Къде в Пловдив??? - 79

• 55 236
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм го взимала също от Лекси, но отдавна.
Не съм много сигурна, но мисля, че в Лекси в Гранда го бях видяла.
Благодаря за бързия отговор! 🙂

# 301
  • Пловдив
Някой от града прави ли общи поръчки от Всичко по 5 паунда /Шопинг фея вече не поръчва от там/?

# 302
  • Пловдив
Някой от града прави ли общи поръчки от Всичко по 5 паунда /Шопинг фея вече не поръчва от там/?
Аз попаднах на такава група за общи поръчки за Пловдив във ФБ. Ако желаеш, ще пусна линк на лични.

# 303
  • Пловдив
Аз попаднах на такава група за общи поръчки за Пловдив във ФБ. Ако желаеш, ще пусна линк на лични.

Да, желая  bouquet

# 304
Пиша тук, защото аз друга тема за Пловдив не знам.
Става дума за автоматите за билети. Някой успял ли е да си купи билети? Аз внимателно си отбелязах всичко -  1 билет с прикачване; плащане в брой и при опита ми да пусна монетите,  процепа не беше отворен. Т.е. нямаше начин да пусна монетите... Има ли въобще работещи автомати?
Питах в автобуса, казаха, че някои  по някой път работят,  но по-често не работели Sad

# 305
  • до едно тепе
Виждала съм хора с билети от автоматите, но много рядко. Не съм опитвала да си купувам билет така. На спирката до нас има автомат, но май не работи. То като го гледам как е оплют целия и ми става гадно само от мисълта да го пипна.

# 306
  • Пловдив
че те работят ли тия автомати  newsm78

# 307
Пускам ти линк на една позната,коректна е.

# 308
Изпратете и на мен, моля.

# 309
  • Пловдив
Здравейте, някой скоро да е пробивал ушите на детето, да ми препоръчате място, от което сте доволни?

# 310
  • Пловдив
Здравей, pepina83,

Доволна съм от жените, които работят на ул. Волга 53.  Бяха много внимателни.

http://www.probivane-na-ushi.com/

# 311
През септември пробивахме на 9-месечно бебе в Arena style и останахме доволни.

# 312
И аз се интересувам от билетите. Даже и да успея да си купя от автомата, ако не работи устройството в автобуса какво става - купувам нов от кондуктора или? Никаква информация как точно работи системата няма. Само за проблеми се говори и никакво решение.

# 313
  • Пловдив
Виждали ли сте бански по магазините?

# 314
  • Пловдив
Аз съм го взимала също от Лекси, но отдавна.
Не съм много сигурна, но мисля, че в Лекси в Гранда го бях видяла.
Благодаря за бързия отговор! 🙂
Виждала съм го и по аптеките в част дрогерия.

Общи условия

Активация на акаунт