Абитуриентски страсти 2019

• 213 428
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 790
  • sofia
Скрит текст:
Браво
Хубава и свежа
Да е жива и здрава и много успехи

Моята щерка не е пухкава, но е с много голям ест. бюст и много се чудя какво ще вземем догодина.

Да го подчертае, жените силикон слагат, памуци мушкат за да имат гърди..... та не го разбирам това хубава гръд да се крие. Акцент следва да бъде и тя и талия и очи.

Този тип рокли са страхотни, но не са за голям бюст. От малък към среден. Големият бюст, за да изглежда добре му трябва поддръжка, а с подобен модел е трудно да се постигне. Трябва си сутиен или в самата рокля да е "вграден".

# 2 791
Изобщо не е нужно едър бюст да се подчертава допълнително с дълбоки деколтета и др. подобни.
Той така или иначе се вижда и не може да бъде скрит.
Много по-добре би било да е с добре премерено деколте, което да не се отваря при всяко навеждане.
Иначе се рискува да изглежда вулгарно.

# 2 792
Хубава жена и тоалет, прилича на професионална манекенка:

Нямаше ли я назад в темата - май някой писа, че е известна личност? Не знам само защо се е сетила да участва в последния момент.
Снимките се приемат до утре, сигурно скоро ще има резултати.
Ники Илиев, който е в журито, казва, че ще търси момичета с естествен вид: https://life.dir.bg/aktsenti/niki-iliev-za-nay-krasivata-abituri … OfOHxvTaBVDG6YkEU
Като знам каква е бившата му, а и настоящата (ако е вярно - докторката от Скъпи наследници), няма да избере момиче, което тежи повече от 50 кг.

На фото Павела Апостолова

# 2 793
Съгласна съм, момичета, аз затова го споменах като особеност и че ще ни е трудничко

# 2 794

То грим ли бе, то рокля ли, стойка ли.. 👀

# 2 795
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Съгласна съм, момичета, аз затова го споменах като особеност и че ще ни е трудничко

съвсем в началото на темата имаше по-едро момиче с много погходящ тоалет - подходящ и като модел и като цвят.
по-късно имаше още няколко такива момичета, като арзликата беше само в дължиата на долната част.
има модели и за по-пълните, но е по-трудно да се прецени точно за тази форма и фигура кое ще е най-добре.

тук има моделчета, някои добри, други не толкова Sad

# 2 796
Хубава жена и тоалет, прилича на професионална манекенка:

Нямаше ли я назад в темата - май някой писа, че е известна личност? Не знам само защо се е сетила да участва в последния момент.
Снимките се приемат до утре, сигурно скоро ще има резултати.
Ники Илиев, който е в журито, казва, че ще търси момичета с естествен вид: https://life.dir.bg/aktsenti/niki-iliev-za-nay-krasivata-abituri … OfOHxvTaBVDG6YkEU
Като знам каква е бившата му, а и настоящата (ако е вярно - докторката от Скъпи наследници), няма да избере момиче, което тежи повече от 50 кг.

На фото Павела Апостолова
Прекрасна е! И тя, и роклята са много нежни Simple Smile

# 2 797
Благодаря Добри, но тя не е пълна, само е с голям бюст Simple Smile Стандартен М размер е, стига да седи добре на гърдите.

# 2 798
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink има друга тема за хвалбите. Simple Smile

разгледайте Чи-Чи Simple Smile

# 2 799
  • London
Скрит текст:
Браво
Хубава и свежа
Да е жива и здрава и много успехи

Моята щерка не е пухкава, но е с много голям ест. бюст и много се чудя какво ще вземем догодина.

Да го подчертае, жените силикон слагат, памуци мушкат за да имат гърди..... та не го разбирам това хубава гръд да се крие. Акцент следва да бъде и тя и талия и очи.

Този тип рокли са страхотни, но не са за голям бюст. От малък към среден. Големият бюст, за да изглежда добре му трябва поддръжка, а с подобен модел е трудно да се постигне. Трябва си сутиен или в самата рокля да е "вграден".
Аз пък не харесвам такива рокли на жени с дъсчен бюст. Явно е въпрос на вкус. Разбира се, че говорим за хубави големи гърди, ако на някой са му до пъпа то следва да ги подсигури, но все пак говорим за 19 годишни гърди, все човек се надява, че все още не ги е хванала гравитацията. Разбира се е и до темперамент на даденото момиче..... моя е такъв цветен, шармантен, предизвикателен, далеч от скромност, но и чалгата и Бялата роза са ми толкова далечни, че не бих си мръднала пръста да стана и да раздрусам кълбата на нещо подобно.  Виж, ако ми пуснат една салса може и да се раздвижа.Relaxed

Хубаво лице

И ето.... липсата на гърди, ама изобщо на каквито и да било гърди прави една глава на красива девойка да е закачена за детски торс сякаш. Да няма никаква извивка около деколтето..... аз пък е това не харесвам, ама изобщо. И не схващам защо е заголено между гърдите в такъв случай като няма и минимален релеф.....

Една красива мацка.

Тази снимка ми харесва и аз обичам като снимам да опушвам кадъра, да е леко мат.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 13:27 от La Catrala

# 2 800
  • София
Момичето с морскосиня рокля - красавица, но лош избор на сутиен, при изобилието от пуш ъп и твърди чашки с банели.

# 2 801
Само да напомня, че между чашки А и D, Е и т.н., има рамери като  B  и C.

# 2 802
По принцип е нормално слабо 18-19 годишно момиче да има тяло на дете. Не всяка жена е с огромни гърди, не е и нужно, красотата е в разнообразието. Има достатъчно примери за известни актриси и модели, почти без гърди, така че и примерите са излишни.

И аз бих напомнила, че не е особено уместно и възпитателно да се сравняват по този начин жените.

# 2 803
  • London
Чашка Е не съм сигурна дали натурално е често явление при момичета 50 кила. Но при всички положения чашка М и C са прекрасни за хубаво деколте, нали трябва да го изпълниш все пак. Това е моето виждане де и навярно на 99% от мъжете, някои явно имат други виждания.... няма лошо.

# 2 804
Момичето с морскосиня рокля - красавица, но лош избор на сутиен, при изобилието от пуш ъп и твърди чашки с банели.

Какъв пуш ъп и банели, то изобщо няма какво да се сложи вътре. Трябвало е да е със затворено деколте и да акцентира например на рамене, гол гръб, нещо такова. Момичето, горкото наистина няма никакви гърди. Това обаче, е лесно поправимо. Има много красиво лице. Лейди, на 18 вече би трябвало да има тяло на жена. От тук насетне няма да й пораснат. А и както някой каза между огромни и никакви гърди има и средни, и едри, и малки и хубави...

Гледала съм различни предавания на тема облекло и стилистите също казват, че много голям бюст не трябва да се акцентира с огромни деколтета, защото изглежда вулгарно. Освен това големият бюст (не говоря за среден) има нужда от опора, дори и да е силиконов.

Общи условия

Активация на акаунт