Абитуриентски страсти 2019

• 213 372
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 745
Ако трябва да бъда по-брутална, малко прилича, все едно някой я е ранил  в крака и тя се влачи на ръце. Ужасно фотгорафско хрумване като цяло.

# 2 746
Моето дете отказа фотосесия. Не иска и да участва в конкурса. Получихме снимките от фотографа и се оказа, че няма една снимка, на която да е снимана сама Simple Smile Затова ще покажа две -три изрязани не за друго, а защото аз я намирам по - различна от масата Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 09:41 от Karinkataa

# 2 747
Нищо не се вижда.

# 2 748
Разбрах Simple Smile Сега ще се опитам да оправя проблема Simple Smile

# 2 749
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моето дете отказа фотосесия. Не иска и да участва в конкурса. Получихме снимките от фотографа и се оказа, че няма една снимка, на която да е снимана сама Simple Smile Затова ще покажа две -три изрязани не за друго, а защото аз я намирам по - различна от масата Simple Smile

Simple Smile

# 2 750
  • София
Последното момиче не е лошо, обаче, защо е тази задница на коня, бре?! Disappointed
Конят си отива възмутен  Mr. Green

# 2 751
Много красиво е момичето на Каринката!  Гримът и прическата ми харесват. Лакът и сандалите - не.

# 2 752
Много красиво е момичето на Каринката!  Гримът и прическата ми харесват. Лакът и сандалите - не.

Защо, какво им е на сандалите? Смятам, че са съвсем подходящи за тази рокля. Лакът е в тон с обиците. На фона на преобладващите копита и няколко сантиметрови изкуствени нокти, бих казала, че ми харесва.

# 2 753

Прекраснo момиче имаш, Каринка!

# 2 754
И на мен много ми хареса момичето на Каринка.

# 2 755
  • London
Много красиво е момичето на Каринката!  Гримът и прическата ми харесват. Лакът и сандалите - не.
На мен ми допада и роклята и сандалите и лака, само от прическата сякаш има какво да се желае, стърчи коса тук и там.... Но като цяло ми допада визията и самото момиче и роклята е много мой тип.

Една жълта рокля, аз се изумявам на придружител/роднина или каквото е там.... как може по спортен екип да се изпружиш на изпращане?

Още едно сочно деколте, нямат милост към цицоманките като мен тия девойки ей.....
Imp

Не снимката не е от някоя фавела в Бразилия по време на карнавала..... у наше село се подвизава тая ''гиздава мома''

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 13:20 от La Catrala

# 2 756
  • Дива Индия
Много ми харесва момиченцето на Karinkataa!

За "гиздавата" мома мълча.
Може ли да покажете снимки на подходящо облечени пухкавелки. Догодина ще имаме такава абитуриентка - дете на приятели.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:46 от Инди

# 2 757
Каринкатаа, много ти е хубаво момичето Simple Smile
Малко ми прилича на певицата Йоана, която спечели Х-фактор.

Покрай снимките на пищната дама, рязко ми се дояде шаран.

# 2 758
За много хора анцуга е официално облекло, какво се чудите. Пък и жената може да е минавала през двора на школото, на път за магазина, вижда момичето, с което е съседка и що да не си направи една снимка.

# 2 759
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май само аз нищо не виждам Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт