Лична бъркотия

• 41 806
  • 852
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
За мюсюлманките имам личен случай. По - скоро синът ми. Когат обеше студент, на един ст. празник в компанията се запознал с 4 момичета от Истамбул - учели като чуджестранни студентки медицина във Варна, от нашите изселници. Та те не ядели свинско, но си пиели здраво водка, на снимки ги видях- супер модерни, красиви. Търсеха си мъже - българи, защото техните " не ставали". Обаче, като дойдоха в София на гости, спаха у сина ми- две по две на детските легла. Завели ги момчетата на караоке , и веднага дошъл някакъв възчерничък и зловещичък братовчед на едната. Та така с чуждата вяра. Синът ми беше залитнал по едното,  било послушно , чистофайка, готина. Да, бе, да. А другото ?

На мен в цялата история аспектът с помакинята ми е най- интересен.
Несиша , самият автор държеше на уточнението, че е помакиня, а не -  туркиня. Как да я наричаме ?
"Дамата с камелиите " Joy

# 706
По-скоро да прекръстим "Дамата с камелиите" на "Айшето гнусно", стига с тези френски измислици!!11!!!!1!

# 707
Аз предвиждам в близко бъдеще два ключови момента, в които очаквам цупене и сърдене от страна на "другата жена", а именно Св. Валентин и 8-ми март. Най-вече заради смисъла на двата празника /без значение каква й е религията/. Особено, ако автора отдаде нужното внимание на съпругата си, а не успее да намери време да отскочи на 400 км да обърне внимание и на нея

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 12:09 от Lady Cassiopeia Duval

# 708
  • София
Че, кой и къде пише за жена, готова да тури де що намери пенис, в гащите си? newsm78

Не знам, аз не съм писала подобни неща.
Не ми се занимава сега да ти обяснявам подробно неща, които би могла да разбереш с по-внимателен прочит.

Написах ти го така, с надеждата да схванеш и да не ми правиш квалификации, но ти наистина имаш проблем, който те кара да мразиш и мъжко, и женско, което не е в състояние да ти влезе в омразата и просташкия жаргон.
ПП. Още по- неприятно е, че постовете ти стоят, но много бързо забравяш какво си писала и си готова да твърдиш, че не си ти.

# 709
  • София
Аз предвиждам в близко бъдеще два ключови момента, в които очаквам цупене и сърдене от страна на "другата жена", а именно Св. Валентин и 8-ми февруари.
Какво има на 8 февруари? Или имаш предвид 8 март?

Умният мъж ще обясни как баш на празника няма да може и ще си наваксат в друг ден.
Едно е да си без гадже на СВ, друго е да си омъжена.

# 710
Аз предвиждам в близко бъдеще два ключови момента, в които очаквам цупене и сърдене от страна на "другата жена", а именно Св. Валентин и 8-ми февруари.
Какво има на 8 февруари? Или имаш предвид 8 март?

Умният мъж ще обясни как баш на празника няма да може и ще си наваксат в друг ден.
Едно е да си без гадже на СВ, друго е да си омъжена.

Да де Simple Smile - коригирах се

То е ясно, че това ще обясни, но въпроса е "другата жена" как ще приеме факта, че на подобни празници той е със съпругата си. Щом реагира така на това, че той спи с жена си е ясно, че и това ще я подразни. Поне аз така мисля

# 711
По-скоро да прекръстим "Дамата с камелиите" на "Айшето гнусно", стига с тези френски измислици!!11!!!!1!

АбсурТ, къде си джанъм??? Grinning
Ако не санкционираш всички потребители еднакво за неприличен език, ще си помисля, че имаш нещо персонално против мен Innocent

Наистина, забърши очилата - не съм писала нещата, които ми приписваш Simple Smile

# 712
Нека бъде мъдър автора и разпредели празниците пък.
На 14 -Красавицата, все пак трепети, пеперуди, азалии..
На 8 март-жената.
Ами така, де, самоирония, тва,онва, играч е той, къде го търсим ние, но пък справедлив Wink Друго сий..някак.

# 713
Да вземе да си прекръсти ника на "Играча" Joy

# 714
Играч той...на сантасе..
Така ще се наиграе, че...Жалко, че няма да сподели в нова духовита тема тогава.

# 715
  • София
Дамата с китките също става, нали И за това си говорели

Абе на вас не ви ли се е случвало да зяпнете в устата някого и да попивате всяка дума, само защото сте влюбени или поне сериозно го харесвате?
То е ясно, че това ще обясни, но въпроса е "другата жена" как ще приеме факта, че на подобни празници той е със съпругата си.
Ето, веднага давам идея - обяснява се красноречиво и с подходящите епитети на любовницата, че точно на тези дати ще е много подозрително, ако отсъства и оная....ще заподозре. Плюс опасения дали нейният мъж няма да изревнува баш тогава. нищо, че не ги зачита.
И задължително - розово и пеперудено обещание, че ще си наваксат по-добре в друг ден.
Като изключим перфектните мъже, на които се има 101% доверие, няма ли (особено на по-младите в темата) да ви светне, ако мъжО го няма на тези празници? Е, ако е командировка в чужбина - от мен да мине.  Joy

# 716
Капоне-то ми беше далеч по-интересен. Огън мъж.
Тук някакво сметкаджийство, някакви условности, някакви договорки.
Нищо няма да излезе. Прогнозирам, че трети полов турнир няма да има. Авторът сега ще спи с жена си и ще си представя другата, докато се върне в руслото. Много пресметлив ми идва, никаква екзистенциалност няма тук.

# 717
Скрит текст:
Тоя, дето е с мен, е най - готиния мъж на света. И получава отношение и любов, за които ти само мечтаеш.  Simple Smile  Така че не го мисли. По - скоро се притеснявай за батака в своя живот. Че е въпрос на време бомбата, която си заложил, да гръмне. Знам, че не ми вярваш и мислиш, че контролираш положението, но и идея нямаш върху какви подвижни пясъци стъпваш.
Щом си позволяваш упорито да наричаш оназ жена "помакинчето", "Айшето" и прочее, може би е време да прогледнеш че и ти водиш един п*тьо под чехъл, Красимира.
Аз уж не съм руса.....ама изобщЕ не схванАх къде точно е връзката между:
1.че наричам една помакиня-помакиня, след като е такава, а и самият автор я нарича така
и
2.моят семеен живот
Smiley
Супер странни са "логическите" връзки, които някои потребители правят.   LaughingLaughing

# 718
  • Сф
От 8 януари тече темата на one more..joke, до 6 февруари - днес и вече има сюжет за Боливуд - ха ха ха..някой да подаде пуканките!

# 719
  • София

То е ясно, че това ще обясни, но въпроса е "другата жена" как ще приеме факта, че на подобни празници той е със съпругата си. Щом реагира така на това, че той спи с жена си е ясно, че и това ще я подразни. Поне аз така мисля

Филмирате се, наистина! Simple Smile
Другата жена също ще празнува я с колежки, я семейно- какво има да приема или не факта, че авторът няма да я чака пред хотела с роза между зъбите?
Що се отнася до спанено със собствената му жена- ами, да ще я подразни, което не ѝ пречи да се застрахова, обяснявайки как е жертвата, която няма начин да не спи с мъжа си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт