Абитуриентски страсти 2019

• 213 468
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 910

Страхотна, нежна и с хубава рокля!

# 2 911
Павела е също тунингована за мен.
Не е лично познавам семейството!

# 2 912
Обявили са десетте с най много лайкове-пълно разочарование за мен- две носии и поне две тотално невзрачни.
Момичето със синята рокля с джобове е там поне.

Sause baus, ок, но на мен ми изглежда така.

# 2 913
  • София
И двете носии са там...олеле мале. Тези сигурно са по брой лайкове във ФБ.
А всъщност поне за мен най-хубава в етно стил беше една бяла рокля, поръбена с червено и с пафти.

# 2 914
  • Gotham City
Ох, аман от тия носии вече всяка година, само и само някакви бабки да припадат по нас във фейсбука и да ни викат колко сме прекрасни и как сме истински българки.

Сърцето ми се сви за момичето в инвалидния стол

# 2 915
  • Карлово
Момичето на стълбата ми хареса и математичката от Пловдив, въпреки неуместните обувки.

# 2 916
Аман от носии.

# 2 917
Ще припадна от избора на финалистките.
Аман от носи. Харесва ми и аз танцувам в ансамбъл ама не са за бал. Особено пък тези двете.

Момичето инвалид, толерантен човек съм. Бих помогнала, не бих отбягвала инвалидите. Но това дете и тази снимка буди всичко друго но не и чувство за красота у мен. Със сигурност изтипосването на тази снимка нито е съпричастност нито е от добро сърце.

Аз съм за синьото момиче! С безумната поза Simple Smile

# 2 918
Може ли линк към финалистките?

# 2 919
  • София
Това все пак са 10-те момичета с най-голям брой гласували за тях, а това зависи от активността на самите деца и роднините около тях в събирането на гласове.

А журито трябва да избере една от тях ли?

# 2 920
На мен една от фаворитките ми си остана тази флорална фея:
Скрит текст:

Тази година е пълно с такива флорални феи. Видях поне десет такива рокли.
https://avinonline.com/product/3560/roklya-v-ekryu-s-rachno-risuvani-tsvetya.html

# 2 921
Не, журито ще избере още 10 и после ще избере една от всички.

# 2 922
Историята на момичето в инвалидния стол беше споделена тук и на други места. Да, вярвам, че много хора са гласували, за да я поощрят ( както и майка й). Това все пак показва, че сме що годе нормално общество и не се гнусим от инвалидите и не искаме да ги крием.  Радвам се, че е сред финалистите по брой гласове и не са я изключили
Както казаха, журито също ще избере 10 момичета, и измежду всички ще си изберат едно.

# 2 923
Момичето в инвалидна количка определено заслужава поощрение.
Другите момичета не са грозни, но определено имаше по-хубави от част от тях.

# 2 924
  • Пловдив
От десетте момичета ми харесват момичето със синята рокля снимано отгоре, момичето с бяла рокля на витите стълби, момичето с черна рокля на бял фон и светли обувки с платформа. Момичето от Лом с червена рокля - Цветелина Александрова роднините й направо превзеха мрежата, голяма агитация, голямо нещо. За момичето в инвалидна количка ще замълча.

Общи условия

Активация на акаунт