Абитуриентски страсти 2019

• 213 376
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 760
Благодаря Ви Simple Smile Ето, точно нашият бал показва ролята на фотографа. Детето няма една снимка самостоятелно, в цял ръст, с всички детайли и цветя, например. Понеже празнувахме два бала наведнъж, с общ фотограф, снимките са предимно на гостите. Заведението, което бяхме наели, беше сенчесто и мястото за снимки също беше избрано неправилно, по мое мнение. Украсата възложихме на дизайнерска фирма и се получи добре.
Относно сандалите - мисля, че си подхождат на роклята, но не се виждат добре Simple Smile Лакът също. Прическата трябваше да е само конска опашка, но дъщеря ми реши да я преплете. Може би затова излязоха и косъмчета. Според мен повечето момичета са състарени заради прическите си. Толкова много букли и обем няма как да не сложат години към вида им. Надявам се обаче всички да са си прекарали незабравимо балната вечер! Поне дъщеря ми каза, че за нея е била такава! За нас, възрастните, също се получи страхотно празненство Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 16:16 от Karinkataa

# 2 761
Браво
Хубава и свежа
Да е жива и здрава и много успехи

Моята щерка не е пухкава, но е с много голям ест. бюст и много се чудя какво ще вземем догодина. Не си пада и по копита, кокове и т.н.  Simple Smile
За фотографа се съгласих, важен е, само дето нещо не си харесах Simple Smile
Изобщо, темата ме хвърля в потрес от няколко години Simple Smile Надявам се най-вече и тя да си изкара добре, да се харесва, и да продължи напред в живота с късмет и успех Simple Smile Останалото все тая Simple Smile

# 2 762
Браво
Хубава и свежа

Моята щерка не е пухкава, но е с много голям ест. бюст и много се чудя какво ще вземем догодина. Не си пада и по копита, кокове и т.н.  Simple Smile
За фотографа се съгласих, важен е, само дето нещо не си харесах Simple Smile
Изобщо, темата ме хвърля в потрес от няколко години Simple Smile Надявам се най-вече и тя да си изкара добре, да се харесва, и да продължи напред в живота с късмет и успех Simple Smile Останалото все тая Simple Smile
Точно! Да са живи и здрави децата, успешни и щастливи. Колкото до тоалетите - все на някой нещо няма да допадне. Но ние, родителите, сме и за това -  да коригираме и съветваме доколкото можем. Има  потресаващи неща от конкурса и тази година! Няма какво да се лъжем Simple Smile

# 2 763
  • London
Браво
Хубава и свежа

Моята щерка не е пухкава, но е с много голям ест. бюст и много се чудя какво ще вземем догодина.

Да го подчертае, жените силикон слагат, памуци мушкат за да имат гърди..... та не го разбирам това хубава гръд да се крие. Акцент следва да бъде и тя и талия и очи.

# 2 764
Колко излиза един фотограф?

# 2 765
Колко излиза един фотограф?
Нашият взе 250 лв, като в това влизаше и фотосесия. Дъщеря ми я отказа, но аз настоях да му платя цялата сума.
Снима до тръгването с автомобила.

# 2 766
  • London
Някой познат с добра техника, любител.... би свършил според мен същата работа. Даже няма да е толкова изкуствено всичко.

# 2 767
Аз другата година ще имам абитуриентка. Колко излиза един бал? 4 000 лв. - 5 000 лв. ? Кажете, че е по малко, моля! Зная, че е има от-до, но все пак, една нормална абитуриентска колко излиза?

# 2 768
  • London
Еми много зависи каква рокля вземе, обувки, бижута..... дали ще ходи някъде зад граница с класа, ще посрещате ли гости в заведение. Но пък забравяш, че роднините, които сте поканили ще се отчетат, баби, дядовци, лели и тн….. то като на сватба малко. Simple Smile))))))))

# 2 769
Балът зависи от чергата ви.

# 2 770
Аз мога да ти кажа за момче-
Ок 1000 лв обувки, колан,  сако, два панталона и две ризи(едните за изпращането в училище)
160 лв куверт ресторант
Ок 60-70 лв снимки/албум
Ок 300 лв почерпка с най-близките, не в заведение.
Джобни не знам колко, но нещо говореше към стотина.
Фотосесии, часовници, златни ланци, гердани от двайсетолевки, наем на лимузини, “бели рози” и сватбарски изпълнения не сме правили - нито той, нито аз имахме желание да си го причиним.
Гледаме напред към студентството, за което ще предназначим значителен ресурс.

Освен това, зависи в кой град сте.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 16:19 от second

# 2 771
Аз другата година ще имам абитуриентка. Колко излиза един бал? 4 000 лв. - 5 000 лв. ? Кажете, че е по малко, моля! Зная, че е има от-до, но все пак, една нормална абитуриентска колко излиза?
Да кажат другите Simple Smile Нашите балове бяха в малко по - различен формат, по идея на мъжете. Трябваше да има забава и за възрастните Simple Smile Иначе самата абитуриентка ни излезе в съвсем нормални пари . Дори ние я карахме да гледа и пробва и други рокли, но тя не искаше. Колкото решите, толкова ще Ви излезе Simple Smile

# 2 772
Такова показване на гърди като в последня пост на Катрала за мен не е уместно от абитуриентки, най-малкото самите  момичета няма да се чувстват комфорно да танцуват с подобни рокли. Колкото и да държат, дори и на червения килим са ставали фалове.

# 2 773
Да, на София Вергара й харесвам само мъжът Simple Smile С голям бюст много рокли лесно стават прекалено прекалени Simple Smile Имаме време, ще мислим
Аз лично не мисля да правя сбирка в ресторант, ММ се ококори като го чу, но наистина не мисля да го правя Simple Smile За мен акцента е другаде, той ако иска, да организира Бяла роза за родата Joy 

# 2 774
  • София-Младост
Естествено, че е по-малко...но както са писали всеки се простира според възможностите си. Аз не бих дала толкова пари.
По спомен от преди 2 години: рокля-ушиване+плат около 250лв., прическа-50/60, грим-60лв., обувки-90лв., не помня обаче колко беше куверта за вечерта. Почерпка за роднини в заведение 300-400лв.

Общи условия

Активация на акаунт