Абитуриентски страсти 2019

• 216 882
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 160
то само като им видиш поведението и вида ти става ясно какво точно мислят за живота след това.
Изцепките са по баловете - те се повтарят затова и коментарите за тях се повтарят

# 2 161
  • София
то само като им видиш поведението и вида ти става ясно какво точно мислят за живота след това.
Изцепките са по баловете - те се повтарят затова и коментарите за тях се повтарят
На кой като видиш поведението? Аз около мен не виждам такова поведение, а живея точно до училище.

# 2 162
ти и разголени гъзове и цици сигурно не виждаш. Дали проблемът не е в твоя телевизор Wink

# 2 163
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Дълги рокли с цепки не харесвам и не разбирам. Колкото и нежно да е момичето и визията, голият бедър, оформен или не, разваля всичко.

# 2 164
  • София
ти и разголени гъзове и цици сигурно не виждаш. Дали проблемът не е в твоя телевизор Wink
Т. е. на база 1-2 % от абитуриентите (тези разголените), ти правиш обобщение за всички останали. Изцепките, поне напоследък, са изключение и се по-интересни за коментар, затова присъстват и в тази тема. Но са много малко. Мисля, че проблемът все пак не е в моя телевизор.

# 2 165
ми като гледам и тук в темата 90% са я разголени, а с прозрачни рокли, я впити по тялото.... сексуално предизвикателното лъха от всякъде

# 2 166
Skrekkelig, ако виждаш толкова много пошлост, проблемът определено не е извън твоя телевизор.
Предпочитам да видя още снимки на хубави абитуриентки, отколкото да чета завистливи коментари, наблягащи на грешките във визията на децата. Грешка на млад човек се прощава, заядливост във възрастен индивид не.

# 2 167
Определено темата не върви в добра посока след налазването от   Skrekkelig.

# 2 168
  • sofia
Чак пък такава пошлост не видях. Несъобразени с фигурата, не добро изпълнение, тук-там някой кусур, ама чак пошли рокли....
Ако 20 годишните не показват крак, кой да покаже?

# 2 169
А снимки на ФЕГ има ли?

# 2 170
Определено темата не върви в добра посока след налазването от   Skrekkelig.

няма как да отвориш дълбоко затворени очи. Напускам - не съм за тук и няма да ви притеснявам да се възхищавате на традиционна свинщина покрай баловете

# 2 171
Отново носия :

Някои добри и не толкова добри попадения :

# 2 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
последното го помня - от миналата година е.

# 2 173
Не съм разбрала, че е стара.

# 2 174
  • София
От последните показани момичето с черната рокля (не това до басейна, а другото) ми хареса.
Би ми било интересно да я видя в цял ръст.

Общи условия

Активация на акаунт