Абитуриентски страсти 2019

• 213 528
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 595
Да, това са нейните крака, има и снимка само на букета й... Престарали са се...

П.п. Ето цялата визия, но си личи, че снимките не са правени от професионалист:

# 2 596
  • Down south
Струва ми се, че краката от горния пост са на момичето с розите. Малко като игра  "подреди пъзела" се получава.
Да, на същото момиче са. Има и снимка от кръста до раменете, както и цели снимки.
Роклята е красива и цвета и отива.
Заложено е на испански мотиви и според мен, се е получило добре.

# 2 597
  • Шумен
Определено се е получило - роклята е красива като модел и цвят, момичето изглежда доста добре в нея.

# 2 598
  • София
Вероятно се дължи на грима, но има прилика с Моника Белучи.

# 2 599
Въпрос на възпитание е, ако нещо не ти хареса, да подминеш, а не да ръсиш глупави коментари. Че даже имаше и колко тежали краката и подобни. Видях наистина прекрасни млади хора и толкова злоба е абсолютно ненужна, дори и не всичко във визията да се хареса на всички.

# 2 600
  • София
...за една леля с двойна фамилия ли пишете, че грозно коментирала?

Имаше и коментар: Цена?  Joy Само ЕСЕ липсва

# 2 601
По принцип не се заглеждам много-много в коментарите на страницата във ФБ, но сега като написахте за грозните подмятания, се зачетох. Такива хора винаги има и може би админите дори и да искат, нямат техническата възможност да почистват след всяко изтърсване на някоя такава леличка, тъй като явно скоростта на бълването е доста висока.
Мен леко ме разсмяха коментарите "Цена?" под някои снимки. Ще речеш, че публикациите са на модна къща, а не на участнички за цялостната им визия. В крайна сметка една и съща рокля може да изглежда по съвсем различен начин на различна фигура и в зависимост от представянето й и комбинирането й с останалите аксесоари.

Момичето с червената рокля е много красиво.  При публикуваното от Спунк, и аз виждам доста голяма прилика с Моника Белучи.
Красиви деца си имаме в нашата малка България, останалото вече е повече въпрос на стил и вкус.

# 2 602
  • London
Вероятно се дължи на грима, но има прилика с Моника Белучи.

На мен пък ми заприлича на ето тази чилийска актриса. Хубава е де, определено мой тип.

# 2 603
Много е хубаво това момиче.

# 2 604
Най-сетне се натъкнах на снимка, която добре показва вида предница на рокля, която не ми допада:
https://life.dir.bg/gallery/65-novi-krasavitsi-v-13-iya-abiturie … s-na-dir-bg?i=108

Всъщност, ако тази рокля беше моя, щях да я облека наобратно и бих имала един прекрасен гръб.

# 2 605
  • Пловдив
Най-сетне се натъкнах на снимка, която добре показва вида предница на рокля, която не ми допада:
https://life.dir.bg/gallery/65-novi-krasavitsi-v-13-iya-abiturie … s-na-dir-bg?i=108

Всъщност, ако тази рокля беше моя, щях да я облека наобратно и бих имала един прекрасен гръб.

Видях я и аз, хубава рокля и момиче, но първоначално имах усещането, че роклята е един номер по-голяма. Не знам защо така ми изглежда.

# 2 606
Да, това са нейните крака, има и снимка само на букета й... Престарали са се...

П.п. Ето цялата визия, но си личи, че снимките не са правени от професионалист:

Момичето е много хубаво, цветът на роклята - също. Тъкмо щях да кажа, че като всичко взето заедно ми харесва и загледах по-добре горната част. Ами не ми харесва как е изрязана отстрани от бюста надолу. Според мен би било по-добре само деколте, дори и по-дълбоко, но не тези две парчета, които тръгват от кръста и покриват само гърдите. Някак не ми се връзва с романитчната и елегантна пола.

Алба Роза, коя рокля имаш предвид? Излизат ми снимки на три различни момичета.

Аз съм явно една от малкото, които не харесват Моника Белучи. Иначе приликата с момичето веднага я забелязах. Доста си приличат.

# 2 607
Анастейша, лилавата рокля с цветчетата имах предвид.

# 2 608
  • София
Видях я и аз, хубава рокля и момиче, но първоначално имах усещането, че роклята е един номер по-голяма.
Май е прекалено свободна на кръста и не оформя талия. Има нещо...

Имаше една абитуриентка с минимум 20 снимки. Ей, отдъхнах си като свършиха. Особено ме впечатли пред един кичозен македонски археолоШки музей

# 2 609
"Испанката" ми допада и на мен, но съм съгласна за прозрачните части.

Жълто не бях срещала още тази година, ето една девойка, която е много хубава, но според мен този цвят я прави по-едра:

И една къса рокля, която този път дори на мен ми идва много къса:

А това може ли да е снимка за конкурс:

Общи условия

Активация на акаунт