Къде в Пловдив??? - 79

• 55 180
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • под тепетата
Благодаря ви, ще проверя!

# 361
  • Пловдив
Някой знае ли ресторант с капацитет около 300 човека, освен Фемили?
Ресторантът на хотел Санкт Петербург.
Тримонциум горе
Коледното ни парти беше в

Скрит текст:
https://www.facebook.com/pg/kervansarayplovdiv/about/?ref=page_internal
Цитирам Куверта:
Ракия поморийска
2 безалкохолни
1 мин. Вода
1 бира
Комбинирана салата
Чушка бюрек
Пилешко филе с картофи соте
Сирене, кашкавал, бабек
Питка
Торта
DJ
МОЖЕ да се вкарва алкохол, нямаме час за края на партито. НЯМА свободна консумация за кухнята. Допълнителното безалкохолни и вода са с цена безалкохолно 0.69лв. Вода 0.75лв. Бира 1.05лв.
Цена 28лв. Място "Керван Сарай" срещу входа на Търговията на Брезовска.
За съжаление, аз не можах да отида, но колегите бяха доволни.

# 362
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви, ще проверя!

Биляна, от 28.02 в Лидл

# 363
  • под тепетата
Благодаря, Туиг! За служебни цели ми идва множко обаче...

# 364
  • Пловдив
Преди време някой похвали шивачка в района на Халите, която работи в събота. Може ли по-точни координати?

# 365
Къде по-точно е тази шивачка, че покрай нас само неуспехи. Мъжът ми си занесе една риза за стесняване при шивачката до Водната палата и въобще не остана доволен
Скрит текст:
беше я хванала толкова отгоре, че при първото обличане, се пукна по шевовете Smiley
Наскоро пък си занесе дънки за скъсяване на една друга, която беше похвалена тук-в блоковете с/у ДМ до Гранда-върна се със супер къси дънки. Да не си кажете, че нещо той е несъразмерен, не е в него проблема LaughingLaughing

# 366
  • под тепетата
Да дам информация, ако някой има нужда от такива джаджи като мен. Благодарение на обична ми съфорумка си взех разклонител (хъб , боже колко има още да уча с тез модерни техники) за usb от магазин в центъра до Община Родопи.

# 367
  • Пловдив
Dice ли?

# 368
  • под тепетата
Да! Аз имена на магазини не помня . Момичето ме насочи какво по-добро да взема, много съм доволна.

# 369
  • Пловдив
Аз късно загрях, че те имат и сайт даже.
Важно е, че работата е свършена. 👍🏻

# 370
Преди време някой похвали шивачка в района на Халите, която работи в събота. Може ли по-точни координати?

И аз ще съм благодарна ако дадете координатите на тази шивачка, че тази при която ходех вече не работи.

# 371
Здравейте,от кои заведения с доставка сте доволни,не ме интересуват заведенията тип Хепи.

# 372
Здравейте,от кои заведения с доставка сте доволни,не ме интересуват заведенията тип Хепи.
Вкъщи сме фенове на Супа бар.

# 373

А той къде е сега?

# 374

А той къде е сега?
Където си беше.. миналия уикенд бяхме Simple Smile
На Гладстон, отстрани до строежа... В същата сграда.

Общи условия

Активация на акаунт