрусат за издръжка...бла, бла, бла....да ти турят дваж по-големи рога.....бла, бла, бла.......
Не знам, ако съм ти мъж дали би ми отровила живота, ама определено тоя завалия дето е с теб голям го яде, после що мъжете не го вдигат....ами как да го вдигат с такива жени, ама нищо все има някоя дето го вдигат с нея, че и по няколко пъти.

Ще ми се с трите да коментирам разговора по тази тъй често спрягана дума "ценности"

Нали знаете, че неща, които не са видими или пък са субективни могат да се разглеждат по съвсем различен начин, та ценности, чии? Ако са вашите-Да! Но, ако не са, защо не?! Всеки има различни такива, аз не бих убил човек, защото живота е нещо, което според моите ценности нямам право да отнемам, но за един наемен убиец  това не е така. Така, че тези ценнности са вашите ценности, не моите. Аз обаче не налагам моите, не крещя и не продъних форума, с това да наложа моите ценности, но пък вашият вой беше до небесата. Така е и с конкурсите за красота, всичко е субективно. Ако видите "помакинчето" може да не ви хареса, но в моите очи е една от най-привлекателните и интересни жени, с които съм общувал.
Като вдигате толкова шум за тези прословути ценности обяснявайте, че сте радетели за вашата представа за ценности и позволете другите да имат свои такива, от това не боли. Аз също имам свои-децата ми и мисля, че добре се справям, дори повече от добре, нещо което няма как да осъзнаете, защото за вас света с "топването" свършва.

До тук с владетелите на форума, имам си там и други критички, но пък не вдигат толкова врява, нищо че репертоара е същия, затова и няма как да ги отбележа специално, талант си трябва да настигнат първите три.
Съскал съм като змия, ами като сееш ветрове ще жънеш бури, ако можеше да се води диалог аз съм отворен за такъв, но на порой от каруцарски изрази няма как да отговоря другояче, щото аз не викам : пачи, грозофили, фригидни, нали?!

Малко към по-смислените постове:

The Siren of Titan: Благодаря за включването, интересно е да те чете човек, ще се радвам на повече твои мнения.

Samoten444
Само на теб в случая си струва да ти отговоря конструктивно
Изневерила ти е, случва се човеко, не е добре, какво да ти кажа, на мен са ми изневерявали, аз самия го правя в момента, болката ще мине, винаги минава, понякога боли повече, понякога по-малко. Имаш деца, събираш се заради тях и продължаваш напред. Знаеш ли, случи ли се нещо такова винаги едната страна е наранена, понякога и двете, в повечето случаи само едната. Ще се вдигнеш, друга също ще срещнеш, не може да задържиш насила някой решил ли е да си замине, въпроса е ако реши да се завърне дали ще бъдеш силен човек и ще простиш или ще си я върнеш и после ще натякваш до края на живота и докато в крайна сметка пак се разделите. Има прошка и прошка, познавам хора справили се с изневярвата и не е оставила следа в живота им след прошката, познавам и такива, които са заедно заради децата, роднините, какво ще кажат хората......там обаче е ад. А винаги е по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Успех!

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 00:25 от one more

# 666
Тоя, дето е с мен, е най - готиния мъж на света. И получава отношение и любов, за които ти само мечтаеш.  Simple Smile  Така че не го мисли. По - скоро се притеснявай за батака в своя живот. Че е въпрос на време бомбата, която си заложил, да гръмне. Знам, че не ми вярваш и мислиш, че контролираш положението, но и идея нямаш върху какви подвижни пясъци стъпваш.

# 667
Това какво си мисли няма как да знаеш Simple Smile Много неща, които си мислите, че знаете са нещата, които искате да видите, това като съвет.
За другата част-Да, първия ти смислен коментар по темата без доза обиди, можело значи. Притеснявам се за батака, много при това, случват се неща, които не съм очаквал дори, а пясъците са доста подвижни, ама доста.....нещата нещо излизат извън контрол. Днес например ми се разсърди, че спя с жена си, но тя не можела да откаже да спи с мъжа си, задължение било. Странна работа, ревнива ще излезне......абе, права си, бомбата не е малка и дано си остане с детонатор.

# 668
  • ES
Ами те за това си се женят помежду си, защото си се познават като натура и морал и начин за възприемане. Силно любят и силно мразят, ревниви и отмъстителни са, колкото и да са добряци и да обичат да помагат. Очертай граница в отношенията ви, да видим тя дали няма да се промени.

# 669
Авторът, ти защо спиш с жена си като знаеш, че любовницата ревнува?
Кажи й че си се барикадирал в хола, залостил си здраво вратата и кротко си хъркаш на дивана.

# 670
Границата уж беше очертана, сега обаче нещо взеха да се размиват тези граници. Последния разговор беше секс и добри отношения, когато може, не повече от веднъж-дваж на месец, а ако стане опасно приключване на всичко. Тази събота споделих, че отивам на планина семейно и се подразни, после каза, че си представя как си лягам с жена ми и това я дразни, аз викам ми и ти си лягаш и какво......и така. Благодаря!

# 671
И сега е момента, ако ти е останала капка разум, да я приключваш Красавицата.

# 672
Кажи й че сте спали в една стая с децата и нямаш проблеми.

# 673
  • ES
Гледай само мъжа ѝ да не разбере, честта по средновековен начин си я измиват. И деца имаш, мани, мани. Отдалечи се от нея, ревността в тия връзки е лош сигнал.

# 674
Авторът, ти защо спиш с жена си като знаеш, че любовницата ревнува?
Кажи й че си се барикадирал в хола, залостил си здраво вратата и кротко си хъркаш на дивана.

- Отче, грешно ли е да се спи с чужди жени?
- Не е грешно, чадо, ама вие не спите!

То де спях само, ама на.....ама ще се залостя, обещавам......иначе да, хъркам си аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт